Bebek hareketleri?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DBK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DBK

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
68
11
288
Eskişehir
Arkadaşlar günaydın,19. haftamı doldurdum 20. hafta içindeyim ama hala çok nete bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.çok nadir bir pıtırtı oluyor geçiyor sonra.sessiz sakin ortamlarda dinlenirken dinliyorum kendimi ama hissedemiyorum. internette 22 haftaya kadar normal diyor ama yine de sizlere de sorayım dedim,siz ne zaman hissettiniz?

aynı sorun bende de var,19 haftalık hamileyim hiç bir hareket yok:(

arkadaşlar acele etmeyin ben de ilk kez anne olacağım kısmetse,benim kızın 22. haftası neredeyse bitiyordu o zaman hareketlerini hissettirdi.şu var kilo durumunuz çok etkiliyor,her bebek çok hareketli olmuyor,ultrasonda hareketleri net olarak takip ediliyordu ama bana gelince ben hisssedemiyordum,çok kafaya taktım ama bebeğim sağlıklıydı önemli olan da bu aslında,size tavsiyem çok sabırsız davranmayın,böyle söylüyorum ama çok da zor biliyorum,siz ultrasonda sorun yoksa endişelenmeyin mutlaka hissedeceksiniz...
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :-)

arkadaşlar acele etmeyin ben de ilk kez anne olacağım kısmetse,benim kızın 22. haftası neredeyse bitiyordu o zaman hareketlerini hissettirdi.şu var kilo durumunuz çok etkiliyor,her bebek çok hareketli olmuyor,ultrasonda hareketleri net olarak takip ediliyordu ama bana gelince ben hisssedemiyordum,çok kafaya taktım ama bebeğim sağlıklıydı önemli olan da bu aslında,size tavsiyem çok sabırsız davranmayın,böyle söylüyorum ama çok da zor biliyorum,siz ultrasonda sorun yoksa endişelenmeyin mutlaka hissedeceksiniz...
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :-)

çok teşekkürler içimi rahatlattın,genelde uzmanlar internette de aynı şeyleri söylüyor ama işte 16.,18. haftalarda hissedenleri duyunca insan endişeleniyor.67 kiloyum boyum 1.72,kilolu değilim kendime göre :)peki hissettiğin şey neye benziyordu 22. haftada kuvvetli miydi?

aynı sorun bende de var,19 haftalık hamileyim hiç bir hareket yok:(

ASUDE 28 bebeğinin cinsiyeti belli mi? karnın büyüdü mü?
benim bebeğim erkek,karnımda büyümeye başladı,insan kendi dışındakileride merak ediyor benim yaşadıklarım n ormal mi diye :)

çok teşekkürler içimi rahatlattın,genelde uzmanlar internette de aynı şeyleri söylüyor ama işte 16.,18. haftalarda hissedenleri duyunca insan endişeleniyor.67 kiloyum boyum 1.72,kilolu değilim kendime göre :)peki hissettiğin şey neye benziyordu 22. haftada kuvvetli miydi?

22.haftadada su anda hissettiğinden daha fazlasını hissetmezsizzz ama 25.hafta oldumu nasıl nefes alacagını ne şekil yatacagını ararsın ama bulamazsınn :)))
benim bebişim erkek normal gelişiminin 1 hafta önden takip ediyorrr yani 26 .hafta diyim sizeee su an sanırım bagırsaklarımı döğümlüyorr :)))) yada karnımda 11 e 11 maç ediyorrr kafası sol kaburgamın oradaymısss sürekli kafa atıyor ayaklarıda kasık kısmımdaa ve baskı yapıyorr uzun süre oturduktan sonra yatıncaaa meydan ona kalıyooo

Arkadaşlar bir arkadasım 6 aylık hamile bu urunu tavsiye etti bebegin kalp atışlarını duyuyor, tekmelerini dinliyormus . Hatta bebegin hıçkırıkları bile duyuluyormus bir bakın derim . KAydediyormus sesleri dogumdan sonra bebegin gece uyuması için sesleri acıyormussunuz .

mrb,ben şu an 32. haftanın içindeyim,hareketlerimiz büyüdüğü için azalmaya başladı asıl şimdi takip etmek gerekiyor..22. haftadaki hareketlerine gelince önce göz seyirmesi gibi,sonra kıpırtı ve hafif hafif karın dışında kalp atışı şeklinde vurmalar gibi oldu....merak etmeyin,gerçekten endişelenmeyin,çünkü ben hissedemediğim için kaç kere doktora gidip,gereksiz yere ultrasona girdim.O yüzden sizi çok iyi anlıyorum,internneteki yorumları okuyup kaç kere ağladığımı Allah biliyor....Allah sağ salim kucağımıza aldırsın yavrularımızı... İnşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur:-)

bende son bıkac gundur karnımda bıseyler hıssettım bı agırlık gelıyo ve hemen gıdıyordu dun gece yıne oyle oldu bebek hareket edıyor dıye elımı karnıma koydum ve bı tane derinlerden hafıf bı tekme yedım inanılmaz heyecanlandım.ama daha ufak oldugu ıcın sanırım gunde 1 yada2 kez hıssedıyorum o kadar.

bende de aynısı oldu haliyle endişelendim . uykularım kaçıyordu sürekli karnımdaydı gözüm kulağım

net olarak 22. haftada hissettim şimdi maşallah güm güm vuruyor :)

endişelenmeyin Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah..

benim sağlıklı 7 yaşında bir kızım var onun arkasından bu 3.gebeliğim diğer ikisi hüsranla sonuçlandı. 10.haftadayım. bebeğin olduğu kısımlarda kelebek çırpması gibi hareketleri hissediyorum gaz geçmesi gibi birşey değil ama bu kadar erken olması çok ilginç geldi bana.bebeğin hareketlerini erken hissedenler varmı aranızda?.iyigünler

Back
X