Benim oğlumda henüz emeklemiyo ama sanırım daha emeklemenin mantığını çözemedi kaydirigubbakcemile3 oldukça hareketli, artık herkesi tanıyo, yabancıları da seçmeye başladı..Eve farklı biri gelince onu inceliyor hoşlanmamışsa ağlamaya başlıyor..Diş çıkarmasını bekliyoruz..Bu arada emziğini ağzına alınca pufluyor, tükürüyor, bir hafta kadar sürekli bağırarak sesler çıkararak oynuyordu ama şimdi sesi kısıldı artık kumruların cilveleşmesine benzer garip bi ses çıkarıyo:asigim: Gel diyene atılıyor ellerini tutmaya çalışıyor, su içerken sıkılınca ağzında suyu gargara yapmaya çalışıyor, kaşığı eline alıp ağzına götürüyor içinin boş olduğunu farkedince tekrar kaşığa bakıp yine ağzına götürüyor. Bilgisayarın başına oturunca önceden klavyeye pat pat vururdu şimdi klavyeyi kaldırıp yemek istiyor-tatlicadiarzu- Sürekli kucak istiyor ve kapıdan çıkan herkesin arkasından ağlıyor, dışarıda gezmeye bayılıyor özellikle anneannesiyle gezmeye çıktığında mutluluktan uçuyor. Büyük küçük herkesin saçını başını yoluyor, burnunu mıncıklıyor eliyle insanların yüzlerini sıktırıp tırmalıyor..Sıkıntıya gelemiyor ve sıkılınca çok agresifleşiyor..Sürekli sesleri dinliyor ve yanında konuşan biri olduğu sürece asla uyumuyor ve onu dinliyor.Karşıdan konuşan herkesin kendisiyle konuştuğunu sanıp cevap veriyor :)) Biraz biraz desteksiz oturtmayada başladık..Birde son birkaç gündür hoppala yapmaya başladık onuda çok seviyor..Ama bende bazen nazara gelmesinden çok korkuyorum üstüne hep okuyorum..Çünkü onu görmeye gelen herkes ilk başlarda "annesi çok iyi bakmış, iyi beslenmiş" diyordu, ikinci ayda sütüm azaldı ve oğlum ağustos ayında sadece 300 gr aldı..bazı insanlar kem gözlü olabiliyor.. o yüzden bebişlere sürekli okumakta fayda var..