- Konu Sahibi portakal_suyu
-
made sen kaçıncı günündesin ?
yastık olayı ne kaçırdım? bildiğimiz belin altına koyulan yastık mı?
zorxx bence bu akşam da dene çünkü ben aşılamyı araştırırken bi bayan yazmış 12.gün yumurtalamış öncesinde de çalışmış ama 14,gün çalıştığı tutmuş hamileymiş.doktora yumurta takibi yaptırmış
he kız bende parmak hesabı yapıyodum:)benden geçmişmi zorxx?:umursamaz:çizelgelerimize baksana canım regl çizelgesi tutuyoruz madecimle :)) kaçıncı günde olduğumuzu sormak yok artık çizelgeye bakıyosun :)) sizde yapsanıza bu daha iyi bence hepimiz için
adetimden sonra saycam demi?
çizelgelerimize baksana canım regl çizelgesi tutuyoruz madecimle :)) kaçıncı günde olduğumuzu sormak yok artık çizelgeye bakıyosun :)) sizde yapsanıza bu daha iyi bence hepimiz için
kızım anlamadım ben bu olayı ya nerden sayıyoz ne zaman yumurtluyoz ne zaman döllendik o ne zaman yerleşti kimin eli kimin cebinde savaşma seviş bu arada belim ağrıyo:)memeleri elledim bişey yok henüz:):gitme:ay bu hatun beni öldürecek ayoll bi türlü şu hesabı oturtamadı kafasında acemi anne aday adayı
evt cnm o
aman ben artık onlara inanmıyorum ya olacağı varsa olur bence
he kız bende parmak hesabı yapıyodum:)benden geçmişmi zorxx?:umursamaz:
ay doğru kız gözüme giriyomuş günlerinizkaydirigubbakcemile3 pardon pardon bidaha sormam denicem zaten buakşam cnm kaçırmam ama bıktım artık ya inan iğrenç bişi gelmeye başladı çalışmalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?