Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşgeldin canım gece kuşu okursun kimse yokken rahat rahat :))
Ya baksana bir gidiyorum bile demeden gittiler beni burada bir başıma bırakıp :(

zorxx da gelmedi bidaha sanırım o son gün kaçırmıyım diye çalışmaya gitti :utangac:

ay canlarım ya inşallah,hatunsultan bal damlıyor ağzından canım umarım doğrudur o test te yarım kalmaz sevincim..yok canım kimyasal gebelik yaşamadım kist olmuştu daha önce yumurtam çatlamamıştı.geçen ay ilaç kullandım bu ayda tam erimemişti ama dokrorum kendi haline bırakalım dedi.ama bu ay yani yılmadan çalışmalar yaptık umarım karşılığı gelmiştirde konmuştur göbişime..

neee kist mi dedin, hah işte tam benlik, senin geçen ay kistin mi vardı, boyutu ne kadardı, ne ilaç kullandın, kaç gün kullandın,
ya benim de geçen ay kistim vardı, sağ overde kist 3 cm lik, duphaston verdi dr 6 gün iç bırak dedi ben de 5. gün oldum ama 6 güne kadar devam ettim, bu ay da sanki sağ kasığım yine şiş gibi geliyor ve yine günüm geçti ama test negatif
veeee en garibi bu akşam üstü bu uzayan cinsinden var ya hani yapışkan yumurta beyazı gibi aynı öyle bir akıntı gördüm ben ya olur mu böyle bir şey bugün siklusumun 30. günü sen ne diyorsun bu işe

Back