- Konu Sahibi portakal_suyu
-
Hepinizi burada görünce süper oldum ya daha sık görüşebileceğiz.
ya ben şu göğüs ağrısı nedir hiç bilmedim zati ne zaman ağrırsa kesin hamileyimmkaydirigubbakcemile3
ay evt cnm kafadan attık dedik ama kendimizi kandırmışız demekki ii oldu ellrine sağlık güzel arkadaşım benim iiki açtın topiği
acısın göğüsleriniz acısın,kasıklarınız da ağrısın,mide bulantısından bişey yiyemez hale gelelim ama yeterki gebe kalalım yaa tak etti tak :))
aay evet canım ya iyiki açtın burayıda toplandık yine valla çok özlemişimm.ayşecim benim göğüslerim hep ağrır acır falan ama hiç bu ayki kadar bir ağrı ve acı çekmedim ve patlama noktasındalar o kadar yani:))) ufff ya çatlıycam meraktan lütfen doğru olsun yaaaaa
bakalım canım ya bunca zamandan sonra insan inanamıyor yarın kesinleşir artıkk...valla canım bence koy yastık hatta dik yani bacakları ve ben çoğu zaman sabaha kadar kalkmıyorum heleki tuvalete hiç girmemen lazım en azından bi kaç saat..
benim çok şişti canım ya zaten pek küçük sayılmazlar feci durumdayım yani...bende yüzüstü uyurum ama ne mümkün....off bi kesinleşsinde anlatıcak çok şey var valla bu ay ciddi azmetmiştik yani:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?