Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay evt cnm kafadan attık dedik ama kendimizi kandırmışız demekki ii oldu ellrine sağlık güzel arkadaşım benim iiki açtın topiği

ay bak onda haklısın kendimizi kandırmışız.Ne yapsak olmuyor en azından burada bişeyler öğreniyoruz,uyguluyoruz ve birilerine bi faydamız oluyor kendimize olmasa da :))
iyiki varsınız hepinizi seviyorum

aay evet canım ya iyiki açtın burayıda toplandık yine valla çok özlemişimm.ayşecim benim göğüslerim hep ağrır acır falan ama hiç bu ayki kadar bir ağrı ve acı çekmedim ve patlama noktasındalar o kadar yani:))) ufff ya çatlıycam meraktan lütfen doğru olsun yaaaaa

acısın göğüsleriniz acısın,kasıklarınız da ağrısın,mide bulantısından bişey yiyemez hale gelelim ama yeterki gebe kalalım yaa tak etti tak :))

sleepy hadi hayırlı olsun sende hamişsin:)ya kızlar ben yine teknik bi hata yapmışım popo altına yastık konuyomuş ben hiç koymadım bide yarım saat yatıyom sonra hoop tuvalete:)

sleepy cnm sen içini ferah tut bence var göğüs falan diosun ee testtede çıkmış daha ne?ama yarın kesinleştir sonra bol bol soru yağmuruna tutalım seni:)

aay evet canım ya iyiki açtın burayıda toplandık yine valla çok özlemişimm.ayşecim benim göğüslerim hep ağrır acır falan ama hiç bu ayki kadar bir ağrı ve acı çekmedim ve patlama noktasındalar o kadar yani:))) ufff ya çatlıycam meraktan lütfen doğru olsun yaaaaa

canım ya benimde öle
çok acıyor hatta uyutmuyor gece o kadar yani normalde yüzüstü uyurum ama ne mümkün
inş testin doğrudur cnm yarın kanda ispatlanır
benim göğsümde şişme yok ama sadece sızlıyor senin

ya bende yastık koymuyırum made ölemi denemk lazım acaba aman portakalım ya valla tak etti artık çığlık atıp kaçasım varrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bakalım canım ya bunca zamandan sonra insan inanamıyor yarın kesinleşir artıkk...valla canım bence koy yastık hatta dik yani bacakları ve ben çoğu zaman sabaha kadar kalkmıyorum heleki tuvalete hiç girmemen lazım en azından bi kaç saat..

bakalım canım ya bunca zamandan sonra insan inanamıyor yarın kesinleşir artıkk...valla canım bence koy yastık hatta dik yani bacakları ve ben çoğu zaman sabaha kadar kalkmıyorum heleki tuvalete hiç girmemen lazım en azından bi kaç saat..

eee akıntı olmuyomu onu napcaz tuvalete girmedenCADIARZUgördünmü porti ben usulü bilmiyomuşum tutarsa bravo dicem bizim sıpaya:delphin::kahve:

benim çok şişti canım ya zaten pek küçük sayılmazlar feci durumdayım yani...bende yüzüstü uyurum ama ne mümkün....off bi kesinleşsinde anlatıcak çok şey var valla bu ay ciddi azmetmiştik yani:)))

valla canım yanına en büyük paketinden ıslak mendiller ve kağıt mendiller koyucan bir süre onlarla idare edip sonra duşa artıkk...:)))

benim çok şişti canım ya zaten pek küçük sayılmazlar feci durumdayım yani...bende yüzüstü uyurum ama ne mümkün....off bi kesinleşsinde anlatıcak çok şey var valla bu ay ciddi azmetmiştik yani:)))

benim küçük hayatım ya
yarın yaptırcağın yer hemen veren bi yer olsun sonucu erkneden git bizi fazla bekletme

valla made doğrusun cnm teknik sıfır hemen denicem yastık olayını :)bugün 15.günüm kızlar geç kaldımmı sizce?

zorxx ben o hesap kitap kısmınıda bilmiyorum bodoslama daldık biz saldık çayıra mevlam kayıra:)kuytuda sıkıştırdım adamı:)

Back