Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bakalım inşallah doğrudur da doya doya sevinebilirim artık...hepimiz tabi...bu yıl umarım bizlerin yılı olurda bebişlerimizi alırız kıucaklarımıza...

ay kızlar çok sevindim hepinizi birden burda gördüğüme valla özlüyordum ama diğer topiğe birkaç kez geldim ısınamadıydım ben pek oraya çünkü hep gebelik bölümünde takılı kaldığım için diğer sayfayı açmayı unutuyordum ama burada şimdi gördüm, çok iyi oldu burda herkes çok özlemişim hepinizi ya,,
hayırlı olsun portakalcım umarım sana da uğur getirir topiğin bizlere de,
sleepy sana da hayırlı olsun canım, çok sevindim ya geçen ay mı kimyasal gebelikti senin,
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah
portakal benim tarihim 3 ocaktı ama gelen giden yok daha test yaptım negatif ama işte bekliyorum bir umut
gerçi kist olabilir yine bu ay benim aynen geçen ay gibiyim çünkü.
beni de eklersen listeye 3 ocak yanına soru işareti koy olur mu

hoşgeldin canım,nasılsın?

Ayyy bu çok güzel bi haber hadi bakalım ilk hamişimiz sen mi olacaksın yoksa..
İnşallah gelmez kırmızılar ve yarın müjdeli haberi veririsin bize

neden cnm yumurtlama dönemindemisin yoksa adete yakın bir dönemmi hayra yoralım:) bebiş belirtisi olsun cnmm

canım regle 1 hafta var yumurtlama geçti 2 gündür çok fena aıyorlar silikonlu takamadım penye bişeyle geziyom ilk defa
hayırdır inş

ya benim her adetten önce göğsüm acır zaten belirleyici belirtim ne olacak acaba

benim adetim usulca gelir gelmeden anlayamam
göğüslerimde değişmez zati

Kızlar bugün hepinizi burada görünce inan birbirimizi ne kadar sevdiğimizi ve birbirimizden kopamayacağımızı bir kez daha anladım,herkes aynı şeyi düşünüyor :1hug:

ya ben şu göğüs ağrısı nedir hiç bilmedim zati ne zaman ağrırsa kesin hamileyimmkaydirigubbakcemile3

ay evt cnm kafadan attık dedik ama kendimizi kandırmışız demekki ii oldu ellrine sağlık güzel arkadaşım benim iiki açtın topiği

ay canlarım ya inşallah,hatunsultan bal damlıyor ağzından canım umarım doğrudur o test te yarım kalmaz sevincim..yok canım kimyasal gebelik yaşamadım kist olmuştu daha önce yumurtam çatlamamıştı.geçen ay ilaç kullandım bu ayda tam erimemişti ama dokrorum kendi haline bırakalım dedi.ama bu ay yani yılmadan çalışmalar yaptık umarım karşılığı gelmiştirde konmuştur göbişime..

Hoşgeldin hayatım.Teşekkürler umarım hepimize yeni yıl yeni topik uğur getirir.Tarihini yazıyorum canım.kırmızılar gelene kadar her zaman umut vardır

İnşallah hepimiz bu topikte hamile kalıp çığlık atacağız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…