Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ben ikinciye bu kadar takılmışken sizin durumunuz gayet normal cnm ilk heves ilk heyecan olucak sizde bende oğlum daha fazla büyümeden bi kardeşi olsun istiyorum acelem o :))

Merhaba,

Ben hep adetimden 13 veya 14. günümü bekliyordum ama bu ay adetimden hemen sonra aynen senin dediğin gibi bir uygulama yaptım kısmet bakalım inşallah bu ay tutar.

evt cnm nasip işte öylede denedik böylede ama olcağı varsa oluyo işte inşallah olur cnm hepimizin:)

selam hayırlı olsun kızlar...valla sevindim yani ben diğer topiğe pek ısınamamıştım..zaten buraya en çok bebiş muhabbeti için giriyordum,kimseyle paylaşamadıklarımı paylaşıyordum..ohh nihayet yani..bu arada eski topikte kopukluk olmuştu ya azize girmemişti ne yazıkki bebişini kaybetmişş...şimdi tekrar topikte olucak sanırım gerçi ordada kimse yok...bende bu ay çok girmedim kafamı dağıtmaya çalıştım.

Hoşgeldin sleepycim,nasılsın?
Evet kafamız rahat olsun uzak olalım dedik ama ne yazık ki öyle de hamile çıkartamadık aramızdan en azından böyle rahatça konuşalım diye yine buralara taşındık.
Senin de tarihin varsa yazalım

kızlar merhaba
sizden bunu bekliyodum bende zaten sanki hayatımızdan bebek kelimesini çıkarınca konuşacak hiçbişey kalmadı gibi gelmişti
diğer topiği bulmakta zordu açıkçası
yeni topiğimiz hayırlı olsun

sağol canım iyiyim hatta çok iyiyim:) yani umarım hayal kırıklığı olmaz.bugün benim 28.günüm bende dayanamadım test yaptım ve hayatımda ilk defa ikinci çizgi silik çıktı bilmiyorum sersemleştim ama inanamıyorum bakalım yarın falan tekrar deniycem öyle çok uçmuyorum ki hayal kırıklığı olmasın...geçen ay 8 di,ama benim hep 28 günde birdir bakalım bekliycez artık...sen ne durumdasın canım?

slm kızlar sleepy cnm çok sevindim ya inşallah testin doğrudur ki doğrudur biz hiç görmüyırz çift çizgiyi kistin erimişmiydi cnm yada değişik bişi denedinmi buay?

ya tam parçalanmamıştı kistim ama doktor ilaç falan vermedi kendi haline bırakıcam bu ay dedi.yani bende birbuçuk yıldır hiç silik görmedim bu güne kadar o yüzden çok şaşkınım ama yinede kaptırmamaya çalışıyorum bakalım yarın kan testi yaptırırım,eğer doğruysa o zaman yazarım neler yaptım ve belirti diye hissetetiklerimi...

Back