Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

herkese merhaba arkadaşlar;
basit bir yöntemle infertiliteyi yendim başlığını arıyorum bulamadım.

içinizde branca ursului kullanan oldumu?
fayda görenler görmeyenler çok merak ediyorum.

yorumlarınızı yazabilir misiniz?

Merhaba, bilmiyorum ben de başlığı maalesef. :/

slm kızlar oğluşum dünyaya geldi biraz geç haber verdim kusura bakmayın bebek o kadar vakit alıyor ki yemek yemeye bile vakit kalmıyor... önce sütüm az geldi bebek doymadı şimdi de uyuma problemi yaşıyoruz uyanınca bi daha uyumak bilmyor kereta
porticim aramışsın canım ben de geri aradım ama haberleşemedik bir türlü sağol hayatım hepinizi için duacıyım ...
öpüyorum sizleri annelik çok zor ve çok yorucu iyi ki annem var yanımda yoksa tek başıma idare edemezdim bu günleri.. ama evlat sevgisi herşeye değer...

tancredicim gözün aydın arkadaşım.bebeğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim.darısı isteyen butun herkesin basına inşallah hayırlısıyla..evet annelik cok fedakarlık istiyor.ama o minikler için her şeye değer..rabbim güzel günler göstersin oğluşuna iyi insanlarla karşılaştırsın ömrü boyunca..zorxx in dediği gibi sütünle kal canım..

arkadaşlar uzun bir süredir giremedim,girdiğim vakitlerdede sadece okuyabildim bir şey yazamadım.zannedersem tek ben değilim giremeyen,sayfa bayağa bir sessiz kalmıs.herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları var galiba.dilerim herkes iyidir ve dilerimki bu sayfada olan olmayan anneliği tatmak,canından can olan bebeğinin kokusunu duymak herkese nasip olur,sağlıkla inşallah.

portiii nasılsın tatlım iyi misin? Uzun zaman oldu görüşemiyoruz bir türlü canım. Beni yeni umut listene ekler misin tatlım? İkinci bebeğimizi istiyoruz hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor tatlım?

Öpüyorum seni çok..:3:

Benide yeni umut listenize eklemenizi istiyorum. Rabbim her isteyeni bebek sahibi yapsın in$allah :1:

İnanmiim ne çabuk geçti 9 ay anacıım

Çok sevindim hayırlısıyla kucağına almana.Geçmiş olsun.

Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun,şansı güzel olsun inşallah. :16:

adı ne bebişin?

Tanem koyduk teyzesi darısı inşallah en kısa zamanda sağlıkla sana olur portim...

Allah analı babalı büyütsün canım çooookk sevindim

çok saol canım

Hayırlı olsun Made :) Portakalcımmmm burdayım ben,sen nerdesinnnn. Biz iyiyizzz .Hava güzel oldukça kızımla yürüyüşe çıkıyoruzz :)

kızlaaar moralim çoook bozuk eşimin sperm testi sonucu çoook kötü bilen varsa yorum yapabilir mi???
hacim:3cc
ph:8,0
1ml deki sperm sayısı:3000000
toplam sperm sayısı:9000000
normal yüzdesi:%60
1.saat hareket:
++++%:-
+++%:20
++%:20
+%:60
mikroskopi:2-3 lökosit

kızlaaar moralim çoook bozuk eşimin sperm testi sonucu çoook kötü bilen varsa yorum yapabilir mi???
hacim:3cc
ph:8,0
1ml deki sperm sayısı:3000000
toplam sperm sayısı:9000000
normal yüzdesi:%60
1.saat hareket:
++++%:-
+++%:20
++%:20
+%:60
mikroskopi:2-3 lökosit

canım bence sperm sayısı çok kötü değil yumurtaya 300 tane bile canlı sperm gitmesi hamile kalmaya yeterli o spermler yumurtanın etrafındaki koruyucu tabakayı etkisiz hale getirir ve yumurta çatladığı zaman en olgun olanınından bir sperm yumurtaya girer ve döllenme olur hiç kafana takma sen

Son düzenleme:
Back