- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #3.121
canım sen testte çift çizgiyi görmemişmiydin?testmi bozukmuşşkızlar bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor söktürücü kullanma 10 gün sonra tekrar test yaptır dedi
ama benim umudum tükendi
beni listeden çıkarırsanız sevinirim
demek ki çift çizgiyi görmekte yetmiyormuş
yok şekerim hamişimiz yok maleseff
evet bebişkomdan ve senden bekliyoruz artık ocak ayını iyi kapatalım dimihayırlısı bikaç güne bebişkomdan gelir güzel haber
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZ
hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
Ocak Listemiz
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27 Ocak
azize1_____________30 Ocak
nazz81 ____________31 Ocak
mirage1983________31 Ocak
BebisKoM88_______31 Ocak
Şubat Listemiz
qusel ______________ 1 Şubat
hatunsultan ________ 2 Şubat
ayceece____________ 2 Şubat
eren sezen _________ 3 Şubat
haksever __________ 3 Şubat
kerem34gul ________5 Şubat
cicvir41____________ 9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
skorpion74 _______ 14 Şubat
dilemma__________14 Şubat
zorxx_____________16 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
portakal_suyu _____21 Şubat
Tancredi__________25 Şubat
kızlar bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor söktürücü kullanma 10 gün sonra tekrar test yaptır dedi
ama benim umudum tükendi
evet bebişkomdan ve senden bekliyoruz artık ocak ayını iyi kapatalım dimi
Herşeyde bi hayır aramak lazım,umutlarını kaybetme cnm.Senin adına üzüldüm.Sevinip sonrasında hüsran yaşamak da kötü bi duygu.Dilerim en kısa zamanda meleğin gelir,inancını ve umutlarını kaybetme.Allahtan umut kesilmez sen üzülme diye listeden sildim ama bence beklemeye devam et.Doktor tabiki daha iyisini bilir ama değerine değil de var mı yok mu diye baktıysa geç döllenmeden dolayı negatif çıkmış olabilir.10 gün sonra değerine baktır benceBu sürecte de kendini yıpratma,sakinliğini koru ve umudunu asla kaybetme.Olmazsa da vakti geldiğinde olacak :1hug:kızlar bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor söktürücü kullanma 10 gün sonra tekrar test yaptır dedi
ama benim umudum tükendi
valla öyle tatlım nazar değdi topiceeyvahedigeldismile
Portakal naber?Doktora gittin mi?
hoşgeldin cnm.İyiyim sağol,sen nasılsın tatlım?
Doktora 3-4 gün sonra gideceğim.İlaca başlayalı 2.günüm bugün.
Çok merak ediyorum etkisini gösterecek mi?
valla ben kazara birini tutturdum ama ikinci beni çok uğraştırıcak üçüncüyü hiç almıyım tatlımm:jeyyar:doğru diyosun porticim kızlar durmak yok yola devam 3 çocuk en azkaydirigubbakcemile3(hahaha biri tutturduk 3 ü kaldı)
bendede tek çizgi çıktı portimm
günüm değildi ama merak işte insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş ya öğlen yaptım tek çizgi artık şubata hep beraber hamiş oluruz inş..1.Listede neden yoksunklava:
2.Senin günün bugün müydü?
3.Lütfen üzülme cnm :1hug: Olacağını sen de biliyorsun demek ki vakti değil henüz. Şubata bomba gibi gireceğiz bak Hamileleri yazacak yerimiz kalmayacak.Bugün hepimiz dualarımızı ettik,hergün etmeye devam edeceğiz.Biz ne yaparsak yaparım Allah ol demeden olmaz...
Sağol canım inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşalım.Hayırlı olsun o zaman.İnşallah bu sayede bebeğine kavuşursun :Saruboceq:
Ben de iyiym sağol.Akşam yola çıkıyoruz.Bir hafta yokum.Umarım döndüğümde güzel haberler alırıma.s.
doğru diyosun porticim kızlar durmak yok yola devam 3 çocuk en azkaydirigubbakcemile3(hahaha biri tutturduk 3 ü kaldı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?