• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

iyiyim porticim sen nasılsın adet belirtilerim başladı geldi gelicekk benimkii
berrakadanın yazdıklarını okumadın mı aynı adet belirtileri gibi diyordu.Adet olacağım sandım demişti.Allahtan ümit kesilmez inşallah bebeğin gelir cnm :CüvCüv:
bende iyiyim canım cok sükür....sizlerle burda olunca daha iyi oluyorum....

evet burası kafa dağıtıyor.Tüm gün yalnız olanlar için özellikle.

Birçok okudugum yazılarda reng olacakmışım gibi söyleyip hamile olanlar var.Hamilesindir inşallah canım
pazartesi belli olur ama benim daha önceki hamişliklerimde bi his oluyodu kendimi anlıyodum belirtilerimden dün sağ tarafımda bi şey vartı saat gibi atıyodu bugün oda kayboldu bu sefer çok hissizim belkide ondan ümitsizim ama neyse hayırlısı olsun tekrar düşücekse acelesi yok bi ay daha geç olsun

pazartesi belli olur ama benim daha önceki hamişliklerimde bi his oluyodu kendimi anlıyodum belirtilerimden dün sağ tarafımda bi şey vartı saat gibi atıyodu bugün oda kayboldu bu sefer çok hissizim belkide ondan ümitsizim ama neyse hayırlısı olsun tekrar düşücekse acelesi yok bi ay daha geç olsun

Allah korusun.Halsizlikte bir belirti biliyorsun.Ama tabiki hayırlısı neyse o olsun.Pazartesiye kadar bekleyelim.İnşallah güzel heberler veririsin canım

kızlar evde dün eşime aldırmıştım bi tane test vardı dayanamadım yaptım şimdi maleseff tek çizgi çıktı şubata hepberaber çalışırız artıkk:sinifsinif:

sezencim üzülme cnm öbüray hepberaber hamile kalırıs artık şubatta patlama yaparıs artık.zemuszemus

kızlar bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor söktürücü kullanma 10 gün sonra tekrar test yaptır dedi
ama benim umudum tükendi
beni listeden çıkarırsanız sevinirim
demek ki çift çizgiyi görmekte yetmiyormuş

cnm geçmiş olsun mu denir ne diyeyim şaşırdım üzülme cnm inşallah önümüzdeki ay kalısın sende inşallahh

kızlar bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor söktürücü kullanma 10 gün sonra tekrar test yaptır dedi
ama benim umudum tükendi
beni listeden çıkarırsanız sevinirim
demek ki çift çizgiyi görmekte yetmiyormuş

hadi ya kuşum kısmet değilmiş ya üzülme :1hug:

Back
X