- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #3.141
günüm değildi ama merak işte insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş ya öğlen yaptım tek çizgi artık şubata hep beraber hamiş oluruz inş..
ne listesi?
porticim eren sezencim şubatta daha günü gelmedi onun ama sabırsızlıktan yapmış testi
gelmiyim oraya mirage hıhhh hem bu gece rahatım ohhh sen çalış dur daha kırmızımı bekliycem edebimleeanaqcım bu kız sabırsız bi,de bizim gibi olsa çıldırcak kimbilir hahaha yok ya dedikodunu yıyom sezen hıhıhıhıhıhıhŞenizlülülülülülü
anaqcım bu kız sabırsız bi,de bizim gibi olsa çıldırcak kimbilir hahaha yok ya dedikodunu yıyom sezen hıhıhıhıhıhıhŞenizlülülülülülü
ilk testi yaptığım anda moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyim tesellin için sağol canım ya şubatta sizi yalnız bırakmadım fenamı beraber hamiş oluruz şubatta inş..O zaman neden üzülüyorsun.klava: Günün geçmeden test yapılmayacağını tecrübe etmedin mi canım topiklerde yaşananları okuyunca.
Herkes aynı değil hemen çift çıkacak diye bişey yok.
Sabır sadece biraz daha sabırlı olalım aylardır bebek için uğraşıyoruz bekliyoruz.Bir kaç gün daha beklemeye dayanamıyoruz.
Sonrasında üzülen yine biz oluyoruz.Çiftte görsek bi garantisi yok ki adet günü gelmeden.
Bunlar bildiğin şeyler ama bekleyemediğin için uygulayamıyorsun seni çok iyi anlıyorum.
Kendini olmuyor diye daha fazla üzme olacak.Şimdi diğeri için kendini üzeceğine erenini al kucağına şöyle sımsıkı sarıl öp, Şeniz kokla Allahım sana şükürler olsun,bana evlat sevgisini tattırdın de..Bi an da olsa bu iyi gelecektir ve kafana taktığına değmeyeceğini anlamanı sağlayacaktır. :1hug:
hadii van tuu treee soppi soppi (ay ibrahim tatlıses gibi oldumm )Kıs valla bende üzüldüm,daha umut var.
Nee üzülüyoz beee daha kaç gün var ,oturmaya mı geldinizz kalkın halaya çekeceğiz.Bebeklerimiz geliyooooor :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Kıs valla bende üzüldüm,daha umut var.
Nee üzülüyoz beee daha kaç gün var ,oturmaya mı geldinizz kalkın halaya çekeceğiz.Bebeklerimiz geliyooooor :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sen edepsizliğine devam ett ben mola verdimm ha hahahahahahehehehe anacım bende edep falan kalmadı makine gibi oldum boş boş çalışıyoz hahahaha bizimki zevkine oluyo ohaoldumsmile
bu gecede yap the and olsun finali yap kapat kapını:roflol:yok kız bende de pil bitti artık iştemiyom yan cebime at olursa bilmem
bu gecede yap the and olsun finali yap kapat kapını:roflol:
ay kırma bacım hatırım için yapp pazar günü ya senin adet günün ben beceremedim sen becer istiyom belki son gün golü olurranam işte çalış evde çalış yataka çalış bitmiyo be anam senimi kırcam koçişe bi göz kırkmam yeter kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
:lepi: Birimiz hepimiz,Hepimiz birimiz için :lepi:ilk testi yaptığım anda moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyim tesellin için sağol canım ya şubatta sizi yalnız bırakmadım fenamı beraber hamiş oluruz şubatta inş..
hadii van tuu treee soppi soppi (ay ibrahim tatlıses gibi oldumm )
dimi ya porticim halay olur roman olur yapalım ortaya bi karışık oh yandan yandan sositosositohihoyyyt
yürü be mirage kim tutar seni alsanaalsanasmilekız inş.inş.çok pis gaza getirtiniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?