Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

günüm değildi ama merak işte insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş ya öğlen yaptım tek çizgi artık şubata hep beraber hamiş oluruz inş..

O zaman neden üzülüyorsun. klava: Günün geçmeden test yapılmayacağını tecrübe etmedin mi canım topiklerde yaşananları okuyunca.
Herkes aynı değil hemen çift çıkacak diye bişey yok.
Sabır sadece biraz daha sabırlı olalım aylardır bebek için uğraşıyoruz bekliyoruz.Bir kaç gün daha beklemeye dayanamıyoruz.
Sonrasında üzülen yine biz oluyoruz.Çiftte görsek bi garantisi yok ki adet günü gelmeden.

Bunlar bildiğin şeyler ama bekleyemediğin için uygulayamıyorsun seni çok iyi anlıyorum.
Kendini olmuyor diye daha fazla üzme olacak.Şimdi diğeri için kendini üzeceğine erenini al kucağına şöyle sımsıkı sarıl öp,
Şeniz kokla Allahım sana şükürler olsun,bana evlat sevgisini tattırdın de..Bi an da olsa bu iyi gelecektir ve kafana taktığına değmeyeceğini anlamanı sağlayacaktır. :1hug:

Son düzenleme:
anaqcım bu kız sabırsız bi,de bizim gibi olsa çıldırcak kimbilir hahaha yok ya dedikodunu yıyom sezen hıhıhıhıhıhıhŞenizlülülülülülü

anaqcım bu kız sabırsız bi,de bizim gibi olsa çıldırcak kimbilir hahaha yok ya dedikodunu yıyom sezen hıhıhıhıhıhıhŞenizlülülülülülü

Kıs valla bende üzüldüm,daha umut var.
Nee üzülüyoz beee daha kaç gün var ,oturmaya mı geldinizz kalkın halaya çekeceğiz.Bebeklerimiz geliyooooor
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ilk testi yaptığım anda moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyim tesellin için sağol canım ya şubatta sizi yalnız bırakmadım fenamı beraber hamiş oluruz şubatta inş..

hehehehe anacım bende edep falan kalmadı makine gibi oldum boş boş çalışıyoz hahahaha bizimki zevkine oluyo ohaoldumsmile

hadii van tuu treee soppi soppi (ay ibrahim tatlıses gibi oldumm )

dimi ya porticim halay olur roman olur yapalım ortaya bi karışık oh yandan yandan sositosositohihoyyyt

anam işte çalış evde çalış yataka çalış bitmiyo be anam senimi kırcam koçişe bi göz kırkmam yeter kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
ay kırma bacım hatırım için yapp pazar günü ya senin adet günün ben beceremedim sen becer istiyom belki son gün golü olurr

ilk testi yaptığım anda moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyim tesellin için sağol canım ya şubatta sizi yalnız bırakmadım fenamı beraber hamiş oluruz şubatta inş..
:lepi: Birimiz hepimiz,Hepimiz birimiz için :lepi:
Yürü beee :hooray:

hadii van tuu treee soppi soppi (ay ibrahim tatlıses gibi oldumm )

dimi ya porticim halay olur roman olur yapalım ortaya bi karışık oh yandan yandan sositosositohihoyyyt

İşte böyle kızlar,Moralimizi bozmuyoruz.Bildiğimiz ne varsa oynuyoruz,hop tek hop tek hoplayalım.. :dance: hihoyyyt :teytey: alkisalkisalkis sositososito

hem ben bilerek hamiş kalmadım portimi yalnız bırakmamak içinn şubatta biz kalıcaz sen önden bu ay git mirageopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…