Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canımm:1hug: :teselli: hepimizin duaları kabul olur inşallah.
11.gündesin aramızda 5 gün var inaşşah bu mubarek günde çok istiyorum gelir bu ay hepimizin bebeği,çok bekletti bizi

inşallah cnm evt çok beklettiler üzdüler bizi daha fazla üzülmeden gelirler inşallah ne diyoduk buay sürekli ben hamileyim ben hamileyim kızlar hep böyle söylüycessopuyorumnanaktan

inşallah cnm evt çok beklettiler üzdüler bizi daha fazla üzülmeden gelirler inşallah ne diyoduk buay sürekli ben hamileyim ben hamileyim kızlar hep böyle söylüycessopuyorumnanaktan
hadi başlayalım kıızlaaaar..BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİM.BEN HAMİLEYİM BEN HAMİLEYİ...:roflol:
GÜNAYDIN ZORXX

amin hepimizin kabul olsun inş..:Saruboceq:
nasılsın cnm?
günaydın porticim seninde duaların kabul olsun sekerim nasılsın..

iyiyim çok şükür cnm sen nasılsın?

zemuszemus ayy çok heyecanlanıyor insan herkese hamileyim diyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.düşünmesi bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…