- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #3.101
bende iyiyim canım cok sükür....sizlerle burda olunca daha iyi oluyorum....[ı]nasılsın cnm?[/ı]
[ı]iyiyim çok şükür cnm sen nasılsın?[/ı]
zemuszemus [ı]ayy çok heyecanlanıyor insan herkese hamileyim diyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.düşünmesi bile güzel[/ı]
berrakadanın yazdıklarını okumadın mı aynı adet belirtileri gibi diyordu.Adet olacağım sandım demişti.Allahtan ümit kesilmez inşallah bebeğin gelir cnm :CüvCüv:iyiyim porticim sen nasılsın adet belirtilerim başladı geldi gelicekk benimkii
bende iyiyim canım cok sükür....sizlerle burda olunca daha iyi oluyorum....
iyi çalışmalar cnm kendine iyi bakBen çıkmak zorundayım,akşam gelirim.Gün içinde de ara ara bakarım belki.
Hepinizi öpüyorum
iyi günler kızlar,bol bol dua edelim
pazartesi belli olur ama benim daha önceki hamişliklerimde bi his oluyodu kendimi anlıyodum belirtilerimden dün sağ tarafımda bi şey vartı saat gibi atıyodu bugün oda kayboldu bu sefer çok hissizim belkide ondan ümitsizim ama neyse hayırlısı olsun tekrar düşücekse acelesi yok bi ay daha geç olsunBirçok okudugum yazılarda reng olacakmışım gibi söyleyip hamile olanlar var.Hamilesindir inşallah canım
pazartesi belli olur ama benim daha önceki hamişliklerimde bi his oluyodu kendimi anlıyodum belirtilerimden dün sağ tarafımda bi şey vartı saat gibi atıyodu bugün oda kayboldu bu sefer çok hissizim belkide ondan ümitsizim ama neyse hayırlısı olsun tekrar düşücekse acelesi yok bi ay daha geç olsun
inş..canım pazartesi veririm vermezsemde şubatta hep beraber hamiş oluruz inşş..Allah korusun.Halsizlikte bir belirti biliyorsun.Ama tabiki hayırlısı neyse o olsun.Pazartesiye kadar bekleyelim.İnşallah güzel heberler veririsin canım
inş..canım pazartesi veririm vermezsemde şubatta hep beraber hamiş oluruz inşş..
kızlar bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor söktürücü kullanma 10 gün sonra tekrar test yaptır dedi
ama benim umudum tükendi
beni listeden çıkarırsanız sevinirim
demek ki çift çizgiyi görmekte yetmiyormuş
evet cnm şubata inşş.sezencim üzülme cnm öbüray hepberaber hamile kalırıs artık şubatta patlama yaparıs artık.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?