- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #3.061
selam...arkadaslar uzun zamandır uye olmadan takıp edıordum formu..bugun uyelık yapıp yazmaya karar verdım..sızınle paylasmak ıstedım bende..eee artık bende sızdenımbenıde bebıs ıcın ugrasanlar lıstesıne eklersenız sevınırım..ılk evlılıgımden unuvlı kızım var..ıkıncı evlılıgım su an ve esımın cocugu yok kasım ayında bos gebelık yasadım sımdı denemelere devam edıyoruz dr..olmaması ıcın sebep yok dıo ama bakalım hayırlısı..bu arada yasım 39 umarım rabbım hepımıze saglılıklı hayırlı bebısler nasıp eder..:1rolleyes::1rolleyes:
bende çıkıyorum kızlar yarın görüşürüzzopuyorumnanaktan
amin cnm sabah sabah iyi dileklerin için sağol nasılsın?tatlımm sen hangi semttesin?günaydın kıslar cumanız mibarek olsunnnnn dualarımız kabul olsun inşlhh
harika bi yağmur var istbldaaa sokaklar dere gibi oldu resmen sempatiksalakcinni
günaydın cnmmm burdada çok yağmur var dün kar bugün yağmur hayırdır inş..Günaydın kızlar.İzmirdede bardaktan boşalırcasına bir yağmur var.Ama hava ılık
günaydın cnmmm burdada çok yağmur var dün kar bugün yağmur hayırdır inş..
evet soğuklar hafifledi biraz sen ne yaptın nasıl gidiyo çalışmalarYağmur olması iyidir canım.En azından ılık olur dimi
amin cnmm hoşgeldinnslm cümanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inş.opuyorumnanaktankızlar
evet soğuklar hafifledi biraz sen ne yaptın nasıl gidiyo çalışmalar
ağrın varmı cnm üşütünce sancı girer yaÇalışmalar son hızla devam.Bugun önemli hesaplarıma göre reng tarihimin tam ortasındayım.Ama bu ay baya bir üşüttüm alt takımları.Bilemeyecegim nasıl olacak
ağrın varmı cnm üşütünce sancı girer ya
günaydın kızlar hayırlı cumalar dualarınız kabul olur inşallah..
uzayandansa bu akıntı yumurtlama gününe işarettir tatlım2 gün ağrıdı zaten bugun agrı yok çok şükür.yalnız sarı sümüksü bir akıntı oldu ikigün ama bugun biraz hafifledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?