- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.761
cuma 29 u senin 30 du dimi
geçen ayın kaçında oldun ben 3 ocakta oldum listede gecikme olur diye 3 şubat yazdırdım ama 28 günde bir hesaplarsam 1 şubata denk geliyo benimkiYok benim ki 31 yani pazar:)
hepimizin peşpeşe bebişkom yurt dışında bize katılamazda hamiş değilsek biz efkar dağıtmaya gideriz mirage nohutlu pilavıda alırızz oda yakın bize:roflol::roflol:Benİmde 31İnde
kaydirigubbakcemile5Heee İÇerİz gÜzelleŞİrİz ben ŞarapÇıyım zatİ hhehehehe
benim bu haziranda 3 yıl olucak 7-8 aydır da deniyoruz canım artık hayırlısı ohh kafan iiyi bi rahatlamış allahım gönlüne göre versin canım
hepimizin peşpeşe bebişkom yurt dışında bize katılamazda hamiş değilsek biz efkar dağıtmaya gideriz mirage nohutlu pilavıda alırızz oda yakın bize:roflol::roflol:
aa o kadar çalıştın tatlım ya bence sende var bak görürsün a.s.Ama İnŞ.peŞpeŞe hamİŞ haberİ alırız benden Ümİtlİ olmayında sİzler İnŞ.hamİŞsİnİzdİr canım İnŞ.
hmm anladim cnm iyi daha cok olmamis cnm ben 6 bucuk yillik evliyim 20 aydir denedim olmadi biraktim,,,hayirlisi gercektende,,,kusura bakmayin haber vermeden cikmak zorunda kaldim,,
yok cnm maleseff rahat rahat yemeklerden konuşabilirizz:sinifsinif:ay bak simdi canim nohutlu pilav istedi olsada yeseeeekk oohhh,,,,aramizda hamis yok demi onunda canini cektirmeyeyim,,,
CANIM ÇOK ERKEN EVLENMİŞSİN YA :1shok:
aa o kadar çalıştın tatlım ya bence sende var bak görürsün a.s.
yok cnm maleseff rahat rahat yemeklerden konuşabilirizz:sinifsinif:
evet oyle oldu birazcik kaydirigubbakcemile3 gonul ferman ay pardon yas dinlemedi kaydirigubbakcemile3 ...
rahat rahat oturuyolar sıcacık evlerinde senin yumoşlar arsız valla tembeller hatır içinde olsa bi taneyi tut barii feminist olmasın kıss senin yumoşlar erkeklerden gelen hiçbirşeyi kabul etmiyolar baksana:roflol:HAHAHHA AMAN BEN HEP ÇALIŞIYOMDA BENİM YUMOŞLARDA TIK YOK Bİ NAZ Bİ NİYAZ HEP YAPALIM AMA ONLAR ÇATLAMASIN NE TERBİYESİZ ŞU YUMOŞLAR TUTTUN BIRAKMA DİMİ YAPIŞ YOK AMAN İLLAKEM TEKRAR TEKRAR DENE ÇOK ARSIZ BENİMKİLER ÇOKbilmiyorumkismile
kız sen bizdende tecrübelisin hee maşallah allah mesut etsinde erkeni geçi yok
ay allahmı söyletti inş..:Saruboceq:tamam ozaman bu bikac gun konusayimda gunleriniz geldikden sonra nasil olsa konusamicam hamis var canlari cekmesin diye,,,,ins ins ins :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
rahat rahat oturuyolar sıcacık evlerinde senin yumoşlar arsız valla tembeller hatır içinde olsa bi taneyi tut barii feminist olmasın kıss senin yumoşlar erkeklerden gelen hiçbirşeyi kabul etmiyolar baksana:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?