Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

benim bu haziranda 3 yıl olucak 7-8 aydır da deniyoruz canım artık hayırlısı ohh kafan iiyi bi rahatlamış allahım gönlüne göre versin canım

hmm anladim cnm iyi daha cok olmamis cnm ben 6 bucuk yillik evliyim 20 aydir denedim olmadi biraktim,,,hayirlisi gercektende,,,kusura bakmayin haber vermeden cikmak zorunda kaldim,,

Ama ınŞ.peŞpeŞe hamıŞ haberı alırız benden Ümıtlı olmayında sızler ınŞ.hamıŞsınızdır canım ınŞ.

aa o kadar çalıştın tatlım ya bence sende var bak görürsün a.s.

HAHAHHA AMAN BEN HEP ÇALIŞIYOMDA BENİM YUMOŞLARDA TIK YOK Bİ NAZ Bİ NİYAZ HEP YAPALIM AMA ONLAR ÇATLAMASIN NE TERBİYESİZ ŞU YUMOŞLAR TUTTUN BIRAKMA DİMİ YAPIŞ YOK AMAN İLLAKEM TEKRAR TEKRAR DENE ÇOK ARSIZ BENİMKİLER ÇOKbilmiyorumkismile

rahat rahat oturuyolar sıcacık evlerinde senin yumoşlar arsız valla tembeller hatır içinde olsa bi taneyi tut barii feminist olmasın kıss senin yumoşlar erkeklerden gelen hiçbirşeyi kabul etmiyolar baksana:roflol:

rahat rahat oturuyolar sıcacık evlerinde senin yumoşlar arsız valla tembeller hatır içinde olsa bi taneyi tut barii feminist olmasın kıss senin yumoşlar erkeklerden gelen hiçbirşeyi kabul etmiyolar baksana:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 feminist yumoslardan bide kizin olursa dusun artik ,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…