- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.781
ay allahmı söyletti inş..:Saruboceq:
evet oda koyu feminist olur artıkk:roflol:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 feminist yumoslardan bide kizin olursa dusun artik ,,,,
akşam anlaşın anlaşın adam diycek lenn karı sende o işi yapmak için bahane arama azdınmı lenn yeter ya diycekkkaydirigubbakcemileKesİn femİnİstler he bak dİyİm ben bunu koÇİŞe femİnİst bunlar senİnkİlerde femİnİst olsun ozman olur dİye bu akŞam anlaŞalım koÇİŞle
cnm yurtdışında nerdesin?demi aama evde anne kiz teror estirirsiniz artik kaydirigubbakcemile3
cnm yurtdışında nerdesin?
akşam anlaşın anlaşın adam diycek lenn karı sende o işi yapmak için bahane arama azdınmı lenn yeter ya diycekkkaydirigubbakcemile
ha ha ha:roflol::roflolHAHAHA BENDE ONA DİYCEK Bİ LAF BULURUM ÇENEM KUVVETLİDİR CEVAP VEREMEDEN OLDU DA BİTTİ MAŞALLAH DERİZ :kedi:
tebrikler canım allah tamamına erdirsin...darısı bizim başımıza artık...bişey sorucam ovülasyon testini ilk bu aymı denedin?
ha ha ha:roflol::roflollduda bitti maşallah ikiz olur inşallahh
cnm benim ve miragen kocası bu ay full çalıştığı için biz tecavüzcü çoşkun modunda onlar saf bakire ahu tuğba modundalar bu ayy:roflol:hahaha hic bi erkegin bu cumleyi kurcagini sanmam,,,o is olsunda bahaneli olsun farketmez onlara,,,
ikinci denememdi canım
kıss geldinmi bulut ya şu 12 li testin markası ne tatlımmikinci denememdi canım
cnm benim ve miragen kocası bu ay full çalıştığı için biz tecavüzcü çoşkun modunda onlar saf bakire ahu tuğba modundalar bu ayy:roflol:
cnm benim ve miragen kocası bu ay full çalıştığı için biz tecavüzcü çoşkun modunda onlar saf bakire ahu tuğba modundalar bu ayy:roflol:
ay sorma cnm ya bi hamiş olsam uzunca bi süre ara vericem ama nerdeeeee:roflol: :roflol: :roflol: aman bi ayda roller degismis ne guzel renk gelmistir hayatiniza,,,:roflol: :roflol: :roflol:
ayyy cnm benim yaaa rabbim ins ins ins gonlune gore versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ....Ikiz olsun tekiz olsun ya kız olsun ya erkek olsun bi bebişimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?