- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.621
ohh ohh maşallah alah uzun ömür versin kısss sende yap bari ay inşlhh bizede vesile olur zorxx le bunu deniyoz bu ay bakalım
evet cnm haklısın erken başladım strese herih beni strese sokunca bende nereye saldırıcağımı bilemiyorum galiba 3 şubata kadar sakince bekliycemm yeni kararım buzemuszemusPahalı test alana kadar git kanda baktır canım daha garanti olur idrar testine göre.
erken başlamışsın strese ama tatlım bebek varsa da bu stres onun için iyi değil.
Şimdi yapsan ve çift çizgi çıksa sevinçle hamileyim çığlıkları atsan,eşine dostuna bildirsen ve günün geldiğinde ya da 1 gün sonra kırmızılar gelse o anı yaşamak istemezsin öyle değil mi? Kimse istemez.
Gününüz geçmeden yapılan testlerin hiç bir geçerliliği yok.Mutlaka tekrarlanmalı.
madecim bebk nasıl canım ohh ohh dinlenn büyüt bebişi bakalım olumunekankayizsmile
canım dualarımız seninle bişeycikler olmaz hayırlısıyla stres yapma dinlen bol bolSlm kızlar gÜzel dİleklerİnİz ve dualarınız İÇİn saĞolun bende artık hazırladım kendİmİ İlk ten sonra hayırlısı olsun dİyorum İnŞ.
selam canım,ben gelene kadar gitmişsin.Aman herşey yolunda olsun da canım sen arada yazsan da olur yeterki ihmal etme bizi arada bilgilendir.Selam kızlar yazamıyorum size işten gelince o kadar yorgun oluyorumki hemen yatıp uyuyorum sonra kalkıp bişeyler yiyip tekrar uyuyorum:)
Bence de beklemen en doğrusu canım.Zaten baksana çok az kaldı.Hayırlısıyla gelir inşallah bebeğinevet cnm haklısın erken başladım strese herih beni strese sokunca bende nereye saldırıcağımı bilemiyorum galiba 3 şubata kadar sakince bekliycemm yeni kararım buzemuszemus
Hoşgeldin canım,biz bildiğin gibiyiz.Asıl sen nasılsın,herşey yolunda mı?selam kızlar nasılsınız yolundamı herşey...
Güle güle iyi akşamlar aysencim opuyorumnanaktanhadi kıslar ben kaçar daha giremem herhalde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hayırlısı canım hepiniz için dua ediyorum.Allah sağlık versin,hayırlısını versin.Slm kızlar gÜzel dİleklerİnİz ve dualarınız İÇİn saĞolun bende artık hazırladım kendİmİ İlk ten sonra hayırlısı olsun dİyorum İnŞ.
sağol porticim şu anda şükür herşey yolunda rahat geçiyor...umarım hep böyle gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?