• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay inşlhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmm bu ay bizimde yüzmüz gülsün inşlhhhhhhhhhhhhhh hayırlı bi şekilde gelsin bizim sıpalarr
canım keçiboynuzu kürünüde pekmezinide hiç aksatmıyoruzyerimsenibenbakalım eşim şubat 15 gibi tekrarlıycak testi gelişme v armı yokmu die sositososito
bu arada bende bal tarçın yapıyorum bakalım artık şakkıdı

valla artık ne duysak yapar olduk kuzum artık herşey normal geliyo bana delikafadulden

portim nese her aya bişeyimiz vra canım o olmazsa diğeri diğeri olmazsa başak bişey
umut dünyası işte :delphin:
ay bende teldeydim şarka giden bi arkadaş aramıştıda yeni doğum yaptı bir aylık onla konuşuyodum
kadın o kadar istiyodu şimdide çok erken oldu diyo ayyyy bayılcam şimdi dedimm :1shok:
gerçi o da haklı 21 yaşında anne oldu biz 25 olduk hala tık yok
amannnnnnnn amannnnnnnnnn bi offfffff çeksem karşıki dağlar yıkılır be yaaaaaaaa:çok üzgünüm:

Selam kızlar yazamıyorum size işten gelince o kadar yorgun oluyorumki hemen yatıp uyuyorum sonra kalkıp bişeyler yiyip tekrar uyuyorum:)

Pahalı test alana kadar git kanda baktır canım daha garanti olur idrar testine göre.
erken başlamışsın strese ama tatlım bebek varsa da bu stres onun için iyi değil.
Şimdi yapsan ve çift çizgi çıksa sevinçle hamileyim çığlıkları atsan,eşine dostuna bildirsen ve günün geldiğinde ya da 1 gün sonra kırmızılar gelse o anı yaşamak istemezsin öyle değil mi? Kimse istemez.
Gününüz geçmeden yapılan testlerin hiç bir geçerliliği yok.Mutlaka tekrarlanmalı.
evet cnm haklısın erken başladım strese herih beni strese sokunca bende nereye saldırıcağımı bilemiyorum galiba 3 şubata kadar sakince bekliycemm yeni kararım buzemuszemus

Slm kızlar gÜzel dıleklerınız ve dualarınız ıÇın saĞolun bende artık hazırladım kendımı ılk ten sonra hayırlısı olsun dıyorum ınŞ.

zeynepçim yeni okudum geçmişi tatlım..dur bakalım ya herşey yolunda gidicek inşallah iyi düşün iyi olsun tatlım..bol bol dinlen ..
ne testleri yaptırdı ki banada yapıldı ama tam kan sayımı,tam idrar analizi,kızamıkçık,tsh bide farklı olan varmı?

ınŞ. Kızlar ınŞ. BebıŞım benımle kalır benım ılk bebeĞımın kalbı durmuŞtu bundada yerleŞmeden dolayı dÜŞÜk tehlıkesı var dedı bılmıyorum bırsÜrÜ test kan sayımı troyıt aÇlık Şekerı onlar bıldıklerım dıĞerlerını bılmıyorum

Selam kızlar yazamıyorum size işten gelince o kadar yorgun oluyorumki hemen yatıp uyuyorum sonra kalkıp bişeyler yiyip tekrar uyuyorum:)
selam canım,ben gelene kadar gitmişsin.Aman herşey yolunda olsun da canım sen arada yazsan da olur yeterki ihmal etme bizi arada bilgilendir.

evet cnm haklısın erken başladım strese herih beni strese sokunca bende nereye saldırıcağımı bilemiyorum galiba 3 şubata kadar sakince bekliycemm yeni kararım buzemuszemus
Bence de beklemen en doğrusu canım.Zaten baksana çok az kaldı.Hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin

selam kızlar nasılsınız yolundamı herşey...
Hoşgeldin canım,biz bildiğin gibiyiz.Asıl sen nasılsın,herşey yolunda mı?
hadi kıslar ben kaçar daha giremem herhalde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Güle güle iyi akşamlar aysencim opuyorumnanaktan
Slm kızlar gÜzel dİleklerİnİz ve dualarınız İÇİn saĞolun bende artık hazırladım kendİmİ İlk ten sonra hayırlısı olsun dİyorum İnŞ.
Hayırlısı canım hepiniz için dua ediyorum.Allah sağlık versin,hayırlısını versin.

sağol porticim şu anda şükür herşey yolunda rahat geçiyor...umarım hep böyle gider..

İnşallah canım.göbüşün çıkmadı mı daha :))
Ben en çok göbeğin hafif hafif çıkmasına bayılıyorum hamilelikte ya.Son aylarda acayip görünüyor da ilk aylar çok tatlı duruyor ya
opuyorumnanaktan

Cinsiyeti için erken daha ama isim düşünüyor musunuz hiç?kız olursa şunu koyarız,erkek olursa şunu koyarız diye..

Back
X