- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.581
CADIARZU
sende benim gibi dayanamayanlardansın pahalı testler var sonucu daha net veriyomuş onlardanmı alsak acep
2.5 liradan başlıyo cnm ama daha pahalılarıda var onlar dahamı iyidir acaba bilmiyorum
fortel markali test erken gösteriyo kizlar netten bakin bir isteseniz
2.5 liradan başlıyo cnm ama daha pahalılarıda var onlar dahamı iyidir acaba bilmiyorum
Neden o testleri yaptırdı doktorun ben hiç diğer kızlardan duymamıştım.SLM kızlar doktordan geldim birsürü test verdi 450 ytl lik 14 test çoğunu sigortada tanıdık akraba var yaptırdık 3 tanesi hariç onlarıda özel hastanede 160 tl tuttu inş. bebişime birşey olmaz doktor yerleşmesini iyi bulmadı daha yukarda olması gerekirmiş düşük ihtimali varmış düşük ilacı verdi pazartesi testleri alıcam test sonuçlarına bakacak inş. birşey çıkmaz bebişim bu gün yoruldu biraz halsizlik dışında iyyiz ve uykusuzluk dua edin kızlar meleğim sağlıklı sıhatli gelsin kucağıma hayırlısıyla
portakalım canım eski adına uyan avatar daha güzeldiopuyorumnanaktan
SLM kızlar doktordan geldim birsürü test verdi 450 ytl lik 14 test çoğunu sigortada tanıdık akraba var yaptırdık 3 tanesi hariç onlarıda özel hastanede 160 tl tuttu inş. bebişime birşey olmaz doktor yerleşmesini iyi bulmadı daha yukarda olması gerekirmiş düşük ihtimali varmış düşük ilacı verdi pazartesi testleri alıcam test sonuçlarına bakacak inş. birşey çıkmaz bebişim bu gün yoruldu biraz halsizlik dışında iyyiz ve uykusuzluk dua edin kızlar meleğim sağlıklı sıhatli gelsin kucağıma hayırlısıyla
huuhuu kizlar kimse ykmu
huuhuu kizlar kimse ykmu
huuhuu kizlar kimse ykmu
hu huu ben varim
yedinmi birseyler portiicokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?