Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

2.5 liradan başlıyo cnm ama daha pahalılarıda var onlar dahamı iyidir acaba bilmiyorum

En iyisi beklemek galiba:)
Ama dayanabilirsek tabi.
Sen hic belirtilerin var mi ?
Bende akinti hala devam ediyo..Kasiklarimda ck az bazen batmalar oluyo.
Birde kipriklerim cok karisik dünden beri rimel bile düzeltemiyo:)
Bunuda bi arkadsimdan duymustum belirti diye:)
Gögüslerim cok sisti ama hep oluyo agri sizi felanda yok
off nekadar zormus bi bebek sahibi olmak boshayallersmile

2.5 liradan başlıyo cnm ama daha pahalılarıda var onlar dahamı iyidir acaba bilmiyorum

Pahalı test alana kadar git kanda baktır canım daha garanti olur idrar testine göre.
erken başlamışsın strese ama tatlım bebek varsa da bu stres onun için iyi değil.
Şimdi yapsan ve çift çizgi çıksa sevinçle hamileyim çığlıkları atsan,eşine dostuna bildirsen ve günün geldiğinde ya da 1 gün sonra kırmızılar gelse o anı yaşamak istemezsin öyle değil mi? Kimse istemez.
Gününüz geçmeden yapılan testlerin hiç bir geçerliliği yok.Mutlaka tekrarlanmalı.

SLM kızlar doktordan geldim birsürü test verdi 450 ytl lik 14 test çoğunu sigortada tanıdık akraba var yaptırdık 3 tanesi hariç onlarıda özel hastanede 160 tl tuttu inş. bebişime birşey olmaz doktor yerleşmesini iyi bulmadı daha yukarda olması gerekirmiş düşük ihtimali varmış düşük ilacı verdi pazartesi testleri alıcam test sonuçlarına bakacak inş. birşey çıkmaz bebişim bu gün yoruldu biraz halsizlik dışında iyyiz ve uykusuzluk dua edin kızlar meleğim sağlıklı sıhatli gelsin kucağıma hayırlısıyla

Neden o testleri yaptırdı doktorun ben hiç diğer kızlardan duymamıştım.
İnşallah sağlıkla gelecek bebeğin sen içini ferah tut.kötü düşünme ve dikkatli ol cnm.

portakalım canım eski adına uyan avatar daha güzeldiopuyorumnanaktan

Çok sıkıldım ondan.Hamile kalana kadar bunu kullanacağım.

gecmis olsun canim insallah yerine güzelce yerlesir bebegin.hic kalkma yat dinlen is miste yapma.duacinim canim insallah hic birsey olmaz Allahin izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…