- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.601
skorpi cnm bu folic kilo yapar mı hergün 3 tane aylarca bunu kullanmak ...
Gül ne zaman gelecek acaba 45 gün dolmak üzere sanırsam.Senin haberin var mı cnm?
Yedim cnm.Allah olmayanlara da versin kimseyi açlıkla terbiye etmesin inşallah.
Sen nasılsın,işe devam mı?
yok canim kilo yapmaz en azindan bana yapmadi niye hergün 3 tane ki 1 degil mi benim 1 di.
benimde haberim yok canim ama gelsin artk özletti kendini.
folic plus günde 3 taneymiş,öyle kullanan arkadaşlarda var,doktor bana yazmadan tavsiye edilmişti.Günde 1 tane olsa daha iyi aslında böyle hasta modunda gibi eyvah ilacım :)) alışamadım unutacak gibi oluyorum.
Bence de gelsin artık.
Kızlarda her zaman olduğu gibi yok.
Olanlarda başka yerlerde geziyorlar :))
:roflol: valla çok içten güldürdün beni kocişle çalışmaları hiç öyle düşünmemiştim :))canim i$ derken hangi alanda??kocisle calismalar yaz sonuna kaldi.normal isime 6 da gidiyorum normal hergün calisiyorum ben kadrolu isci:))
burda saat 5 e geliyo bu aradazemuszemus
selam kıslarrrr
nasılsınız ben bildiğiniz gibi aynı modda gezinmeye devam sempatiksalakcinni
porticim ben 6 da ise gidiyorum canimcim aksam 23.00 e kadar 6 drkende 18.00 yani asam calisiyorum.siz eve ben ise olayi.kaynimin dügünü varya yaza ondan sonraya kaldi bebek isi dügünde yazin izinde rahat edemem sonra hamis o yüzden erteledik
kıs ben sana sabahtanda naber porti felan yazdım ama gören olmadı beni :gitme:
kıs ne gezmesi bi yerde değildim anacım bi patik modeli başladım kaç saattir pc sandalyesinin başıan çakılı kaldım onu çıkarmaya çalışıyom :hulya:
ya bi de porticim hani demiştim pek sıkda girmek istemiyorum felan die zaten sırf siz varsınız die geliyorum boshayallersmile
kıslar canım acayip tatlı istiyo yaaa ne yapsam acabacokacimcoook şöle pratik bişi olursAada ii olur :1rolleyes:
anam kıslar ne konuşmuyonuz yahuu ben geldim sus pus oldunuz bu arada ben bugün süt buharını yapacam kıslarrr
kıs ilk günaydın mesajını ben yazdım kuşum hatta dedim portim naber inşlh haplar vesilen olur felan dieeeeeeeee
amannnnnnn neseeeeeeeeeeeee
anam onlar gelsinde örmem mi hiç ben kendim için yapmıyorum canım sonra olmaz hiç moralim daha çok bozlulur die teyzemin çocuklaırna yapıyorum
evt canım bu ay aksatmadan çalışıyoruz inşlhh
ayy demin listeye baktım şubat ayında herkesin yanında hamile yazmasını hayal ettimm deeeboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmilehayali bile harika bişi
ya bende kararsız kaldım ayy şimdi süt buharı yapcam sütlaç da yaarsam midem bulanır herhalde :bbo:
evey canım süt maydonoz yapıyoz
ee ablanda işe yaradımı pekibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?