• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

yok canim kilo yapmaz en azindan bana yapmadi niye hergün 3 tane ki 1 degil mi benim 1 di.

benimde haberim yok canim ama gelsin artk özletti kendini.kaydirigubbakcemile4

folic plus günde 3 taneymiş,öyle kullanan arkadaşlarda var,doktor bana yazmadan tavsiye edilmişti.Günde 1 tane olsa daha iyi aslında böyle hasta modunda gibi eyvah ilacım :)) alışamadım unutacak gibi oluyorum.

Bence de gelsin artık.
Kızlarda her zaman olduğu gibi yok.
Olanlarda başka yerlerde geziyorlar :))

canim benim aldigim tablette 0,4mg o yüzden 1 tanesi kafi oluyo.seninkinin belki mgi düsüktür
folic plus günde 3 taneymiş,öyle kullanan arkadaşlarda var,doktor bana yazmadan tavsiye edilmişti.Günde 1 tane olsa daha iyi aslında böyle hasta modunda gibi eyvah ilacım :)) alışamadım unutacak gibi oluyorum.

Bence de gelsin artık.
Kızlarda her zaman olduğu gibi yok.
Olanlarda başka yerlerde geziyorlar :))

canim i$ derken hangi alanda??kocisle calismalar yaz sonuna kaldi.normal isime 6 da gidiyorum normal hergün calisiyorum ben kadrolu isci:))
:roflol: valla çok içten güldürdün beni kocişle çalışmaları hiç öyle düşünmemiştim :))
burada saat 6ya geliyo ya o bakımdan bıraktın sandım işi :))
neden yaza kaldı ben onu atlamışım

burda saat 5 e geliyo bu aradazemuszemus

porticim ben 6 da ise gidiyorum canimcim aksam 23.00 e kadar 6 drkende 18.00 yani asam calisiyorum.siz eve ben ise olayi.kaynimin dügünü varya yaza ondan sonraya kaldi bebek isi dügünde yazin izinde rahat edemem sonra hamis o yüzden erteledik

porticim ben 6 da ise gidiyorum canimcim aksam 23.00 e kadar 6 drkende 18.00 yani asam calisiyorum.siz eve ben ise olayi.kaynimin dügünü varya yaza ondan sonraya kaldi bebek isi dügünde yazin izinde rahat edemem sonra hamis o yüzden erteledik

kıs alemsin valla ben olsam yemişim kaynımın düğününü derdim kendi keyfime bakardım.Sen düğünde göbecik atamayacaksın diye erteledin dime hihoyyyt:teytey:

kıs ben sana sabahtanda naber porti felan yazdım ama gören olmadı beni :gitme:

kıs ne gezmesi bi yerde değildim anacım bi patik modeli başladım kaç saattir pc sandalyesinin başıan çakılı kaldım onu çıkarmaya çalışıyom :hulya:

ya bi de porticim hani demiştim pek sıkda girmek istemiyorum felan die zaten sırf siz varsınız die geliyorum boshayallersmile

kıs ben sana sabahtanda naber porti felan yazdım ama gören olmadı beni :gitme:

kıs ne gezmesi bi yerde değildim anacım bi patik modeli başladım kaç saattir pc sandalyesinin başıan çakılı kaldım onu çıkarmaya çalışıyom :hulya:

ya bi de porticim hani demiştim pek sıkda girmek istemiyorum felan die zaten sırf siz varsınız die geliyorum boshayallersmile

Sen bana dün akşam naber demişsin ben çıktıktan sonra.Bugün hiç bişey yazmadın ki topiğe :umursamaz:
Benim yavrucuğuma da patik örecek mi aysen teyzesi :))
Çok sıkı hazırlanıyoruz bu ay

Yok öyle kabuğuna çekilmek gelmemek falan,özlüyoruz
kıslar canım acayip tatlı istiyo yaaa ne yapsam acabacokacimcoook şöle pratik bişi olursAada ii olur :1rolleyes:

Benimde canım tatlı istiyor arkadaş da regl onunda canı çekmiş geldi ne yiyelim diye :))
Kazandibi ve tavukgöğsü arasında kaldım

Sende sütlaç falan yap istersen

kıs ilk günaydın mesajını ben yazdım kuşum hatta dedim portim naber inşlh haplar vesilen olur felan dieeeeeeeee
amannnnnnn neseeeeeeeeeeeee

anam onlar gelsinde örmem mi hiç ben kendim için yapmıyorum canım sonra olmaz hiç moralim daha çok bozlulur die teyzemin çocuklaırna yapıyorum:emir_bebek:

evt canım bu ay aksatmadan çalışıyoruz inşlhh
ayy demin listeye baktım şubat ayında herkesin yanında hamile yazmasını hayal ettimm deeeboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmilehayali bile harika bişi

ya bende kararsız kaldım ayy şimdi süt buharı yapcam sütlaç da yaarsam midem bulanır herhalde :bbo:

kıs ilk günaydın mesajını ben yazdım kuşum hatta dedim portim naber inşlh haplar vesilen olur felan dieeeeeeeee
amannnnnnn neseeeeeeeeeeeee

anam onlar gelsinde örmem mi hiç ben kendim için yapmıyorum canım sonra olmaz hiç moralim daha çok bozlulur die teyzemin çocuklaırna yapıyorum:emir_bebek:

evt canım bu ay aksatmadan çalışıyoruz inşlhh
ayy demin listeye baktım şubat ayında herkesin yanında hamile yazmasını hayal ettimm deeeboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmilehayali bile harika bişi

ya bende kararsız kaldım ayy şimdi süt buharı yapcam sütlaç da yaarsam midem bulanır herhalde :bbo:

ay sabah günaydın mesajına dikkat etmemişim ben geldiğimde yoktun ya özür.
Gelecek aysencim şubatta daha çok kişinin gelecek.inanıyorum.
sen keçiboynuzunu ihmal etme bu ay verir inşallah meyvelerini
:emir_bebek:

kırmızıyla işaretlediğim satırlara koptum :roflol: :roflol:

Back
X