- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.561
yok yok sürtsün biraz burnunu hesabıma göre yumurtlama günümde geçti zatenn yada inşş.öylediraaaa niye canim degerlendirse günlerini aklinialirimsmile
selam kizlar
slm canım hoşgeldinnselam kizlar
yok yok sürtsün biraz burnunu hesabıma göre yumurtlama günümde geçti zatenn yada inşş.öyledir
3 ocakta adet oldum o günden sayınca ben 12 13 14 15 16. günleri boş geçirmedimm hesabıma görede o günler yumurtlama günlerimdi karnımda batmalar kasık ağrısıda vardı o günlerde bu hafta ne ağrı ne batma bişeycik kalmadıÖyle diyorsan vardir bir bildigin...
istanbulda bugün yağmıyo ama yerler bembeyaz sen nerdesin?hosguduk kizlarr.bugun burda cok güzel kar yagiyo :))
Selam arkadaslar..Benide alirmisiniz araniza :1rolleyes:
Kendimden bahsedigim biraz ozaman:)
Ben 21 yasindayim Martda iki yil olacak evleneli.
Bu ay 4.cü denememiz.
Adetime 5 günüm kaldi bekliyorum.
ya cnm sen bilirsin 7 gün sonra idrar testinde gebelik çıkarmı?testlerin üstünde 7 gün den sonra belli olur yazıyodahosguduk kizlarr.bugun burda cok güzel kar yagiyo :))
Hoşgeldin cnmselam kizlar
ya cnm sen bilirsin 7 gün sonra idrar testinde gebelik çıkarmı?testlerin üstünde 7 gün den sonra belli olur yazıyoda
bekleyebilsem keşke ama sabredemiyorum erken yapıncada çıkmazsada moralim bozulucak onuda biliyorummHoşgeldin cnm
Bence en azından 1-2 gün kalana kadar bekle canım.
istanbulda bugün yağmıyo ama yerler bembeyaz sen nerdesin?
bekleyebilsem keşke ama sabredemiyorum erken yapıncada çıkmazsada moralim bozulucak onuda biliyorumm
sende benim gibi dayanamayanlardansın pahalı testler var sonucu daha net veriyomuş onlardanmı alsak acepBen ilk denememde 3 gün önceden iki defa positif cikmisti. Doktorada gitmisdim bisi görünmemisti ama hamile gibi görünüyor demisti. ama 3gün sonra rgl oldum
CADIARZU
sende benim gibi dayanamayanlardansın pahalı testler var sonucu daha net veriyomuş onlardanmı alsak acep
Ekliyorum cnmevet canim 31 ocak listeye ekleyebilirsin
porti sende hosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?