Bebek, eş ailesi

Acikcasi biraz benzer seyler yasadim dugun öncesinden gördum davranislarini sonra aileme deger vermemeler ustune Benle annemin arkamdan konusup konusup esimede magdur oynadi kv. Hamile halimle ben dedim kvye oturalim yuzleselim diye. Sonra bana satasan kiskanc görumce var/vardi kvyle birbirink doldurup durdular bunuda davranislarindan gördum. Dogum oldu olucak esimden para istemeler kendi lohusa olmalar. Gel derim deriz gelmdz naz yapar bebegin bakimiyla ilgili surekli karismaya calisti ufak ufak bende kendi bildigmi yaptim. Görustugmuzde normal guleryuzlu davrandim. Tutmasam Hergun burda bebegi beraber buyutucez sandi. Dofumdan önce bizde kaldi annemi kiskanip elini bile atmadi Hic biseye yardim etmedi ustune esime annem hakkinda dogru olmayan seyler dedi. Esim icin sabrediyorym Sadece. Bi keresunde Hergun gelirdim ama bnaltmak istemiyorum dedi. E ortasifa yok, ondan cocuk saklayanda yok. E aradim kac kere ya cvp vermiyo ya evde degil bi ketede o teklif etsin. Evdeyim diye bos degilim spir salonunada gudiyorum

Mesajlarıma dönmeyen vs insana mesaj atmam aramam da. İstiyorsa oğluyla o meseleri hallettsin.

Mesajlarıma dönmeyen vs insana mesaj atmam aramam da. İstiyorsa oğluyla o meseleri hallettsin.
Haklisiniz bundan sonra öyle yapicam iyilik yaramiyo. Ogluyla msjlasiyo ediyo bana gelince cvp vermemezlik bu kacinci. Normaldede teli elinden dusmez Sanki surekli aramiyorum diye tavir. En iyisi esimle arada gidip onun disinda fazla muhattap olmamak. Resimlerde attim kac kere bebegin

Ben hiç kendimi yormam banane ne yapmak isterlerse onu yapsınlar

Bende eşimle gidip geliyorum, ben aramam arada KV arar

Benim eş ailesi alt katımdan taşındı kızım 45 günlüktü. Verilmiş sadakam varmış. 5 aydırda 1 ya da 2 kez aramıştır. Ben niye arayayım ? Merak eden arar. Kandillerde aradım o kadar. Görümcem de arka sokakta özledikçe gelir bazen davet eder bazen komik video olunca atarım. Alma verme dengesi önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…