Siz arayıp sormak zorunda değilsiniz ki? Hem arkanızdan konuşmuş biriyle haklı olarak konuşmak istememeniz çok normal. Bırakın oğlu arasın sorsun çocuğu da göstermek istiyorsa o görüntülü arayıp göstersin boşverinEvet 3,5 aylik kizim var elhamdullilah. Kv ile 10 dk yürüme mesafesinde oturuyorum ve mesafeliyim Esimin ailesiyle. Zamaninda cok problemler yasadim politik olmayi ögrendim.
Simdi anne iznine ayrildim ve merak ediyorum siz kizlar kayinvalidenizimi ariyorsunuz bebegi görustutmek icin gün icerisinde yoksa ara sira esinizlemi görusuyorsunuz?
Acikcasi telefonla konusmayi hic sevmem mesaj daha kolay gelir ama kac kere mesaj attigimda ya okuyup dönmuyor ya evde olmuyor. Bebek olmadan Esime hep yok gelir bakarim fln dedi ama kenfi bebegime kendim bakiyorum sukur. Bana hic bi sekilde bi yardimi olmadi dogum siralarinda aksine canimi sıktı esimle bana trip atarak.
Yakin oturuyorum diye Sürekli kendimi mecbur hissettiriyolar arayip sormama ama mesaj atiyorum dedigim gibi dönmuyor, dengesiz baya brnimde anneminde gecen sene arkalarimizdam konustugnu duydum ustune rahatlikla yalan söyleyen biri. Sürekli sunu yapicam edicem diye söz verir sözunde durmaz, esime kendini acindirip para ister kucuk rakamlsrda olsa ki acayip sinir edici. Varini yogunu diger cocuklaeina verir kendine yemek ekmek bile almaz dogru durust o derece.
Simdide dusunuyorum bebekli olan benim, evdi, yemekti, bebekti, spor/yuruyus derken zaten yogun geciyor gunlerim birde surekli nye ben gel git diye aricamki? Ogluyla zaten konusuyor esimede söyledim hani ben herkesin gönluny yapamam bebekli olan benim diye. Karismak istiyor bebekle ilgili herkes gibi ama ben nazikce kendi bildigmi yapiyorum yada anlatiyorym söyle böyle diye.
Öpme bebegi diye kac kere dedik bu sefer ellerinden veya kafasindan öpuyo.
Siz nasil yapiyorsunuz kizlar? Sizmi kvyi ariyorsunuz yoksa haftada 1 veya 2 haftaya bir esinizlemi görusuyorsunuz? Mecburmuyum surekli sormsya?
Birde söyle birsey var, diger torunlarini hep bildigniz 2ci anne olmus cunku cocuklari hep ona baktirmislar ama benimde annem var arkamda neticede uzak memlekette degil digerleri gibi.
Bahsettigim gibi cok sorunlarim oldu kendisiyle ve kiziyla. Ikisi bir olup beni cok uzduler. Hamile halimle 6 ayimdada ben adim attim kvyle yuzlesmek icin ama bundan sonra yapmam umursamam arada görusurum okadar.
Söyle ki arkamdan görumcemde kayinvalidemde en ufak puruzde tum aileye konusmuslar bulustunlafindaki bu gecen yildi aile ici birinden duydum ama esime söylemedim o kisinin guvenini bozmamak icin ve kötu oldugmuz zamandi. Ben esimin ailesini gidip en yakinlarina cekistirmedimSiz arayıp sormak zorunda değilsiniz ki? Hem arkanızdan konuşmuş biriyle haklı olarak konuşmak istememeniz çok normal. Bırakın oğlu arasın sorsun çocuğu da göstermek istiyorsa o görüntülü arayıp göstersin boşverin
Öyle ben arama demiyorum ikisinin mesajlastignida biliyorum. Ben mumkunse pek yalniz görusmek istemiyorum zsten kendisiyle. Bastan beride yerimi bildim ama saygisizligim yok.Akşamları arasın oğlunu görsün görüntülü hiç bulaşmayın
Dediğim gibi aramak zorunda değilsinSöyle ki arkamdan görumcemde kayinvalidemde en ufak puruzde tum aileye konusmuslar bulustunlafindaki bu gecen yildi aile ici birinden duydum ama esime söylemedim o kisinin guvenini bozmamak icin ve kötu oldugmuz zamandi. Ben esimin ailesini gidip en yakinlarina cekistirmedim
Yani kendiside aramiyor. Ortasida yok. Bazen kafasina estigi gibi esimi ariyor kapidayim diye halbuki kimseyi son dk istemedigimi bildigi halde. Bi seferindede ” ben Hergun gelirdimde bebegede bunaltmamak icin gelmiyorum dedi. E cagirdigimdafa dönmiyor. En iyisi esimle gudip geliyim tamamDediğim gibi aramak zorunda değilsin
Öyle hersey yetmiyormus gibi birde herkesin gönlunu yapicam. Dedigim gibi sagi solu belli olmayan pskoljik takik biti bi cok guleryuzlu bi soguk ustune esimi kendine acindirir para pul konusundaZorunda değilsin ya sen işine gücüne bak bebeğinle, kendinle ilgilen. Ben aklıma gelirse fotoğraflarını atıyordum hiç görüntülü aramadım görsünler diye ya da illa görsünler diye götürmedim bebeği kendimiz gitmek isteyince gittik o da ayda 1 falan. Eşin isterse arasın göstersin senlik bi durum yok. Ufacık bebeği her gün görüp ne yapacaklar büyüyünce bol bol görüp oynayacaklar zaten. Sen daha lohusasın keyfine bak, büyüklerin isteklerinin hiçbir önemi yok şu durumda.
Sizin yerinizde ben olsaydım ne mesaj atardım ne eve çağırırdım . Oğlu varken gelsin gitsin .Öyle ben arama demiyorum ikisinin mesajlastignida biliyorum. Ben mumkunse pek yalniz görusmek istemiyorum zsten kendisiyle. Bastan beride yerimi bildim ama saygisizligim yok.
Evet 3,5 aylik kizim var elhamdullilah. Kv ile 10 dk yürüme mesafesinde oturuyorum ve mesafeliyim Esimin ailesiyle. Zamaninda cok problemler yasadim politik olmayi ögrendim.
Simdi anne iznine ayrildim ve merak ediyorum siz kizlar kayinvalidenizimi ariyorsunuz bebegi görustutmek icin gün icerisinde yoksa ara sira esinizlemi görusuyorsunuz?
Acikcasi telefonla konusmayi hic sevmem mesaj daha kolay gelir ama kac kere mesaj attigimda ya okuyup dönmuyor ya evde olmuyor. Bebek olmadan Esime hep yok gelir bakarim fln dedi ama kenfi bebegime kendim bakiyorum sukur. Bana hic bi sekilde bi yardimi olmadi dogum siralarinda aksine canimi sıktı esimle bana trip atarak.
Yakin oturuyorum diye Sürekli kendimi mecbur hissettiriyolar arayip sormama ama mesaj atiyorum dedigim gibi dönmuyor, dengesiz baya brnimde anneminde gecen sene arkalarimizdam konustugnu duydum ustune rahatlikla yalan söyleyen biri. Sürekli sunu yapicam edicem diye söz verir sözunde durmaz, esime kendini acindirip para ister kucuk rakamlsrda olsa ki acayip sinir edici. Varini yogunu diger cocuklaeina verir kendine yemek ekmek bile almaz dogru durust o derece.
Simdide dusunuyorum bebekli olan benim, evdi, yemekti, bebekti, spor/yuruyus derken zaten yogun geciyor gunlerim birde surekli nye ben gel git diye aricamki? Ogluyla zaten konusuyor esimede söyledim hani ben herkesin gönluny yapamam bebekli olan benim diye. Karismak istiyor bebekle ilgili herkes gibi ama ben nazikce kendi bildigmi yapiyorum yada anlatiyorym söyle böyle diye.
Siz nasil yapiyorsunuz kizlar? Sizmi kvyi ariyorsunuz yoksa haftada 1 veya 2 haftaya bir esinizlemi görusuyorsunuz? Mecburmuyum surekli sormsya?
Birde söyle birsey var, diger torunlarini hep bildigniz 2ci anne olmus cunku cocuklari hep ona baktirmislar ama benimde annem var arkamda neticede uzak memlekette degil digerleri gibi.
Bahsettigim gibi cok sorunlarim oldu kendisiyle ve kiziyla. Ikisi bir olup beni cok uzduler. Hamile halimle 6 ayimdada ben adim attim kvyle yuzlesmek icin ama bundan sonra yapmam umursamam arada görusurum okadar.
Bu arada esimde cok zirt pirt konusmaz herkesle ama cok sefer uyardim madem istiyorsun arayim soruyum sende benim ailemi arada yaz, ara neticede 2 kisilik cekirdek ailem var ama yinede cok aramaz yinede ailem pek sorun etmez görustugmuzde iyiz ama ben gelin oldugum icin cok fazla beklenti var/vardi ustumde.
öpmesine bile karıştığınız bir insandan destek beklemek de enteresan.Evet 3,5 aylik kizim var elhamdullilah. Kv ile 10 dk yürüme mesafesinde oturuyorum ve mesafeliyim Esimin ailesiyle. Zamaninda cok problemler yasadim politik olmayi ögrendim.
Bu arada esimde cok zirt pirt konusmaz herkesle ama cok sefer uyardim madem istiyorsun arayim soruyum sende benim ailemi arada yaz, ara neticede 2 kisilik cekirdek ailem var ama yinede cok aramaz yinede ailem pek sorun etmez görustugmuzde iyiz ama ben gelin oldugum icin cok fazla beklenti var/vardi ustumde.
Bende öyle dusunuyorum alismis hep Elif istemiyor diye e nezaman cagirdin yemegede gelmem dedim? Ki esimle gittigmizde yuruyusten sonra deli gibi acikmis olurum suyla veya saddce bi kahveyle agirlar hamileykende ayniydi. Ara sirada ayda bi Esime uc bes hep ayni pogaca verir okadar. Ama kendi anneme gittigmizde annem evde ne varsa esimin önune serer..Siz onun peşinden koşmak zorunda değilsiniz ki. Torununu göresi gelen kadın kendisi kalkar gelinini arar,müsait misin diye nazikçe sorar. Gelip görmek istiyorum der,ya da seni evde misafir etmek istiyorum buyur gel bize der davet eder.
Benim normal bir kaynanam yok,eşimle görüşmüyorlar bu sebeple oğlumu görmeye hiç gelmedi kadın. Hep üzülürüm oğlum adına. İnsanın büyük ebeveyni olmalı,ruh sağlığı için en azından. İleride kv olursam inşallah ben böyle öküz öküz davranmam yani. Gelinimle düzgün ilişkiler kurmaya çalışırım.
Sizin yaptigniz gibi yapiyorum ve dusunuyorum ama Esimin ailesini adim begenmiyor oldu oluyor hep. Ta ki hamile bi kadinla anne ve kiz oturup yuzlesyigimizde seslerini yukseltip incitip o sekilde konusurlar esim ayar Verdi. Sonra bebek oldu kv lohusa oldu yinede eskiye bakarak daha iyi oldu ama bu mesafede devam ediyim baska turlu Sinir oliyorum. Anne izninr ayrildum esimden para istedi kirasi icin ama bir yil kaynim gil onunla yasadi hic biseue yardimci olmadilar. EsimBöyle durumlarda iki kişilik düşünün.
Eşiniz sizin ailenize mesaj atıyor mu? Arıyor mu? Siz yokken onlarla görüşüyor mu? Cevabı muhtemelen hayırdır.
O yüzden sizinde sürekli aramanıza yazmanıza tek görüşmenize asla gerek yok diye düşünüyorum.
Herkes kendi ailesini tabii ki arasın, görüşsün.
Ben kendi annemi her gün ararım, o da beni arar.
Ama eşimin anne babasını neden her gün arayayım.
Ya da eşim benim ailemi niye arasın ki. Birlikte ailelerimizi ziyaret ederiz.
Ben tek aileme gitmek istersem giderim, eşimde kendi ailesine tek gitmek isterse gider matematik bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?