Mide bulantısı cekerken evimin tüm kış temizliğini tek başıma yaptim. Ustelik ogleye kadar temizlik yapip öğleyin de okula gidiyordumYaniiii:))) hamile kalırsak il aylar dinlenmek gerek yaa o yüzden bebek denemesi öncesi temizlik
iki hamileligimdede son gune kadar heeseyimi kendim yaptim.sorun yoksa perdenide evinide supurursun.simdi hamile kalsan zaten yaz temizligi yaparsin.halilari yikamaya ver bigunde biri gelir cam kapi siler.simdi yapsan yaza bidaha ister temizlik.doguma yakin temizlersen daha rahat edersin.ozmn bebekte olcak bi is yapamazsin zaten.kızlaaaarrrr ben tabikide temizliğimi yapıcam ama hani şu bahar temiliği gibi büyük bi temizlik halılar perdeler herşey. İlk 3ay dinlenmek gerekio ya o yüzden yapsam mı tabi ortada bebek yok hayal kuruyorum neden sorum anlaşılmadı ki
Korundunuzmu hiç bide kaç yıldır evlisinizcanım hemen hamile kalabileceğin içine mi doğdu senin?
o işler artık eskisi kadar kolay olmuyor yahu.
bende de eşimle de sorun olmadığı halde 1,5 senedir olmuyo.
1,5 senedir her ay adetliyken evi dip köşe temizliyorum ne olur ne olmaz diye ama hep kirlendi ya
Bi olsun da bebek temizlil hallolur canımm. bu kadar ince düşünme
Evlendiğim beri korunmadık canım.Korundunuzmu hiç bide kaç yıldır evlisiniz
Bebek doğmadan önce normalde yaparken pekde normal ve mantıklı değil hatta saçmaBebek yapmadan önce evi dip köşe tertemiz yapmak dereyi görmeden paçaları sıvamakmıdır mantıklımıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?