...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

merhaba arkadaşlar bana da söyler misiniz lütfen çok merak ediyorum bakalım tutacak mı? sat: 3-nisan-2012 muhtemel doğum: 08-01-2013 benim yaş 27(28.02.85).şimdiden teşekkür ederim cevap yazarsanız.

banada söyler misiniz minure hanım

iyi akşamlar doktor hanım,
benimkini de söyler misiniz acaba?? benim doğum tarihim 25.10.1984- sat: 24 mart 2012
teşekkürler...

Minure ben haziranda bebeiş yapamıyorum hasta oldum doktora gıttım antibiyotık verdi haziran iptal oldu yanı peki şimdi Temmuz erkek demiştin bana Ağuztos kız mı erkek mı solermısın? 22.11.1985 dogum tarihimm

minure hanım merhaba

doktordaydık dün 13 hafta + 4 gunluk hamileyim cinsiyet tahmininde bulundu doktor pipi göremiyorum kıza benziyor dedi siz erkek demiştiniz 3 hafta sonra kesinleşecek ama banada kızmış gibi geliyor

teşekkür ederim yinede

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

17.06.1982 sat 16mart miladi yıl dedikleri ne a:18:caba? Ben yila göre 30um aya göre daha 29um hangisini esas alacağım teşekkür ederim

ok 2 hafta sonra yazarsin...kiz istiyorsan umarim yanilirim kiz cikar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…