...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

ay siz ne konusuyosunuz Allah askina bana azericeyimi ogretiyosunuz
Baku ve Sirvan arasindaki mesafe 1.5 saat
cumlenizi de tercume ediyim bari
mene corek ver de acmisam yeyenden sonra yatmaq isteyirem

peki neden turkce konusuyorsun? ve neden simdi o zaman gitdigin ultrason doktoruna gitmiyorsun??? sevin,esmira,gunel,leyla,yegane,musvik, bunlardan hangisi???hatirladinmi???

Ben size öel mesaj attım ama hazır yakalamışken burdan da yazayım dedim

Benim miniğe'de bakarmısın ?

Doğum tarihim: 29.02.1980
SAT: 09.02.2012

Teşekkür ederiimm

Sat: 15 nisan adetim 10 gün sürüyor dt:17 07 1979 daha öncede yazdım ama yanlış yazmışım

canim merak etme ben hep burdayim...soruna gelince...bu yontem amerika ve bicok ulkelerde yapilan bir hesaplama,tibbi bir yontem,,,95% dogruluk orani var...SENIN SORUN ESNASINDA HERKEZE BIR ACIKLAMA VERIYIM,,,BEN BU YONTEMI AMERIKADA KUURSTA OLURKEN OYRENDIM...BURDA ACMA SEBEBIMSE SADECE BAZI ARKADASLARIN ISTEYI VE ISRARI YUZUNDEN OLDU...zaten benim baska sitelerim ve hastalarim var,,inanki,buna pek zaman ayiramiyorum,,,bu konuyu actim,ama cogu zaman isten gelince bakiyorum,,,madem actim,sonuna kadar sorulari cevaplandirmaliyim...

canım o sıtelerını bızde ogrensek..ozeldende yazsan olmamı..mail kayıt ettık ama genelde acmıyorsun sanırım..bura harıcınnde nasıl ulaşabılırız sana

lütfen cevap 17 temmuz 1979 sat: 15 mayıs

canim 15 mayis sat olduysa hamile kaldigina eminmisin???senin yumrtlaman iki ay arsina dusuyor,yani 28 mayisla,02 haziran arasi hamile kala bilirsin,,,buyuk ihtimalle mayista kalirsin,sen iliski gunlerini hatirla o zaman kaldigin aya gore cinsiyeti soylerim...

heyecandan 15 mayıs yazmışım SAT: 15 NİSAN ADETİM 10 GÜN SÜRÜYOR DOĞUM TARİHİM 17 07 1979 LÜTFEN RİCA EDİYORUM

adetin 10 gun suruyorsa buyuk ihtimalle yumurtlamanda gecikiyor,peki siklusun kacgun?iki ay arsina deng geliyorya hesaplamayi digru yapmaliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…