...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

haklısın hayatımda acaba biraz abartıyomuyuz allahın gücüne gitmesinden korkuyorum eylulenin basina gelenlere çok üzüldüm korkuyorum açıkcası

haklısın hayatımda acaba biraz abartıyomuyuz allahın gücüne gitmesinden korkuyorum eylulenin basina gelenlere çok üzüldüm korkuyorum açıkcası

cnm bende korkmuyorum desem yalan olur.kız beni biliyosun istiyorum ama istemediğim gibi de olsa asla isyan etmem.
RABBİM den gelene her zaman saygılıyım.

canim adet gecikmesi yumurtlamanin gecikmesini gostermez,adetin bikacgun gecikmesi bir cok sebepten ola bilir.ustelik senin sat 2nisan yumurtlaman her ne kadar gecikse bile mayisa asla kalaz zaten mayis 1-2 senin adet donemon olmali.yuzde yuz nisanda kalmissin ve ERKEK:

canim adet gecikmesi yumurtlamanin gecikmesini gostermez,adetin bikacgun gecikmesi bir cok sebepten ola bilir.ustelik senin sat 2nisan yumurtlaman her ne kadar gecikse bile mayisa asla kalaz zaten mayis 1-2 senin adet donemon olmali.yuzde yuz nisanda kalmissin ve ERKEK:

munıre hanım cevap yazmayacakmısınız

arkadaşımn yeni hamile olduğunu öğrendik..şiddetle cevap bekliyoruz münire hanım ilk bebişi
doğ.tar: 21-02-1985
sat: 17 nisan

arkadaşımn yeni hamile olduğunu öğrendik..şiddetle cevap bekliyoruz münire hanım ilk bebişi
doğ.tar: 21-02-1985
sat: 17 nisan

canim arkadasinin yumurtlama donemi nisanin 29 ve mayisin 2 sine dusduyu icin hangi ayda kaldigini cozmek zor,biliyorsun aya gore hesaplarim,ama kendisi iliskide oldugu gunleri hatirlarsa soyleye bilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…