• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

benimde bir kızım var 02/11/1982 doğum tarihim haziran gibi hamilelik düsünüyorum 18 mayıs adet günüm oldu bitti simdi çalısmaya başlasak cinsiyeti ne olur ki :26:

minure hanım kolay gelsin bende kısmetse ocak 2013 annesi olacağım...
doğum tarihim :02.01.1985
sat:11.04.2012
bana da bakabilirseniz sevinirim
kolay gelsin...

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

canım benim doğum tarihim 26.07.1987 son adet tarihim 10 nisan

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

merhaba bana da bakarmısınız

doğ tar : 13.02.1980

sat : 22.02.2012

banada söylermisiniz? cinsiyetimiz belli aslında ama işte :34:

doğum tarihim 11.11.85
sat:22 eylül 2011

münireeee bugün regl oldum..düşükten sonra 2.reglim bundan sonra korunmuycam:21::21: bişey sorcam önceden 30 günü bulurdu reglim şimdi 27 gün arayla oldu sorunmudur??belki hastalarından bilirsiin...düşükten dolayı korkularım var gerçi 1 tane oldu....ya birde sen bir yerlere kaybolma haziran sonu hamileysem buradayım,sana cinsiyet sormak için sabırsızlanıyorum..aman sakın izine,tatile gideyim demeeeeee:3::3::3:

canim ben bisey anlamadin simdi hamilemisin veya cocugun varmi?yazdigin tarihler gecen yila ait. 2011 eylulde hamilelik olmus,o KIZ geliyor,eylulde kaldiysan simdi bebek dogdumu?biraz karisik yazilmis.daha net yaz./

Tamam tekrar yaziyorum :52:

Cnm 15 ekim 87 dogumluyum

Nisan 2011'de hamileydim ama iki bucuk ay sonra dusuk yaptim o bebegimin cinsiyetini merak ediyorum.

Daha sonra Rabbim Eylul 2011'de tekrar hamile olmayi nasip etti doktorlar kiz diyor ama gobegimi goren erkek diyor o yuzden birde sana sorayim dedim. ALLAH nasip kismet ederse iki hafta sonra kavusacagim melegime ama iste merak.

Tskler

23 ekim son adet tarihinse nasil ekimde hamile kala bilirsin?tabiki 11-14 gun sonra yumurtlaman olmus hamile kalmissin,oda kasim ayinda oluyor ve cinsiyet kasim ayina gore hesaplanir.bilmiyorsan doktoruna sor.

bende biliyorum sen ekimde hamile kalmışsın diye yazmışsın yazdığını bi oku lütfen

Back