- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
arkadasım bana erkek demiştin ama üzgünüm kızım olacak
arkadasım bana erkek demiştin ama üzgünüm kızım olacak
bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
23 ekim 2011 son adet tarihim
Minure hanım vanada bakmanız mümkün mü acaba
Dogum tar 09.01.1980
SAT: 07 Mart 2012
İliski 19 Mart.
Şimdiden teşekkürler...
13.06.1979 hamile kalınan ay nisan 2010
diğeri 17.06.1978 hamile kalınan ay mayıs 2011
canim ben bisey anlamadin simdi hamilemisin veya cocugun varmi?yazdigin tarihler gecen yila ait. 2011 eylulde hamilelik olmus,o KIZ geliyor,eylulde kaldiysan simdi bebek dogdumu?biraz karisik yazilmis.daha net yaz./
23 ekim son adet tarihinse nasil ekimde hamile kala bilirsin?tabiki 11-14 gun sonra yumurtlaman olmus hamile kalmissin,oda kasim ayinda oluyor ve cinsiyet kasim ayina gore hesaplanir.bilmiyorsan doktoruna sor.