• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

canım 22 haftalık bebeğimi suyumun erken gelmesi sebeiyle kaybettim..ve daha çok yeniii..40 gün oldu..doktorun temmuzda korunmayı bırakabilirsiniz dedi...
bakalım kısmet....

ben bi ara hatırlatırım..yada özel msj atarım..uygun olunca dönersin

bak canim bebeyi kayb etme sebebine gore korunma zamani soylerler,simdi senin kayb etme sebebin hic 1 korunmayi gerektirmez,bebekten sonra bidefa adet gorup 2 ci ay hemen hamile kala bilirsin,ama kurtaj yapildiysa,hamile kalman birazcik zaman ala bilir,mesela 5 - 6 gibi,ama sabirli ol,kafana cok takarsan,psikolojik hormonal bozukluk sebebiyle hamile kalamzssin,sakin dusunme hayatini yasa,zamani gelince kendisi supriz yapacak..

bak canim bebeyi kayb etme sebebine gore korunma zamani soylerler,simdi senin kayb etme sebebin hic 1 korunmayi gerektirmez,bebekten sonra bidefa adet gorup 2 ci ay hemen hamile kala bilirsin,ama kurtaj yapildiysa,hamile kalman birazcik zaman ala bilir,mesela 5 - 6 gibi,ama sabirli ol,kafana cok takarsan,psikolojik hormonal bozukluk sebebiyle hamile kalamzssin,sakin dusunme hayatini yasa,zamani gelince kendisi supriz yapacak..
çok sağol canım moral oldun bana.....
Allah razı olsun...
bebeğimi normal doğumla dünyaya getirdim fakat içeride kalan plesanta parçaları sebebiyle kürtaj oldum malesef...
doktorum kontrolde herşeyin iyi olduğunuı söyledi..2 adet sonra korunmayı bıraka bilirsin dedi...
bende inşallah temmuzdan sonra düşünüyorum..allahım tekrar nasip eder inşallah.....

bana ağustos ve eylül içinde bakarmısın acaba???lütfennnnnnn
allahım ne nasip ettiyse o olacak ama
merak işteeee..
d.tar 7-12-1980
sat 20-05-2012

Mınure ben cinsiyet dışında bişey sorucam benim üç tane missed abortus dedikleri 7-8 haftalık düşükler var.Kan değerleri normal çıktı yani pıhtılaşma yok.Bir de 1 yıl önce dış gebelik geçirmiştm.Şimdi genetik bir sorun var mı düşüğe sebep olabilecek ona bakılacak.Ama sonra mutlaka rahim filmi istiyorlar.Sence düşükle rahim filminin ne alakası var.Zahmetli bişey korkuyorum.Ne dersin.5-6 aydır korunmuyorum olmuyo bu arada.

ya bebis bekliyoruzya ha bu ay geldi,yok kaldi gelicek aya,ve bi takim sorular,bak simdi boyle dusunun bu seker bebisler hep annelerine supriz yapmaya bayilirlar,biz onlari beklerken acaba adetime 3 gun kaldi hamilemiyim,acaba testmi yaptirsam ve baska dusuncelerimiz,bebislerin suprizini bozuyor,,amaaannn zaten annem beni bekliyor,zaten hamilelik supheleri var,,,ya ben bundan zevk almamki,ben annemin hic beklemediyi anda gelmek ve onu sevindirmek istiyorum.ya anne heray gelmek istiyorum ama sen boyle hesaplayip beni bekleyince suprizim bozuluyo kusup gelmiyorum,Allah askina bi ayda beni dusunme baska seylere kafani tak,bak o zaman suprizim supriz olur ve sip diye gelirim,aaa bi bakmissinki,hamileyim,,Anne ya diyer bebekler annelerine supriz yapiyor,bende kiskaniyorum,ama sen her ay hamile oldugunu hesaplayip beynini bozarsan,hormanlar bana izin vermez,lutfen beni dusunme ve gelmemi geciktirme,,,nolur 1 ay beni dusunme bekleme,,,bak o zaman soz,,,gelicemmm,,,ama sende bana soz verki,,sana supriz yapip geldiyim zaman kotu anne olup,benim canimi alma,,,beni dogur ve sev...

merhaba arkadasım
27.04.1987 doğum tarihim
sat 27.1.2012 ama yumurtlma günü 2.2.2012 yada 3.2.2012
öyle biraz karışık benimki neye göre bakıyorsun bilmiyorum ama:50:
rica etsem bakabilir misin:49:

Son düzenleme:
Mınure ben cinsiyet dışında bişey sorucam benim üç tane missed abortus dedikleri 7-8 haftalık düşükler var.Kan değerleri normal çıktı yani pıhtılaşma yok.Bir de 1 yıl önce dış gebelik geçirmiştm.Şimdi genetik bir sorun var mı düşüğe sebep olabilecek ona bakılacak.Ama sonra mutlaka rahim filmi istiyorlar.Sence düşükle rahim filminin ne alakası var.Zahmetli bişey korkuyorum.Ne dersin.5-6 aydır korunmuyorum olmuyo bu arada.

arda arda dusukler genetik ola bilir,ama rahim filmi gereksiz 1 sey sadece 1 onlem,,,genetik olmasi sorun olmaz,,,boyle olupta sonra hamile kalip bebek sahibi olanlar bvar.

Merhaba.
Valla konunun başını okuyamadım, neye göre tahmin yapılıyo bilmiyorum.
Ama bana da cevap verebilirsen cok sevinirim.
Dogum tarihim 19.05.1983
Sat 05.02.2012
Sanırım bunlar yeterli.
Çarşamba kontrolümüz var o zaman öğreniriz büyük ihtimal ama merak iste :34:
Cevaplarsan cok sevinirim....

merhaba arkadasım
27.04.1987 doğum tarihim
sat 27.1.2012 ama yumurtlma günü 2.2.2012 yada 3.2.2012
öyle biraz karışık benimki neye göre bakıyorsun bilmiyorum ama:50:
rica etsem bakabilir misin:49:

canim sende karisik ne varki,zaten bende sati oyrendikten sonra yaklasik yumurtlama donemine gore hesapliyorum.subatda hamile kalmissin KIZ...

Merhaba.
Valla konunun başını okuyamadım, neye göre tahmin yapılıyo bilmiyorum.
Ama bana da cevap verebilirsen cok sevinirim.
Dogum tarihim 19.05.1983
Sat 05.02.2012
Sanırım bunlar yeterli.
Çarşamba kontrolümüz var o zaman öğreniriz büyük ihtimal ama merak iste :34:
Cevaplarsan cok sevinirim....

canim ben doktor yontemiyle yumurtlama gunlerine gore hesapliyorum...senin bebis ERKEK.ultrason sonrasi bana yazarsin...

çok sağol canım moral oldun bana.....
Allah razı olsun...

AGUSTOS KIZ EYLUL ERKEK...kurtaj ne kadar iyi gecerse gecsin,rahimin yenilenme sureci var,ve bisey daha 2 ay diyil 1 ay korunman yeterli,1 ay fazla korununca inan bana hic 1 sey deyismez..

çok sağol canım....
kürtajdan sonraki ilk adetimi yeni oldum canım....

verdiğin bilgiler içinde allah razı olsun içimi rahatlattın...

bakalım bizim bebiş ne zaman gelecekkk...

canım adetten 14 gün sonra yumurtlama oluyormuş ya benim hemen sonra olmuş sanırım
sonuçta 16.haftanın içindeyiz şubatta hamile kaldım sonuç değişmez değil mi:44:
çok teşekkür ederim :16: 2 hafta sonraki kontrolümde belli olmasını bekliyoruz, haberdar ederim inşallah:49:

canim ben doktor yontemiyle yumurtlama gunlerine gore hesapliyorum...senin bebis ERKEK.ultrason sonrasi bana yazarsin...

Valla ne yalan soyliyim saglikli olmasi en onemlisi tabi ama erkek diye gonlumden geceni soyledin:1:
Çarşamba gunu gosterirse insallah yazarim canim.
Tekrar tesekkurler...:16:

Cevap için teşekkürler...
Ayrıca bir arkadaşımınkine de bakarsanız sevinirim.

11.11.1979 SAT: 4 Nisan... :)

banada bakarmısın doğum tarihim 05.10.1984 son adet tarihim de 19.04.2012 şimdiden tşkler.

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
bide bana bakarmısın bana ultrasonda kız gibi yatıyor dedi doktor ama kız gebeliklerimden farklı bu gebelik
29.01.1982 doğum tarihim
30.01.2012 sat

Back