sat 4mart.19-20mart yumurtlama olmus.ilk haftayi yumurtlama gununden hesaplarsak.9haftalik .KIZ.
teşekkürler:)öğrenince yazıcam size.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sat 4mart.19-20mart yumurtlama olmus.ilk haftayi yumurtlama gununden hesaplarsak.9haftalik .KIZ.
fatma zehra napıyon kız burda
29.06.1986 13 nisan ne olur acaba:)
18.09.1985 doğum günüm
06.02 sat bana da söylermisiniz rica etsem
kız sen napıyosan bende onu yapıyom derdimiz aynı cnm mınure hnm sorularım oluyo bakıyorum yazanlara tartıyorum ölçüyorum biçiyorum ayyyyyyyyy napıyım yha biran önce söylesede doktor işim baksam meraktan ölecemmmmm:))))))
haklısın hayatımda acaba biraz abartıyomuyuz allahın gücüne gitmesinden korkuyorum eylulenin basina gelenlere çok üzüldüm korkuyorum açıkcası
tabiki soylerim.senin bebis ERKEK.
canim adet gecikmesi yumurtlamanin gecikmesini gostermez,adetin bikacgun gecikmesi bir cok sebepten ola bilir.ustelik senin sat 2nisan yumurtlaman her ne kadar gecikse bile mayisa asla kalaz zaten mayis 1-2 senin adet donemon olmali.yuzde yuz nisanda kalmissin ve ERKEK:munıre hanım bişey sormak istiyorum ben hep düzenli adet görürdüm ama mart ayında 6gün gecikmeli oldum buna göre benim yum günüm de degişmiş olurmu ve ayın kacında yumurtlamış olurum ben ov testide kullandım nisan 15ci günü çift çizgiyi gördüm 15 16 saat sonra ilişki oldu bide nisan 17 de bir ilişki daha oldu sat 2 nisan 1981 temmuz 12 dogumluyum daha öncede bakmıştınız bana erkek geliyo demiştiniz bide bu gecikmeli adetimi göz önune alarak bakarmısın
canim adet gecikmesi yumurtlamanin gecikmesini gostermez,adetin bikacgun gecikmesi bir cok sebepten ola bilir.ustelik senin sat 2nisan yumurtlaman her ne kadar gecikse bile mayisa asla kalaz zaten mayis 1-2 senin adet donemon olmali.yuzde yuz nisanda kalmissin ve ERKEK:munıre hanım bişey sormak istiyorum ben hep düzenli adet görürdüm ama mart ayında 6gün gecikmeli oldum buna göre benim yum günüm de degişmiş olurmu ve ayın kacında yumurtlamış olurum ben ov testide kullandım nisan 15ci günü çift çizgiyi gördüm 15 16 saat sonra ilişki oldu bide nisan 17 de bir ilişki daha oldu sat 2 nisan 1981 temmuz 12 dogumluyum daha öncede bakmıştınız bana erkek geliyo demiştiniz bide bu gecikmeli adetimi göz önune alarak bakarmısın
munıre hanım bişey sormak istiyorum ben hep düzenli adet görürdüm ama mart ayında 6gün gecikmeli oldum buna göre benim yum günüm de degişmiş olurmu ve ayın kacında yumurtlamış olurum ben ov testide kullandım nisan 15ci günü çift çizgiyi gördüm 15 16 saat sonra ilişki oldu bide nisan 17 de bir ilişki daha oldu sat 2 nisan 1981 temmuz 12 dogumluyum daha öncede bakmıştınız bana erkek geliyo demiştiniz bide bu gecikmeli adetimi göz önune alarak bakarmısın
tesekkür ederim bizim de 8 haziranda kontrolumuz var o zaman keisnleşir.
26.01.1978 doğum tarihim19.07.2005 sat. geçmişe dönük bakabilir misin.
arkadaşımn yeni hamile olduğunu öğrendik..şiddetle cevap bekliyoruz münire hanım ilk bebişi
doğ.tar: 21-02-1985
sat: 17 nisan
bir arkadaşım hamile bakabilir misin. doğum tarihi 01.06.1980 sat. 06.02.2012
arkadasinin bebisi ERKEK.daha ultrason cinsiyeti soylemedimi?