Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim sende yumurtlaman iki ay arasina geldiyi icin tam kesin hangi ayda dollenme oldu tutturmak biraz zor.ama KIZ olmasi gerekir.
evet doğru erkek...
canim sen boyle yazdin...ruh belirlenmemis ve.s dine gore bakinca evet allah belirler,,,ama tibba gore bakinca ne zaman belirlendigini biliyormusun,,,daha ilk hamile kaldigin gun bebegin cinsiyeti belli olur...cin takvimi falan bosseyler...biz doktorlar ultrasondan once kromosomlara gore hesaplariz...kadinda Y kromosom olur yani kadinda hep kiz olur ve bekler erkekdeyse xx erkekdir XY KIZDIR.MAYALANMA OLDUGU GUN HANGI YUMURTAYLA BIRLESIRSE BEBEGIN CINSIYETI O ZAMAN BELLI OLUR...ERKEYE NISBETEN KIZ KROMOSOMLAR DAHA HIZLI OLUYOLAR xy...
Kullanıcı kontorol panelini aöınca sol yan tarafta profil resmimi değiştir avatarımı değiştir yazıyor. Bu sayfada isminin yanında gözüken için avatarı seçeceksin. Bir de avatarı kullanma diye seçenek var deaktive et. Zaten dosya istiyor küçük boyutlu bir resim seçerek resmini ekleyebilirsin. Umarım anlatabilmişimdir
Peki bana yardım edebilir misin? Benim tospaam göstermedi daha cinsiyetini de
doğum tarihim : 24.10.1984
sat : 28.01.2012
konuyu bastan okurken kusura bakmayin bu kafama takildi ben doktor degilim ama anaokulu ögretmeniyim.
ama benim ögrendigim annede xx kromozonu babada xy kromozonu vardir. buna göre anneden hep x kromozonu gelir eger babadan x gelirse xx olur buda kiz olur. eger babadan y gelirse xy olur buna görede bebek erkek olur.
sanirim siz hizli yazarken karistirdiniz
yada ben okuldaki konulari unutmus olabilirim.
sadece bilgilendirmek istedim
Kullanıcı kontorol panelini aöınca sol yan tarafta profil resmimi değiştir avatarımı değiştir yazıyor. Bu sayfada isminin yanında gözüken için avatarı seçeceksin. Bir de avatarı kullanma diye seçenek var deaktive et. Zaten dosya istiyor küçük boyutlu bir resim seçerek resmini ekleyebilirsin. Umarım anlatabilmişimdir
Peki bana yardım edebilir misin? Benim tospaam göstermedi daha cinsiyetini de
doğum tarihim : 24.10.1984
sat : 28.01.2012
evet canim senin yazdigin dogru,o konuda zaten diyer sayfalarda aciklama verilmisti.hizli ve ustelik sinirli 1 halde yazildigi icin,yalnislik olmus...
Yok canım kullanıcı kontrol paneline giriyorsun orda çıkan sayfada solda kutucuklarda var. Avatar resmini değiştire basıyorsun ordan yüklüyorsun.
anladim canim diger sayfalari okumadim acikcasi sonraki 3 sayfayi okudum bisi cikmayinca bi söyleyim dedim,
neyse kolay gelsin bigün hamile kalabilirsek calariz kapini.
canim senin son adet tarihin hani ay hangi gun?