• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Kızlar ben sıze yardım etdım sımdıde sız bana yardım edın profılıme resmımı koymak ıstıyorum.nerden ve nasıl???

Kullanıcı kontorol panelini aöınca sol yan tarafta profil resmimi değiştir avatarımı değiştir yazıyor. Bu sayfada isminin yanında gözüken için avatarı seçeceksin. Bir de avatarı kullanma diye seçenek var deaktive et. Zaten dosya istiyor küçük boyutlu bir resim seçerek resmini ekleyebilirsin. Umarım anlatabilmişimdir :34:

Peki bana yardım edebilir misin? Benim tospaam göstermedi daha cinsiyetini de :50:

doğum tarihim : 24.10.1984
sat : 28.01.2012
:49:

canim sen boyle yazdin...ruh belirlenmemis ve.s dine gore bakinca evet allah belirler,,,ama tibba gore bakinca ne zaman belirlendigini biliyormusun,,,daha ilk hamile kaldigin gun bebegin cinsiyeti belli olur...cin takvimi falan bosseyler...biz doktorlar ultrasondan once kromosomlara gore hesaplariz...kadinda Y kromosom olur yani kadinda hep kiz olur ve bekler erkekdeyse xx erkekdir XY KIZDIR.MAYALANMA OLDUGU GUN HANGI YUMURTAYLA BIRLESIRSE BEBEGIN CINSIYETI O ZAMAN BELLI OLUR...ERKEYE NISBETEN KIZ KROMOSOMLAR DAHA HIZLI OLUYOLAR xy...

konuyu bastan okurken kusura bakmayin bu kafama takildi ben doktor degilim ama anaokulu ögretmeniyim.
ama benim ögrendigim annede xx kromozonu babada xy kromozonu vardir. buna göre anneden hep x kromozonu gelir eger babadan x gelirse xx olur buda kiz olur. eger babadan y gelirse xy olur buna görede bebek erkek olur.
sanirim siz hizli yazarken karistirdiniz
yada ben okuldaki konulari unutmus olabilirim.
sadece bilgilendirmek istedim

Kullanıcı kontorol panelini aöınca sol yan tarafta profil resmimi değiştir avatarımı değiştir yazıyor. Bu sayfada isminin yanında gözüken için avatarı seçeceksin. Bir de avatarı kullanma diye seçenek var deaktive et. Zaten dosya istiyor küçük boyutlu bir resim seçerek resmini ekleyebilirsin. Umarım anlatabilmişimdir :34:

Peki bana yardım edebilir misin? Benim tospaam göstermedi daha cinsiyetini de :50:

tamam bende sana yardim ediyim subatda kalmissin KIZ,,,

konuyu bastan okurken kusura bakmayin bu kafama takildi ben doktor degilim ama anaokulu ögretmeniyim.
ama benim ögrendigim annede xx kromozonu babada xy kromozonu vardir. buna göre anneden hep x kromozonu gelir eger babadan x gelirse xx olur buda kiz olur. eger babadan y gelirse xy olur buna görede bebek erkek olur.
sanirim siz hizli yazarken karistirdiniz
yada ben okuldaki konulari unutmus olabilirim.
sadece bilgilendirmek istedim

evet canim senin yazdigin dogru,o konuda zaten diyer sayfalarda aciklama verilmisti.hizli ve ustelik sinirli 1 halde yazildigi icin,yalnislik olmus...

canim kullanici konr yaninda profildemi resim degistir ben bulamadim.

evet canim senin yazdigin dogru,o konuda zaten diyer sayfalarda aciklama verilmisti.hizli ve ustelik sinirli 1 halde yazildigi icin,yalnislik olmus...

anladim canim diger sayfalari okumadim acikcasi sonraki 3 sayfayi okudum bisi cikmayinca bi söyleyim dedim,
neyse kolay gelsin bigün hamile kalabilirsek calariz kapini.

Yok canım kullanıcı kontrol paneline giriyorsun orda çıkan sayfada solda kutucuklarda var. Avatar resmini değiştire basıyorsun ordan yüklüyorsun.

Minure hanım vanada bakmanız mümkün mü acaba

Dogum tar 09.01.1980
SAT: 07 Mart 2012
İliski 19 Mart.

Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Ben hamile değilim canım oğlum var bitane hangi ayda hamile kalırsam kızım olur? merak ediyorum. doğum tarihim 15.04.1991

Back