...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

canim sen subatda hamile kalmissin ERKEK...
teşekkür ederim canım tam bilgi aldığımda sana dönerim
dr kız yatısı deyince sasırdım çünkü belirtiler kızlardan çok farklı mesela kızlarımı sol tarafımda tasıyordum bunu sağ tarafımda tasıyorum
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşşş

Son düzenleme:

amin Allah ne verirse biz ona raziyiz.en onemlisi saglik saglik yinede sagli bebisler.

aynen canım gönül iki cinsten birini istese bile rabbim duamızı eksik görmesin sağlıklı aklı başında evlatlar versin

Minure hanım bizim gelin içinde sölermısınız acaba 1 hazıranda dr gıdıcek cınsıyet için o zaman burda sölerım yıne:) sat 2 subat mış doğum tarihi 18.08.1988

benim 24 mart ta bir düşüğüm oldu..14.06.85 doğumluyum.sat 26 nisan..haziran ve temmuzda korunmayı bırakıcam bunlar hakkında tahminin varmı??

munıre hanım bişey sormak istiyorum ben hep düzenli adet görürdüm ama mart ayında 6gün gecikmeli oldum buna göre benim yum günüm de degişmiş olurmu ve ayın kacında yumurtlamış olurum ben ov testide kullandım nisan 15ci günü çift çizgiyi gördüm 15 16 saat sonra ilişki oldu bide nisan 17 de bir ilişki daha oldu sat 2 nisan 1981 temmuz 12 dogumluyum daha öncede bakmıştınız bana erkek geliyo demiştiniz bide bu gecikmeli adetimi göz önune alarak bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…