• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

benim doğum tarihim 22.temmuz.1984 sAT:17.nisan.2012 ben konuya yazmıştım ama görmedin sanırım. bu arada kasıklarımda çok ağrım oldu. kız bebek çok isterdim ama hayırlısı

bak canim senin sat 17 mayis yumurtlama gunun iki ay arasina deng geliyor,eyer mayista kaldiysan KIZ,,buda senin nisan sonu ve mayisin 1-2-3 gunleri iliskilerini hatirlamana bagli...ama buyuk ihtimalle mayista kalmis olursun.KIZ.

kullandığınız yöntem bilimsel bir yöntem sanırım, internet camiasından çok farklı bişi olmalı.

herşeyin hayırlısı tabi, insan sadece tutup tutmayacağını merak ediyor.

doğum günü 15.09.1983
sat 19.02.2012

teşekkürler

bu doktor yontemi,ERKEK cikiyor,ama tutub tutmamasini merak ediyorsan diyer sayfalari karistir,,,tutanlara bak...ultrason bisey soyledimi???

bak canim senin sat 17 mayis yumurtlama gunun iki ay arasina deng geliyor,eyer mayista kaldiysan KIZ,,buda senin nisan sonu ve mayisin 1-2-3 gunleri iliskilerini hatirlamana bagli...ama buyuk ihtimalle mayista kalmis olursun.KIZ.

çok teşekkürler canım. galiba 23 nisan filan gibi olmuştu....nisan olursa erkek mi oluyor hep

bu doktor yontemi,ERKEK cikiyor,ama tutub tutmamasini merak ediyorsan diyer sayfalari karistir,,,tutanlara bak...ultrason bisey soyledimi???

12+1 de gittim cinsiyet için erken dedi, bizimki çok aktif olmasına rağmen bebişin pozisyonunu değiştittirmedi bile, 16. haftada söylicem dedi, biz de zorlamadık malum doktorlarla ters düşmemek lazım :))

şuan 7. ayında hamile bir arkadaşıma çin takviminde erkek çıkarken kızı oldu, şu bhcg değeri de 34 küsürdü, o her yöntemi çürüttü.

bana da çin takviminde kız çıkıyordu senin yönteminle erkek çıktı, hayırlısını diliyorum Rabbimden, sana da güzel hayırlı bir evlat dilerim en kısa zamanda inşallah.

minurecim...hiç ilaç falan kullanmadım.22 haftalık bebeğimi kaybettim.temmuz ayından sonra temmuzdan sonra dedi korunmayı bırakın dedi doktorum..
bilmiyorum bakalım 1 ay daha bekicem ben aslında..temmuz dan sonra artık..
inşallah bbeişim çok bekletmez..kaybettiğim için yeri dolsun istiyorum sabırsızım sanırım....
temmuz bakmışşsın sağol ağustos ve eylül de bak sana zahmet....

geri dönük bakarsan diğer tarihleri yazayım sana canım

canim geriye donuk bakiyorum ama suan zamanim ksitli,sonra hatirlat soz bakicam,sen 22 haftalik bebegi kayb etdiginden kac ay gecti ve ne sebeble kayb etdin?

hmm hayırlısı olsun kenıd doktorum 13 haftada pipi var gıbı dedı 16ncı haftamda baska doktora gıttım %80 kız dedı benımkı belırsız yanı cuma keısnlesır artık sanırım:1:
eh artik cuma kesinlesince bana yazarsin...ninelerim demis ya kesilenmi,delinenmi???kesilen sunnetlik erkek,delinen gelinlik kiz...likkk/...
ninelerimiz biraz ayip soylemis,,,

canim geriye donuk bakiyorum ama suan zamanim ksitli,sonra hatirlat soz bakicam,sen 22 haftalik bebegi kayb etdiginden kac ay gecti ve ne sebeble kayb etdin?

canım 22 haftalık bebeğimi suyumun erken gelmesi sebeiyle kaybettim..ve daha çok yeniii..40 gün oldu..doktorun temmuzda korunmayı bırakabilirsiniz dedi...
bakalım kısmet....

ben bi ara hatırlatırım..yada özel msj atarım..uygun olunca dönersin

12+1 de gittim cinsiyet için erken dedi, bizimki çok aktif olmasına rağmen bebişin pozisyonunu değiştittirmedi bile, 16. haftada söylicem dedi, biz de zorlamadık malum doktorlarla ters düşmemek lazım :))

şuan 7. ayında hamile bir arkadaşıma çin takviminde erkek çıkarken kızı oldu, şu bhcg değeri de 34 küsürdü, o her yöntemi çürüttü.

bana da çin takviminde kız çıkıyordu senin yönteminle erkek çıktı, hayırlısını diliyorum Rabbimden, sana da güzel hayırlı bir evlat dilerim en kısa zamanda inşallah.

cin takvimi zaten tutmaz,bossey,insallah bebisin dogunca banada pembismi,mavismi cikti yazarsin,ve ayrica GUZEL DILEKLERIN ICIN TESEKKURLER...

bana da bana da bana daaa çatlıcam meraktannnnnn :18:

doğum tarh : 04.11.1987

sat :29.02.2012

eh artik cuma kesinlesince bana yazarsin...ninelerim demis ya kesilenmi,delinenmi???kesilen sunnetlik erkek,delinen gelinlik kiz...likkk/...
ninelerimiz biraz ayip soylemis,,,

anaaaam ılk kez duyuyom:52:gercekten ayıpmmıs:17: yazarım ıns hayırlısı bakalım:34:

Back