• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

MINURE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
949
10
0
Azerbaycan
............................................................MERHABA HAMISLER VE HAMIS OLMAYA CALISANLAR..........................................................
bebeklerinizin cinsiyetini merak ediyorsaniz,ultrasondan once hesaplama yapip soyleye bilirim.ben kendim 1 ultrason doktoruyum....................
BU hesaplama yontemini amerikada kursdayken doktorlarimdan oyrendim,bunu 1 cok ulkelerde yapiyorlar.ama bu sadece doktorlarin yapa bilecegi 1 yontem...koromosom ve yumrtlama ile ilgili hesaplama,yani kadindaki,X kromosomun erkekten hangi ay Y veya hangi ay X kromosomunu kabul edecegi........merkak edip soranlara cevap:ben bu hesaplamayi tam 3 ayda zorlukla ogrendim.....ve halada kendim bile anlayamadim nasil olurda kadin yumurtahucresi 1 ay erkek spermi 1 ayda kiz spermle birlesir..veya bir kac ay ard-arda kiz sperm veya erkek spermi kabul eder...iste bunu bilim adamlari cozmus....bu ne cin takvimi nede rus ve baska menbeyinin ne oldugu bilinmeyen takvimlere benzemiyor..................................dogruluk payi 100 de 95%,,,ama 5 % yanilma payi vardir.....................................
bildiyiniz gibi ilk mayalanma oldugu gunden bebegin cinsiyeti sacinin sekli gozunun rengi genetik olan her 1 seyi belli olur.bunlari 100 de 100 bilen 1 tek ALLAHTIR.tabiki herkes cinsiyeti merak ediyor,ultrasonda hastalara bakip soyluyoruz...bu merak.......ama tabi cinsiyeti oyrenipte ...bebegini aldiranlar var,onlar ayri ben cinsiyeti istediyi gibi cikmadi diye bebegini oldurenlere ALLAHIN verdiyi cani alanlara ANNA demem.asla..
........................................................tabiki oncelik bizim icin BEBKLERIMIZIN SAGLIGI...................................................................
.................BEBEKLERININ CINSIYETINI MERAK EDENLER BANA OZELDE VEYA TOPIK ICINDE SU BILGILERI YAZA BILIRLER .........................
................dogum tarihi...sat...siklusun kac gun oldugu......ornegin...[[[07:06:1986...siklus 28 gunluk...son adet 13 mayis]]].......................
:::VE EN SON:::BU TOPIGI ACMA NEDENIM,BU HESAPLAMAYI YAPTIGIMI BILEN VE AZERBEYCANDA YASAYAN TURK ARKADASLARIM OLDU.BEN KADINLAR KLUBUNU BILE BILMIYORDUM.ISTE HEPSINI ONLAR BENDEN RICA ETTI.OYUZDEN IS-GUCTEN ZAMAN BULDUKCA HEPINIZIN SORULARINA CEVAP GELICEK...
:::::ALLAH OLMAYANLARA BEBEK NASIB ETSIN OLANLARINDA BEBEGINI KORUSUN AMIN:::::

Son düzenleme:
bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

canım benim doğum tarihim 19.08.1985 sat ise 29 mart umarım yanlış anlamadım bunları soruyorsun dımı şimdiden teşekkurler

Son düzenleme:
dogum tarihi 12-12-12 olcak inşaallah sat29şubat yaş25 cevabını bekliyorum bakalım neymiş

ama ben bu gun 6 haflıgım 6+1

son adet 29 mart 2 hafta sonra yani 13-14 nisan yumurtlama sayalim.ondan once kalman mumkun degil.tam 4 cu haftadasin.bende ultrason doktoruyum.doktorlar neden 2 hafta fazla soyler biliyormusun???cunki,hangi gun kaldigin belli olmadigi icin.son adet tarihinden hesaplarlar.dusunsene ben dugun gunu hamile kaldim...3 haftadir dugunum olmus doktor 5 haftalik hamilesin diyor...komik dimi???hep 2 hafta fazla hesaplarlar...

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

03.01.1989 benim d.t. SAT: 28 Mart

dogum tarihi 12-12-12 olcak inşaallah sat29şubat 06-12-1986 benm dogum tarihim cevabını bekliyorum bakalım neymiş

son adet 29 mart 2 hafta sonra yani 13-14 nisan yumurtlama sayalim.ondan once kalman mumkun degil.tam 4 cu haftadasin.bende ultrason doktoruyum.doktorlar neden 2 hafta fazla soyler biliyormusun???cunki,hangi gun kaldigin belli olmadigi icin.son adet tarihinden hesaplarlar.dusunsene ben dugun gunu hamile kaldim...3 haftadir dugunum olmus doktor 5 haftalik hamilesin diyor...komik dimi???hep 2 hafta fazla hesaplarlar...

ayy bilemicem valla ben ultrason aletinin yalancısıyım o bana 6+1 dedi yani ona göre öyle bide benım siklus kısa erken yumurtluyorum normal insanlar gibi 14. gün filan değil. 9. günü oda nerdeyse 1 hafta yapıyo zaten

canım ben hamiş değilim ama çok istiyorum tesadüfen gördüm topicini bu ay hamile kalırsam inşallah kızım mı olucak oğlum mu banada söyler misin tabii önce Allahın dediği olur doğum günüm 20,08,1988 sat 9mayıs :16:

ayy bilemicem valla ben ultrason aletinin yalancısıyım o bana 6+1 dedi yani ona göre öyle bide benım siklus kısa erken yumurtluyorum normal insanlar gibi 14. gün filan değil. 9. günü oda nerdeyse 1 hafta yapıyo zaten[/Q
adet oldugun halde kalamadigina gore adet bitiminin ustune bir kac gun gel ve BUGUNE KADAR kendi haftani hesapla...

ayy bilemicem valla ben ultrason aletinin yalancısıyım o bana 6+1 dedi yani ona göre öyle bide benım siklus kısa erken yumurtluyorum normal insanlar gibi 14. Gün filan değil. 9. Günü oda nerdeyse 1 hafta yapıyo zaten

canım bak...29 mart adet oldun...uzerıne gel 9 gun...etdı 6 nısan demekkı 6 nısan hamıle kalmıssın...6 mayıs 4hafta etdı,,,10 mayıs...4+1 ...ıste senın en dogru haftan sıklusun kısa oldugu ıcın 5cı haftadasın...byeeeeeeeeeeee

Back