- 13 Ekim 2016
- 179
- 37
- 30
tahminde bulunan cinsiyet icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tahminde bulunan cinsiyet icin
Yasimiz hamilelik ayimiz ayni Bakalm kim once ogrenirse o yazsin ❤❤26+11-9 = 28 kız çıkıyor.. tutacamı ogrenınce yazarım. tutmayanda var ama bariz cogunlugun tutmuş :) hayırlısı bakalım
aa hadi bakalım aynı mı cıkacak :) siz ne hissediyosunuz. bnmki erkek gibi gelıyor :)Yasimiz hamilelik ayimiz ayni Bakalm kim once ogrenirse o yazsin ❤❤
Tutmadı:))kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )
<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
Allah hepimize saglıklı bebekler versin
Bana da etrafimdaki herkes erkek hissediyorum diyor. Ama ben tahmin de bulunamiyorum Cok merak ediyorumaa hadi bakalım aynı mı cıkacak :) siz ne hissediyosunuz. bnmki erkek gibi gelıyor :)
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canm benm. Ben bebegimi maalesef kaybettim. 8+6 da kalbi durdugu icin ölmüş.Papatyalardunyasi bellı oldumu cnsıyet bıızım %90 kız dedı doktor bu aksam kesınlesıcek ınsallah :)) teorı tuttu
canım alah sabrını versin var bir hayırr ama insanın başına gelince dağılıyor hiç pes etme tekrar dene benim çok var etrafımda düşük yaptıktan sonra bir ay iki ay sonra hamile kalan...bak mesela benim ikinci tüp bebek gebeliğimde tuttu herkes bi süreçten geçiyor bol dua edelim canım..Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canm benm. Ben bebegimi maalesef kaybettim. 8+6 da kalbi durdugu icin ölmüş.
Canim cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten.allahim en kisa zamanda sagkikli bi evlat nasip etsin insallahRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canm benm. Ben bebegimi maalesef kaybettim. 8+6 da kalbi durdugu icin ölmüş.
Amin canm cok tesekkur edermCanim cok gecmis olsun cok uzuldum gercekten.allahim en kisa zamanda sagkikli bi evlat nasip etsin insallah
canım alah sabrını versin var bir hayırr ama insanın başına gelince dağılıyor hiç pes etme tekrar dene benim çok var etrafımda düşük yaptıktan sonra bir ay iki ay sonra hamile kalan...bak mesela benim ikinci tüp bebek gebeliğimde tuttu herkes bi süreçten geçiyor bol dua edelim canım..