Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ben temmuzda doğdum ama nisan da hamile kaldım kendimi 29 mu yoksa 30 yaş mı hesaplıycamkızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )
<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
Allah hepimize saglıklı bebekler versin
29 hesaplarına doğru çıkıyor. Girdiğiniz değil doldurduğu n yaş la hesaplakızlar mesela ben temmuz ayı doğumluyum ama nisan da hamile kaldım.ben şimdi kendimi 29 yaş mı yoksa 30 yaşmı hesaplıycam.
slm ben temmuzda doğdum ama nisan da hamile kaldım kendimi 29 mu yoksa 30 yaş mı hesaplıycam
Kiziniz 2015 oglunuz 2016 dogdu degilmi massalah saglikla buyutun minnoslarinizibenim tutmadı kız diyordu ama erkek geliyor
Evet ikiside aynı gün aynı saatte 1 yıl arayla doğdular :)Kiziniz 2015 oglunuz 2016 dogdu degilmi massalah saglikla buyutun minnoslarinizi
2hafta sonra 2li test için çağırdı inşllah söyler babamız kız delisi ben erkek sizin neydi belirtiler erkek annelerinin daha rahat geçiyor die biliyorum bende hayretlerdeyim çok ama çok rahat geçio2 hafta sonra öğrenebilirsin ben 12. Haftada ögrendim erkek oldugunu
ErkekBen suan 28 yasindayim aralikta 29 olacam hamile kaldigim ay agustos nasil hesaplamam gerekiyor
28 yasi hesapliyorsun kaldiginiz yas onemliBen suan 28 yasindayim aralikta 29 olacam hamile kaldigim ay agustos nasil hesaplamam gerekiyor