- 6 Aralık 2014
- 245
- 51
Canim 25 den hesaplaBen eylülde 26 olcam tam. 91 liyim. Şu an yaşımı 25 ten mi hesaplicam 26 dan mı ağustos sonuçta 1 ay var ama bilemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 25 den hesaplaBen eylülde 26 olcam tam. 91 liyim. Şu an yaşımı 25 ten mi hesaplicam 26 dan mı ağustos sonuçta 1 ay var ama bilemedim.
Hamile kaldigimda deneyecegim cok heyecanlamdimkızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )
<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
Allah hepimize saglıklı bebekler versin
Bu ay hamile kalırsam kız oluyor bu hesaba göre ama ben oğlus istiyorum bitane de kızım varCanim 25 den hesapla
Allah gonlune gore versin canim allah biliir bu daha cok eglence amaçlı:) benim dw bu ay olursa kiz ekim kasim arali erkek diyor :) hayirlisiBu ay hamile kalırsam kız oluyor bu hesaba göre ama ben oğlus istiyorum bitane de kızım var
Ekim kasım aralık nasıl arka arkaya erkek oluyor canım ? Hani tek sayı çift sayı ya merak ettimAllah gonlune gore versin canim allah biliir bu daha cok eglence amaçlı:) benim dw bu ay olursa kiz ekim kasim arali erkek diyor :) hayirlisi
Cin takviminde cinsiyet hesapla diye nirbtest vardi dogum tarihi ayi gunu hamile kaldigin ay isaretleyip hesaplattigimda bu sekilde cikti canim .sEkim kasım aralık nasıl arka arkaya erkek oluyor canım ? Hani tek sayı çift sayı ya merak ettim
Nasil yaptınız yazar misiniz merak ettim :)Benimde iki çocuğum da bu hesaba göre doğru çıktı
Nasil yaptınız yazar misiniz merak ettim :)
Bir de cin takvimi var yazin ona gore yapin testi5 bakalim ne cikacak bana 3 ay ust uste erkek cikti ona goreIlk sayfada yazılanı yaptım hesapladım iksiide tuttu yaşımla hamile kaaldığım ayı toplayıp 9 çıkardım
Çin takvimi kız rus takvimi erkek diyorBir de cin takvimi var yazin ona gore yapin testi5 bakalim ne cikacak bana 3 ay ust uste erkek cikti ona gore
Canım yaşın 29 hamile kaldığın ay 5. Ay ikisinin toplamı 33 olur. 9u çıkarırsak 25. Sonuç tek sayı. Yani erkek bebek.benim tutumadı. şimdş hesap yaptım kızım da tutmuş oğlumda tutmamış. şimdi yine hamileyim hesaplarıma gore kız diyor ama cın takvımı de erkek dıyor muhtemelen oğlum olacak yani yıne tutumamıs olacak. bir de siz hesap edin isterseniz, 12.12.1989 doğum tarihim. hamile kaldığım ay mayıs 2018 bu sartlarda kız diyor
Evet benim dogru cikti cift sayi kizlarim olduCanım yaşın 29 hamile kaldığın ay 5. Ay ikisinin toplamı 33 olur. 9u çıkarırsak 25. Sonuç tek sayı. Yani erkek bebek.
Hesaplama bu şekilde yanılmıyorsam.
Benim oğlumda da tutuyor ikinci de çift sayı çıktı. Bakalım doktor pazartesi ne diyecek.Evet benim dogru cikti cift sayi kizlarim oldu
Hayirli olan olsun gonlundeki olsun...Benim oğlumda da tutuyor ikinci de çift sayı çıktı. Bakalım doktor pazartesi ne diyecek.
Amin İnşallah.Hayirli olan olsun gonlundeki olsun...