- 1 Haziran 2018
- 525
- 780
Merak etdim belli oldumu acaba cinsiyeti.Benim oğlumda da tutuyor ikinci de çift sayı çıktı. Bakalım doktor pazartesi ne diyecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak etdim belli oldumu acaba cinsiyeti.Benim oğlumda da tutuyor ikinci de çift sayı çıktı. Bakalım doktor pazartesi ne diyecek.
Göstermedi bir türlü. Perşembe günü yine gideceğim haber veririm buradan :)Merak etdim belli oldumu acaba cinsiyeti.
Bugün gittim doktora ve doktor kız dedi. :)Merak etdim belli oldumu acaba cinsiyeti.
Gozuniz aydin bir oglunuz var sanirim. Rabbim sag salim elinize almayida nasip etsin insallah.Bugün gittim doktora ve doktor kız dedi. :)
Amin İnşallah. Evet bir oğlum var.Gozuniz aydin bir oglunuz var sanirim. Rabbim sag salim elinize almayida nasip etsin insallah.
Simdi hamile kaldigimda 30 yasindaydim AMA 31 yasimda dogum yapicam nasil hesaplamaliyimilginç bir yöntemmiş:44:
hamile kaldığımda aklımda bulunsun deneyeyim bakalım bende
Benim sonuç 21 cıktı tek mi ciftmi nasıl anlıyoz benmki ne olcakkızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )
<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
Allah hepimize saglıklı bebekler versin
gec gordum baya mesaji evet suan 2 bucuk yasinda bi oglum varcinsiyet belli olmuştur acaba teori sizde tuttu mu
ilkinde tuttu oglum oldu. simdi ikinciye hamileyim22+10-9=23 daha 7 haftalık ama bakalım nasip
Neyiniz oldu kız mi erkek miilk bebeğimde 19+6-9=16 doğru kız
ikinci bebeğimde 24+8-9=23 yanlış kızım oldu
şuanda hamileysem 28+11-9=30 kız umarım buda yanlışdır yeter bu kadar kız
İlk bebeğimde tuttu ama 2. De tutmuyor yoksa doktor bilemedi miBen de tutmadı çift cıkıyor ama oğlum olacak