bebek cinsiyet belirleme..

merhaba kızlar
bende bu yöntemlerin çoğunu denedim ve şükür tuttu
bir kızım vardı birde oğlum oldu
ama hala bu konuları okumadan geçemiyorum:KK1:
ama şunu eklemek isterim
bende eşime ilişki öncesi 1 hafta keçiboynuzu kürü içirdim
yumurta takibi
çatlatma iğnesi
soda
ilişki öncesi eşime soğuk duş
dua ve namaz
bende erkeğin takviye almasını destekliyorum
sperm kalitesi açısından:nazar::emir_bebek:

önceki sayfaların müdavimlerinden tombilibu arkadaşımızın paylaşımı,başarılı olmuştur:)

Süpergıdalar

Yüksek miktarda enzim, bitkisel besinler, vitaminler, mineraller, klorofil ve antioksidan içerin gıdaların genel adıdır. Örneğin yosunlar (klorella yani tatlı su yosunu, spirulina ve taze mavi-yeşil su yosunu), buğday çimi ve diğer çimler, polen tozu birer süpergıdadır. Ayrıca yüksek miktarda C vitamini ve diğer antioksidanlar içiren belli başlı meyveler, taze sügün vermiş bütün tahıl, tohum ve bitkilerin filizleri de bu gruba dahildir.

Alkali ve Asitli Yiyecekler Tablosu

Tüm yiyecekleri ve etkinlikleri iki grupta sınıflandırabiliriz: alkali oluşturan (pH derecesi 7'den yüksek) ve asit oluşturan (pH derecesi 7'den düşük). Aşağıdaki rehbere bakarak yaşamınızda alkali oluşturan yiyecek ve etkinliklere ağırlık verin.

Alkali Oluşturan Yiyecekler

Yüksek Alkali Oluşturanlar

Limon
Karpuz (çekirdekleri dahil)
Tüm çiğ, yeşil yapraklı sebzeler
Tüm çiğ sebzeler
)
Deniz yosunları (dulse, wakame, kelp)
Yeşil süpergıdalar
Chlorella
Yeşil sebzelerin suları
Tüm taze bitkiler

Düşük Alkali Oluşturanlar

Buharda pişmiş sebze ve yeşillikler
Tüm olgun meyveler
Darı (Lat.panicum miliaceum,İng.millet)
Quinoa (Lat.chenopodium quinoa)
Tüm soğuk sıkım, sızma yağlar (zeytin, keten, susam, hindistancevizi, ayçiçeği, kenevir)
Kurutulmuş aromalı bitkiler ve baharatlar
Kafeinsiz bitki çayları
Fermante olmuş yiyecekler

Alkali Mineraller

Kalsiyum
Magnezyum
Potasyum
Sodyum
Silikon
Demir
Manganez

Yüksek Alkali Oluşturan Duygu Durumu ve Etkinlikler

Huzur
Minnettarlık
Affetmek
Neşe
Gülmek
Olumlu Düşünmek
Dinlenmek
Egzersiz yapmak
Derin nefes almak
Meditasyon yapmak
Nezaket
Asit Oluşturan Besinler

Yüksek Asit Oluşturanlar
(uzak durun)

Kümes hayvanları ve balık dahil tüm etler ve deniz ürünleri
Tüm süt ürünleri (süt, peynir, tereyağ, yoğurt)
Yumurta
Her tür ekmek, hamur işi ve rafine edilmiş kahvaltı gevrekleri
Beyazlatılmış tahıllar ve işlemden geçmiş beyaz unlar
Beyaz şeker
Sentetik tatlandırıcılar ve kimyasal katkı maddeleri
İşlenmiş çikolata ve diğer tatlılar
Rafine edilmiş soslar (ketçap, mayonez, hardal)
Gazlı içecekler
Kafein (kahve, siyah çay)
Alkol (bira, diğer alkollü içecekler ve şarap)

Düşük Asit Oluşturanlar
(Mümkün olduğunca az kullanın)

Pişmiş baklagiller ve tahıllar
Rafine edilmiş soya ürünleri (tofu, soya peyniri)
Patates ve mısır
Pişmiş tam tahıl ekmeği ve kahvaltı gevrekleri
Konservelenmiş veya şişelenmiş sebze ve meyveler
Tüm pişmiş (sızma olmayan) yağlar
Ticari meyve suları
Tüm sirke çeşitleri
Bal
Kuru meyveler
Filizlendirilmiş badem dışındaki tüm kuru yemişler ve çekirdekler

Asitli Mineraller

Fosfor
Klor
İyot
Nitrojen
Sülfür

Yüksek Asit Oluşturan Duygu ve Etkinlikler
Nefret
Korku
Kıskançlık
Öfke
Stres
Uykusuzluk ve dinlenmeye zaman ayırmamak
Hareketsizlik
Uyuşturucu kullanımı
Sigara içmek
Radyasyona maruz kalmak, televizyon, bilgisayar gibi

mimoza arkadaşımızın paylaşımı alkali ve asit yiyecekler tablosu:)

kısaca ve gayet sade şekilde açıklıyorum arkadaşlar:
ovulasyondan 4,3,2,1 gün önce ve tam ovulasyon gününü düşünün,bunların dışında hamilelik gerçekleşmemiş.
yumurtlama gününden 4 gün ve 2 gün önce doğan bebekler açık ara ERKEK;
3gün,1 gün önce ve sıkı durun yumurtlama gününde olanbebekler ise daha çok KIZ...
tabi hamilelik olasılığı da ovulasyondan 2 gün ,1 gün önce ve ovulasyon günü artıyor...

matematik arkadaşımızın zamanlamayla ilgili paylaşımı:)

evet benyumurtlama günü ilşkiye girdim ama hasta olacak kadar da ph ım yükselmişti öyle anlatayım bensize.Hep diyodum bu insanlar yumurta çatlatma iğnesi ile ilşkiye giriyor ,madem erkek hücreleri(y ler) önce varıyor nasıl bunların kızı oluyor die....yani meselenin özü PH

matematik arkadaşımızın ph ın önemi ile ilgili paylaşımı:)

maşallah ,3 çocuktan sonra 4. ye cesaret edecek kadar kız bebek istemeni takdir ettim doğrusu...Allah gönlüne göre versin inşallah.

ilk önce bir kaç ay potasyum ve sodyumdan zayıf beslenerek kilo vermelisin.vucudundaki tuzuda atmak için bol bol ter atlamılısın.kardio yaparak (hafif tempolu koşa bilirsin,hızlı yürüyebilirsin,vs.)
bu çok önemli.
bol kalsiyum ve magnezyumlu beslenmelisin,etten uzak durmalısın.bol çilek,süt ve süt ürünleri,bol balık...
aslında özü fakir bir insan gibi beslenmelisin.Gıdanın az olduğu ülkelerde ekseriyetle kız bebek olur.
sabah kahvaltı yapmamalısın,kahvaltıyı es geçip kan şekerini düşürmelisin...bunun için sabahları aç karnına elma sirkeli su içebilirsin.sonra a sütlü yulaf içine bol çilekli yada tuzsuz ekmekle klasik Türk kahvaltısı yapabilirsin.(domates yok)
bu şekilde zayıflayınca vucüt zaten stresten phsini düşürür.
eşinde sende bol bol sıcak duş alın.ilşki öncesinde de eşin sıcak duş uygulasın.sık ilişki olsun
aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarım..

matematik arkadaşımızın kız bebek tavsiyeleri:)

tabiki bulabilirsiniz...su satan ve havuzculuk yapan bi yer var burda,ben ordan aldım.siz netten de alabilirsiniz.yada büyük su şirketlerinden ricaedin size getirtsinler...

ben diete başlamadan önce ve her hafta iki kere ölçüm yaptım.hepsini not ettim..
hem kendimi hem eşimi...

matematik arkadaşımızın ph ölçer temini ile ilgili mesajı:)

Arkadaşlar çok zaman bunları özel msj olarak da attım,buraya da yazdım ama şimdi toplama olarak aklıma gelenleri yazayım.
ilk önce bebek cinsiyetini lehimize çevirmek için sadece diet yetmez ama çok önemli bi kısmı diet ve takviye haplar....

dietiniz deki ana gıdalar; et ,patates,domates,muz ve herşeyin suyu olmalı...herşeyin derken vücudumuza aldığımız kaliteli besinler çok önemli ..biarkadaşa kız bebek için yazmıştım:fakir bi insan gibi beslenip,zayıflamalı vücudunu strese sokmalısın die...şimdi erkek bebek te ise her anlamda vücudunuzu rahatlatmalısınız.kaliteli gıdalardan ,kaliteli beslenip,güçlenmeli 2-3 kilo almalısınız...

her gün beslenme programınızda et olmalı,günde 2 defa...(eğer ph ölçümleriniz bir türlü istediğiniz seviyeye gelmiyorsa ,fazla etten kaynaklanabilir,eti azaltmalısınız.Et aslında asidik bir gıdadır ama testeron bakımından çokiidir.)
patates ve muz potasyum bakımından çok zengin ,çok ça tüketmelisiniz...ben ayrıca neler yediğimide yazmaya çalışırım.
bunların dışında tavsiye edilen ve benimde dietimde çok yer verdiğim hem de ucuz şekilde elde edebileceğiniz çeşit çeşit meyve suları...elma,şeftali,kayısı,portakal bunlar çok iyi ph açısından.Aromanın %100 doğal suları vardı,şokta ben ordan alıyodum...ekonomiktide...
eşinizde bol bol içmeli meyve suyu..
potasyumdan zengin fıstık ezmesi de çok tüketim ben.bide ağırlık kaldırdığım için hem protein ihtiyacını da karşılıyor,hem potasyum...hemde çok iyi bir atıştırmalık..
kurabiye yapıyordum fıstık ezmeli,kuru incirlive hurma yada kayısılı..hepsini toptan almış oluyordum....bu saydığım kuru yemişler deyenmeli hergün çoooook önemli...
hergün limonatanızı bol bol için.karbonatlı su hazırlayıp ,bunuda içmelisiniz...
her şeye bolbol tuz atın..biraz pahalı ama deniztuzualsanızdaha iii...maliyetli olur derseniz ,iyolu tuzda olur...
3 çay kaşığını geçmemeli sodyum bi karbonatınız.(kabartma tozu değil,karbonat).Fazlası ülsere sebebiyet verebilir.
süt ve süt ürünleri,kalsiyum ve magnezyumdan zengin gıdalar yasak...en zoruda buydu bence..yani sabah kahvaltısında peynir olmaması...
domates sodyumda içerdiği ve ph ı yükselttiği için çok iyiy bir tercih,%100 domates suyu vardı A101 de hem de ucuz...

TAKVİYELER:
kadın için....
yeşil çay hapı/green tea extract:vajinal sıvıyı arttırır.ayrıca siyah çay içemeyeceğiniz için%100 organik yeşil çayı var çaykurun 2-3 kupa için günde..
E vitamini :günde 400 ünite
balık yağı:vj.sıvıyı artttırır,üremeye faydası vardır....ama a ve d vitamini olmasın içinde...
folik asit:20 mg yadafazla...erkek bebek dietinde çok fazla tuz alımı olduğundan ,bu düşük olasılığını arttırır.Lütfen folic asid almayı ihmal etmeyin...
flaxseed oil:keten tohumu yağı hapı,vj sıvıyı arttırır.Vimjo da var alabilirsinz...
L-arginine:testesteronu ve ph yiarttırır,kesin kullanmalısınız.
B-12 :150mcg
zinc:50 mg
arı sütü kullanabilirsinz.
erkek için:
L-arginine:testesteronu ve ph yiarttırır,kesin kullanmalısınız.
B-12 :150mcg
zinc:50 mg
ginseng:500mg testesteronu arttırır.
E vitamini :günde 400 ünite
balık yağı:vj.sıvıyı artttırır,üremeye faydası vardır....ama a ve d vitamini olmasın içinde...

evet diet ve takviyede aklıma gelenler bunlar,aklıma geldikçe yazmayaçalışacağım...
bunları yazmak 1 saat zamanımı aldı,tektek...diğer sorularınızı peyder pey yazacağım...

ben doktor değilim,lütfen bunları kullanmadan önce bir rahatsızlığınız olsun olmasın,doktorunuza danışın....

matematik arkadaşımızın erkek bebek için uyguladıkları,genel toparlama yapmış:)

aromanın kini alıyodum ben %100 meyve suyu ve şeker ilavsiz yazıyordu...
hayır şekerli şeylerden kaçmana gerek yok.yani aslında beyaz şeker hafif asidik ama az miktarda gerekli gıdaların içine koyabilirsin bence.sütsüz tatlılar ben yiyordum.

taze sıkıyorum demiştin sen meyve sularını aslında bu daha güvenilir,daha sağlıklıı ama zor...

domates suyuda%100 olsun kullanabilirsin..

imatematik arkadaşımızın içtiği meyva suları hakkında tavsiyesi

matematik arkadaşımızın ph ölçer temini ile ilgili mesajı:)

arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hepsini okuyup uygulamaya çalışıyorum . bir sorum olacak ph kağıdıyla ölçüm yaptım bugün yumurtlama güünüm 5 civarı çıktı.sizce en az kaç olmalı vajinal ph erkek bebek için

Yumurta beyaziyla menemen yapabilirsin, super alkali bir kahvalti. Ya da aysberg maruluyla bir patates salatasi, zeytinyagli bol limonlu hafif acili, domates biber kavurup oyle yiyebilirsin, patatesli sigara boregi, patates kizartmasina ketcap dokup yiyebilirsin (mayonez yasak)

momof arkadaşımızdan alkali yemek tavsiyeleri

Spermin iyonlari sabittir. X pozitif, Y negatif. Ama erkegin pozitif iyonlara maruz kalip semenini(meni) pozitif yuklerse, y tasiyan negatif yuklu spermin daha kolay ilerlemesini saglar. Anestezist ve rontgen teknikerlerinin erkek cocuk yuzdesindeki fazlaligi buna bagliyorlar. X-ray ve narkoz pozitif iyon yuklu.

erkek bebek için iyon yüklemenin önemi,eşleriniz bir müddet röntgen ve anestezi ameliyathanelerde takılsın:))şaka

arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hepsini okuyup uygulamaya çalışıyorum . bir sorum olacak ph kağıdıyla ölçüm yaptım bugün yumurtlama güünüm 5 civarı çıktı.sizce en az kaç olmalı vajinal ph erkek bebek için

Minimum 7,5 olmalı. 8-9 ideal.

Diyetin amaci vucudu alkali yapip ayni zamanda yumurtayi da pozitif iyonla yuklemek. Boylece gelen y spermlerini cekmesi(y sperm negatif iyonla yuklu)

Yumurta beyazinin amaci, y spermlerinin yumurtaya daha hizli ulasmasini saglamak. Cunku yumurta beyazindaki alkali ortam(9 ve ustu) y spermlerinin ilerlemesi icin daha uygun, x ler icin ise zor bir ortam.

Ikisinin kullanim alani farkli.
Eger yumurta beyazi kullanamam diyorsaniz en kotu ihtimalle, preseed in icine 4 tutam kadar fazla karbonat tozu koymak tavsiye ediliyor ve kullanmadan once ph ini olcmek. 8 se iyi diyorlar.. ama yumurta beyazi kadar etkili olmaz... Cunku yumurta beyazininki 9 ve ustu...

momof arkadaşımızın yumurta beyazı ile ph yükseltme tavsiyesi..

X