bebek cinsiyet belirleme..

yok cnm kullanmıyorum henuz sen basladın demı neler kullanıyosun ne zaman deneyecen bırde

kullanmadigim kalmadi e vitamini selenyum cinko b komplexi omega3 yesil cay tableti folik asit elarginin esimve ben kullaniyoruz esim keci boynuzu pekmezi iciyor ben ve esim ari sutu polen ginsen karisimi kullaniyoruz karbonatlisu iciyoruz tadi cok kotu ama katlanmaliyim sirkeli su iciyorum meyva sebze sulari tazesikilmis.... sut urunlerini kullanmiyorum sekere dikkat ediyorum bolsu iciyorum yaptiklarim bunlarbirde domates suyunu icmeye calisiyorum limon sikip iciyorum yumurtlama gunum icin ates olcmesi yapiyorum kendimi taniyim dedim haziranda denemeyi dusunuyorum mutlaka yumurta beyazini yaparak

kullanmadigim kalmadi e vitamini selenyum cinko b komplexi omega3 yesil cay tableti folik asit elarginin esimve ben kullaniyoruz esim keci boynuzu pekmezi iciyor ben ve esim ari sutu polen ginsen karisimi kullaniyoruz karbonatlisu iciyoruz tadi cok kotu ama katlanmaliyim sirkeli su iciyorum meyva sebze sulari tazesikilmis.... sut urunlerini kullanmiyorum sekere dikkat ediyorum bolsu iciyorum yaptiklarim bunlarbirde domates suyunu icmeye calisiyorum limon sikip iciyorum yumurtlama gunum icin ates olcmesi yapiyorum kendimi taniyim dedim haziranda denemeyi dusunuyorum mutlaka yumurta beyazini yaparak

ooo baya ugrasmissin cnm
insllah olur
bu bilgileri burdan toparlayarak mi uyguladin
hemen hemen tum takviyeler var sende

canım ya seni tanımıyorum fakat sanki benim oğluşum olacak kadar çooook sevindim.duygularını rabbim bize de yaşatsın.ilişkiden sonra mı sağa yattın yoksa sürekli mi sağa yatmaya özen gösterdin.ya bi de kusura bakma fakat bu derin ilişki olayı tam olarak ne?ayrıca ben de çin takvimine kesin inananlardanım tabiki önce kaderimde yazılmış olsun inşallah.bu haber de beni sevindirdi yani...

cnm allah razı olsun samımı duyguların ıcın :KK16: Rabbım tez zamanda sanada versın ınsallah amın
evt cnm ılıskıden hemen sonra saga yattım ve mumkun oldukca hıc kıpıldamadım ve sag yanımı elımle ovaladım hep :KK3:
Canım derın ılıskı nasıl desem erkegın ıyıce derıne bırakması menıyı bu demek :KK17:
Evet bende cın takvımıne baya ınandım artık ayrıca rus takvımıde ıkısını bıldı hem kızımı hem oglumu bence ıkısındede erkek yazan aya denk getırın :nazar: Hayırlısı cnm kolay gelsın :KK23:

canim kildigin namaz ve dua benim yöntemmi acabaaa nasil kildinnnn
namazi ni:KK69:

cnm ıkı rekat kılıyodum nıyetınde rabbım dualarımın kabulu ıcın nıyet ettım ıkı rekat namaz kılmaya dıye baslıyodum namazın sonunda 33 subhanllah 33 elhamdullah 33 allahu ekber cekıyodum sonra duamın edıyodum hayırlısıyla saglıklı bır oglan ıstıyodum sonra ılıskıye gırıyodum :KK17:
Cok sukur vesıle oldu sımdıde sukur namazı kılıyorum hamdolsun

arkadaşlar bu yumurta akı olayını bana açıklayabilir misiniz? ben çözemedim bu işi eğer özelse özelden mesaj da atabilirisniz.:KK71:

Matematik merhaba, ilk önce Allah sağlıklı doğum versin diyorum. Sonra sana birşey sormak istiyorum izninle. Bu yumurta akının bir miktarı var mı? 1-2 yumurta akı gibi? Bir de sence karbonatla ikisi arasında nasıl bir fark var? Karbonat deneyipte kızı olanıda duydum. Yumurta akı deneyen olarakta sadece seni biliyorum. Cevaplayabilirsen sevinirim. Teşekkür ederim canım.

Son düzenleme:
Suyu İçen Erkek Çocuk Sahibi Oluyor

Erkek bebek sahibi olmak istiyorsanız işte size çözüm.Tek yapmanız gereken bu sudan içmek. PH miktarı 7’den yüksek olan, negatif yüklü iyonları bol miktarda içeren ve içerisinde fazla miktarda oksijen bulunan “alkali su” içen çiftlerin çocuklarının erkek olma olasılığının yüksek olduğu bildirildi.
http://www.antalyagunlugu.com/wp-co...-hamileleri-erkek-çocuk-doğuruyor-400x265.jpg

Erkek Çocuk

Kimya mühendisi Menan Aysan Kuzanlı ve doktor Recai Yahyaoğlu tarafından hazırlanıp yayımlanan “Alkali Suyla Sağlıklı ve Genç Kalmanın Sırları. Suyun İyileştirici Gücü” adlı kitapta, insan vücudundaki sıvıların asidite ve alkalitelerinin çocuğun cinsiyetinin belirlenmesinde rol oynadığı belirtildi.
Alkali Suyla Sağlıklı ve Genç Kalmanın Sırları. Suyun İyileştirici Gücü

Kitapta şöyle denildi: “Erkeğin spermleri alkali, kadın vajinası ise asidiktir. Erkek kromozomları taşıyan sperm hızlı bir biçimde yol almasına rağmen yaşam süreleri kısa olduğundan vajinanın asidik ortamında ömrü çok kısadır. Buna karşın dişi kromozomları taşıyan sperm yavaş yol almasına rağmen vajinanın asidik ortamında daha uzun süre yaşayabilir. Bu basit sistem uygulanarak erkek veya kız çocuğa sahip olunabilmektedir. Anne ve baba çocuk yapma kararından 1 ay önce PH derecesi yüksek olan alkali su içmeye başlarsa spermler ve vajinanın içerisi daha alkali hale gelir. Böylece erkek çocuk yapma olasılığı yükselmiş olur. Alkali su vasıtasıyla hem erkek spermindeki alkali oran artmış hem de vajinadaki asidik ortam etkisini kısmen kaybetmiştir. Her iki etki karşılıklı olarak birbirlerinin etkinliğini artırmak suretiyle güçlü bir sinerji oluşmasını sağlar.”
Suyun PH derecesi 7′den büyük olmalı

Dr. Recai Yahyaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kore’de yapılan bir araştırmada erkek çocuk doğumlarıyla alkali su arasında ilişki bulunduğunun saptandığını belirterek, şunları söyledi:

“Kore’de yapılan bir araştırmada, son yıllarda alkali su içen anne ve babaların yüzde 95 olasılıkla erkek çocuklarının olduğu saptanmıştır. Bu sebeple Kore’de erkek çocuk oranının artması sorun olarak değerlendirilmeye başlanmıştır. Bu uygulama yüzde 100 sonuç verir diye bir kural yok. Bu yöntemle yüzde 100 erkek çocuk doğar demiyoruz. Sadece suyla cinsiyet belirleme arasında ilişki olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız suyun alkali olup olmadığını PH derecesiyle (asit veya bazik derecesi, sertlik derecesi) anlayabilir. Piyasada satılan hazır suların ambalajlarının üzerinde, içerisindeki kimyasal maddeler ve PH derecesi yer almaktadır. H derecesi 7 ve üzerinde olan sular ’alkali su’ olarak kabul edilir. Kısaca erkek bebek isteyen çiftler PH derecesi 7 ve üzeri olan suları tercih etsin. PH miktarı 7’den yüksek olan sular tercih edilirse bebeğin erkek olma olasılığı yüksek olur.”

mrh arkdslr,benimde iki kizim var,birine adetten once ikincisinede yumurtlamamdan bi hafta sonrahamis kalmisim,inss benimde bi oglum olur allahimdan diliyorum ama yinede hayirlisi diyorum :KK16:sukurki cok tatli kizlarim var ama ucuncuyu erkek istiyorum,nolur bilgilerinizi benlede paylasin:emir_bebek:

mrh arkdslr,benimde iki kizim var,birine adetten once ikincisinede yumurtlamamdan bi hafta sonrahamis kalmisim,inss benimde bi oglum olur allahimdan diliyorum ama yinede hayirlisi diyorum :KK16:sukurki cok tatli kizlarim var ama ucuncuyu erkek istiyorum,nolur bilgilerinizi benlede paylasin:emir_bebek:

adetten önce yumurtlamadan 1 hafta sonra aynı şey olmazmı zaten.geçmi yumurtluyorsun???

adetten önce yumurtlamadan 1 hafta sonra aynı şey olmazmı zaten.geçmi yumurtluyorsun???

ya doktorumun dedigine gore adetimden hemen bir iki gun once tutmus ilk kizim,ikinciside yumurtlmadan bi hafta sonra,yani benim hesaplarima gore:KK34:ben 28 gunde bir adet oluyorum e adetten 14. gun yumurtlamam oluyo ,yani yanlis hesaplamiyorum sanirim:KK55:

Eylule arkadaşım, bana kalırsa söylediğinde bir yanlışlık var. Ya doktorun yanlış bilgi sunmuş yada sen yanlış anlamışsındır canım.

Eylule arkadaşım, bana kalırsa söylediğinde bir yanlışlık var. Ya doktorun yanlış bilgi sunmuş yada sen yanlış anlamışsındır canım.

ya diyorumya bencede bi karisiklik var,yani anlamiyorum hic ,biraz anlatirsaniz sevinirim bilgilerinizi .ben 28 gunde bir adet oluyorum,e 14.gun yumurtlamam oluyor benim yumurtlamam ayin 12siydi ayin 18 inde ikinci kizim tutmustu doktorun dedigine gore:KK9:

X