- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.701
ok kuzey cvpladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ok kuzey cvpladim
yok cnm kullanmıyorum henuz sen basladın demı neler kullanıyosun ne zaman deneyecen bırde
kullanmadigim kalmadi e vitamini selenyum cinko b komplexi omega3 yesil cay tableti folik asit elarginin esimve ben kullaniyoruz esim keci boynuzu pekmezi iciyor ben ve esim ari sutu polen ginsen karisimi kullaniyoruz karbonatlisu iciyoruz tadi cok kotu ama katlanmaliyim sirkeli su iciyorum meyva sebze sulari tazesikilmis.... sut urunlerini kullanmiyorum sekere dikkat ediyorum bolsu iciyorum yaptiklarim bunlarbirde domates suyunu icmeye calisiyorum limon sikip iciyorum yumurtlama gunum icin ates olcmesi yapiyorum kendimi taniyim dedim haziranda denemeyi dusunuyorum mutlaka yumurta beyazini yaparak
canım ya seni tanımıyorum fakat sanki benim oğluşum olacak kadar çooook sevindim.duygularını rabbim bize de yaşatsın.ilişkiden sonra mı sağa yattın yoksa sürekli mi sağa yatmaya özen gösterdin.ya bi de kusura bakma fakat bu derin ilişki olayı tam olarak ne?ayrıca ben de çin takvimine kesin inananlardanım tabiki önce kaderimde yazılmış olsun inşallah.bu haber de beni sevindirdi yani...
canim kildigin namaz ve dua benim yöntemmi acabaaa nasil kildinnnn
namazi ni
ALLAH hayırlı etsin canım çook güzel bi duygudur eminim.ben klasik sorumu sorayım çin takvimi tuttu mu?
arkadaşlar bu yumurta akı olayını bana açıklayabilir misiniz? ben çözemedim bu işi eğer özelse özelden mesaj da atabilirisniz.
mrh arkdslr,benimde iki kizim var,birine adetten once ikincisinede yumurtlamamdan bi hafta sonrahamis kalmisim,inss benimde bi oglum olur allahimdan diliyorum ama yinede hayirlisi diyorum sukurki cok tatli kizlarim var ama ucuncuyu erkek istiyorum,nolur bilgilerinizi benlede paylasin
adetten önce yumurtlamadan 1 hafta sonra aynı şey olmazmı zaten.geçmi yumurtluyorsun???
Eylule arkadaşım, bana kalırsa söylediğinde bir yanlışlık var. Ya doktorun yanlış bilgi sunmuş yada sen yanlış anlamışsındır canım.