bebek cinsiyet belirleme..

matematik yardımına ihtiyacım var.lütfen cevap yazarmısın kaam çorba çünkü......
1958 yılında meşhur Rus bilim adamları Profesör Koltzoff ve Profesör Shroder "x" (kız) ve "y" (erkek) kromozomlu spermlerin elektrik yükü uygulayarak anot ve katota yönlendirilebileceğini ve bu yolla birbirlerinden ayrılabileceğini ispatladılar..
1992 yılında Tokyo Bilim Üniversitesi Koltzoff ve Schroder'in spermlerin elektroliz yöntemi ile birbirinden ayrılabileceği buluşu ile aynı sonuçlara vararak onayladılar. Buna göre "x" (kız) kromozomlu spermler eksi (-) ve "y" (erkek) kromozomlu spermler artı (+) yüklüdür
1958'de iki Rus bilim adamının spermlerin elektrolizle ayrılabilme özelliğini keşettikten sonra insanoğlu ayrıştırılmış spermlerle cinsiyet seçimi yapabilmeyi arzulamıştır. Ancak bu seçimi yumurtanın kendi elektrik yükü ile yapabildiği kimsenin aklına gelmemişti. Temel eletrik kuralları, eş kutupların birbirini ittiğini, ve zıt kutupların da çektiğini söyler. Yumurtanın zıt kutuplu spermleri kendine çekip diğerlerini itmesini böyle açıklıyoruz

şimdi burda erkek bebeği taşıyan spermin pozitif iyon yüklü olduğu yazıyor.vede negatif pozitifi çeker prensibinden yola çıkarak erkek bebek isteyenler negatif mi yüklenmelidir pozitifmi...negatif iyn bilekliği vardı bi ara sen tavsiye etmiştin hatırlarsan bunun içinmi....hani bizler pozitif iyon yüklenmeiyiz diyebiliyorduk ama neden.bilemeediğimiz başka bazı durumlarmı söz konusu...mesele phı yüksek sular negatif iyon bakımından zenginmiş.ayrıca tüm olumlu insan hayatına faydaı şeylerde negatif iyon yüklü....inan kafam çok karıştı.işin içinden çıkamadım.lütfen bana bi fikir verirmisin.....
bi yerde mantık hatasımı yapıyorum:KK35:

matematik yardımına ihtiyacım var.lütfen cevap yazarmısın kaam çorba çünkü......
1958 yılında meşhur Rus bilim adamları Profesör Koltzoff ve Profesör Shroder "x" (kız) ve "y" (erkek) kromozomlu spermlerin elektrik yükü uygulayarak anot ve katota yönlendirilebileceğini ve bu yolla birbirlerinden ayrılabileceğini ispatladılar..
1992 yılında Tokyo Bilim Üniversitesi Koltzoff ve Schroder'in spermlerin elektroliz yöntemi ile birbirinden ayrılabileceği buluşu ile aynı sonuçlara vararak onayladılar. Buna göre "x" (kız) kromozomlu spermler eksi (-) ve "y" (erkek) kromozomlu spermler artı (+) yüklüdür
1958'de iki Rus bilim adamının spermlerin elektrolizle ayrılabilme özelliğini keşettikten sonra insanoğlu ayrıştırılmış spermlerle cinsiyet seçimi yapabilmeyi arzulamıştır. Ancak bu seçimi yumurtanın kendi elektrik yükü ile yapabildiği kimsenin aklına gelmemişti. Temel eletrik kuralları, eş kutupların birbirini ittiğini, ve zıt kutupların da çektiğini söyler. Yumurtanın zıt kutuplu spermleri kendine çekip diğerlerini itmesini böyle açıklıyoruz

şimdi burda erkek bebeği taşıyan spermin pozitif iyon yüklü olduğu yazıyor.vede negatif pozitifi çeker prensibinden yola çıkarak erkek bebek isteyenler negatif mi yüklenmelidir pozitifmi...negatif iyn bilekliği vardı bi ara sen tavsiye etmiştin hatırlarsan bunun içinmi....hani bizler pozitif iyon yüklenmeiyiz diyebiliyorduk ama neden.bilemeediğimiz başka bazı durumlarmı söz konusu...mesele phı yüksek sular negatif iyon bakımından zenginmiş.ayrıca tüm olumlu insan hayatına faydaı şeylerde negatif iyon yüklü....inan kafam çok karıştı.işin içinden çıkamadım.lütfen bana bi fikir verirmisin.....
bi yerde mantık hatasımı yapıyorum:KK35:

mimoss matematik dogurdu sanirim girmemis kk ya:KK34:

Nonis, eline sağlık. Keşke matematik bu aletin tam olarak nasıl kullanıldığını anlatsaydı:)

birşey değil canım,ne demek:))ph ölçüm aletini nasıl kullandığını özelden sor istersen,belki doğum yapmıştır,giremez bir müddet ama ilk açtığında mesajını görür ve yanıtlar inşallah:)

tabiki cnm,buarada senin kacinci bebek olcak nezaman yapmayi dusunuyosun? yenmesi gerekenler:kirmizi et ve balikk serbestt istedigin kadar,kuru fasulye nohut(dr burda konserve yazmis)bide salam sucukta yaziyor,pirinc,makarna( yogurtsuz),patates,;icecekler cay, kahve,kola ve soda,serbest;meyvelerde muz bol bol yenmeli,portakal ,seftali ve kayisi;buarada hurma,kuru(kayisi,erik ve incir)boyle,,,,,,yenmemesi gerekenler:yumurta ve sut urunleri yasak,yesil fasulyeye bayilirim yasakmis:)pasta ve tatlilar yasak,bide ceviz ve findikta yasak diyor(sasirdim),, vede vajenin ph i yaziyo sanirim bununda eleti varmis eczanelerde,son olarak ta yumurtlama gunu iliski yaziyor hatta erkegin yumurtlama gunune kadar prezervativ takmalari gerek yaziyo:KK17:inss isinize yarar yazdiklarim bende simdiden yapicam bunlari ama yinede hayirlisi diyorum,inss allahim hepimizin yuzunu guldurur:emir_bebek::nazar:

Ben kuru fasülye nohutu vücudu asidik yapar diye okumuştum o yüzden yemiyordum..potasyum zengin ama kuru fasülye nohut mercimek asidik diye biliyordum..neyse bundan sonra yiyeyim bari:)

Eylulecimmmmm cok cok coooook tesekkür ederim canım nasıl makbule gecti bu yazdıkların:)))

Benim 1 tane düsügüm var 1 yıllık evliyim simdiden calısmalara baslayıp kısa dogru hem vücudum düsük sonrası toparlanmıs olur hemde psikoloji olarak ii oluruz diye düsünüyorum. Biz o kadar hassasız ki cinsiyet konusunda acaba kıbrısa mı gitsek ne yapsak nasıl yapsak diye inan herseyi arastırdık karı koca.. gerci esim sadece 2 erkek kardes bende tek kızım 2 erkek kardesim var yani genetik olarak sırf kız bebek ilerlemiyo, ama esimde bende hem kız hem erkek evlat tatmak istiyoruz bide dogunun verdigi erkek cocuk baskısı var, Aslında yemin ederim kız cocuklarına daha düskünüz Allah saglıklı sıhhatli hayırlı evlat versin kızmıs erkekmıs hic önemli diil ama öyle bir cevre baskısı varki....

Benim tek düsüncem kimsenin olmadıgı yapayalnız uzak bi yere tasınmak ve tüm bu baskılardan kurtulmak. Ne kadar takmıyorum desende icine isliyo... Inanırmısınız kayınvalidem düsük yaptıgımı kimseye söylemeyin diye baskı yaptı yok millet hastalıklı dermis yok adımız cıkarmıs... Insana acısını bile yasatmıyolar yada paylasarak azaltılacak cogaltılacak seylerde bile aman el ne der durumu söz konusu...

Neyse kızlar cok dolmusum cok konustum ALLAH HEPIMIZE HEM MAVIS HEM PEMBIS BEBEKLER NASIP ETSIN KIMIN KALBINDEN NE GECIYOSA O OLSUN SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR YETISTIRELIM...
slm cnm,oncelikle durumuna uzuldum;bende adiyamanliyim hemseri sayiliriz,dediklerini anliyorum urfadakilerinde daha cok baskici oldugunuda biliyorum ama senin ilk bebegin olcak bence kim nederse desin ayrim yapmayin allah versinde hangisi olursaolsun de bence,benim iki tane kizim var cok sukur, ben ilkini kiz istiyodum allahimdan sukurki verdi,ikincisini erkek istiyoduk fakat olmdi hatta kiz oldugunu ogrendigimde cok uzulmustum ama suan kizima bakiyorumda ben deliymisimm diyorumm gercekten onlar bize allahin hediyeleriii...:nazar:dusuk yapmanada uzuldum ama dusunki bicok kisi dusukk yapiyorr ve sonrada kactane cocuklari oluyor,yani kayinvalidenin bu kadar baski yapmasi yanliss,destek olacagina:KK50:neyse inss burda birbirimize hem destek oluruz hemde yapmamiz gerekenleri paylasiriz...:emir_bebek:

Ben kuru fasülye nohutu vücudu asidik yapar diye okumuştum o yüzden yemiyordum..potasyum zengin ama kuru fasülye nohut mercimek asidik diye biliyordum..neyse bundan sonra yiyeyim bari:)

valla benim doktorumun verdigi rejimde aynen bunlar vardi ,benim arkadasin 3 kizdan sonra oglu oldu,oda bu rejimi uygulamiss,bilmiyorumya kafamm allak bullak olmuss,:KK68:senin kacinci bebek ?

valla benim doktorumun verdigi rejimde aynen bunlar vardi ,benim arkadasin 3 kizdan sonra oglu oldu,oda bu rejimi uygulamiss,bilmiyorumya kafamm allak bullak olmuss,:KK68:senin kacinci bebek ?

yok cnm kafan karısmasın bende kuru baklıyat erkek bebek ıcın dıyette var dıye bılıyorum dogru yoldasın yanı arkadasından sonra darısı sana ıns hadı bakalım:nazar:

yok cnm kafan karısmasın bende kuru baklıyat erkek bebek ıcın dıyette var dıye bılıyorum dogru yoldasın yanı arkadasından sonra darısı sana ıns hadı bakalım:nazar:
sagol cnm ya inss ,senin kacinci olcak?
ya arkadaslar ,ben bugun bi doktorun numarasini buldum,antepte kensidiyle konustum,bana yardimci olabilecegini soyledi,fakat ben yurtdisinda oldugumu soyledigim icin sanirim bu yuzden olsa gerek bana sizi direk kibrisa yonelticem dedi,boyle kibrista yapani hic duydunuzmu:emir_bebek:uffff

sagol cnm ya inss ,senin kacinci olcak?
ya arkadaslar ,ben bugun bi doktorun numarasini buldum,antepte kensidiyle konustum,bana yardimci olabilecegini soyledi,fakat ben yurtdisinda oldugumu soyledigim icin sanirim bu yuzden olsa gerek bana sizi direk kibrisa yonelticem dedi,boyle kibrista yapani hic duydunuzmu:emir_bebek:uffff

canım o kıbrıs söylediği tüp bebek yöntemiyle erkek bebek yapıyorlar ben daha önce bir doktorla konuştum kıbrısta bu yasal bir işlem miş hatta bana fiyat bile vermişti.ama tüp bebek yöntemi olduğu için istemedim.

yaa kızlar kız bebek olması için ne yapmak lazım ne yiyip içmek lazım elara vardı ya özelden mesaj olarak hepsini yollamıştı bana ama msj kutumu boşaltmış kk yaaa

canım o kıbrıs söylediği tüp bebek yöntemiyle erkek bebek yapıyorlar ben daha önce bir doktorla konuştum kıbrısta bu yasal bir işlem miş hatta bana fiyat bile vermişti.ama tüp bebek yöntemi olduğu için istemedim.

yaa bende cok duydum acaba baska bir yontem istesek bize yaparmi doktor,galiba herkese yardimci oluyormuss,bence vardir bunun disinda bildikleri:80:bide sana maliyetii nekadar demistii?yaa hem pahalii galiba hemde tup bebek uzun zaman alir bence bide tup bebek yapanlarin cogu dusuk bile yapiyor,bende karsiyim buna acikcasi:KK19:

yaa kızlar kız bebek olması için ne yapmak lazım ne yiyip içmek lazım elara vardı ya özelden mesaj olarak hepsini yollamıştı bana ama msj kutumu boşaltmış kk yaaa

mrh cnm,benim iki kizim var:nazar:kendimi bildim bileli tatliya bayilirim,peynirsiz dusunemem kahvaltiyi,sut,peynir ,sutlu tatlilar ve yumurtaa en onemlisi bol bol yemen lazim,yesil fasulye,dondurma,soslar,pasta cesitleri,ispanak,ceviz,findik,sutlu cikolata,ben boyle yerdim ki belli iki tane tatli kizim var:nazar:inss darisi basina cnm,allah herkesin gonlundekini versin,,,benimdeee,,,:KK16:

kizlarrr benim bisey aklima cok takildi belki istisna olabilir ama benim gorumceminde iki kizi vardi ucuncusu erkek oldu,onun dedigine gore kizlarda iliski sirasinda onda tik yokmuss,erkekte ise tam tersi veee tam yumurtlama gunune denk gelmis,ben dusundumde benim kizlarda ikisindede bendede tik yoktu,yani orgazm olmadim,hani tutsun diye ona biraktim herseyi ne sacmaa:90:acaba gercektende alakasi olabilirmi kadinin orgazm olmasinin,galiba hem orgazm olmak lazim hemde yumurtlama gunune denk getirmek lazim,zaten yumurtlama kesin yani benim rejimdede yaziyor,,,:21:

X