bebek cinsiyet belirleme..

kizlarrr benim bisey aklima cok takildi belki istisna olabilir ama benim gorumceminde iki kizi vardi ucuncusu erkek oldu,onun dedigine gore kizlarda iliski sirasinda onda tik yokmuss,erkekte ise tam tersi veee tam yumurtlama gunune denk gelmis,ben dusundumde benim kizlarda ikisindede bendede tik yoktu,yani orgazm olmadim,hani tutsun diye ona biraktim herseyi ne sacmaa:90:acaba gercektende alakasi olabilirmi kadinin orgazm olmasinin,galiba hem orgazm olmak lazim hemde yumurtlama gunune denk getirmek lazim,zaten yumurtlama kesin yani benim rejimdede yaziyor,,,:21:

Canım bence doğru düşünüyorsun orgazm olunca ph artıyor ya, erkek spermler daha kolay ulaşıyor.

mrh cnm,benim iki kizim var:nazar:kendimi bildim bileli tatliya bayilirim,peynirsiz dusunemem kahvaltiyi,sut,peynir ,sutlu tatlilar ve yumurtaa en onemlisi bol bol yemen lazim,yesil fasulye,dondurma,soslar,pasta cesitleri,ispanak,ceviz,findik,sutlu cikolata,ben boyle yerdim ki belli iki tane tatli kizim var:nazar:inss darisi basina cnm,allah herkesin gonlundekini versin,,,benimdeee,,,:KK16:

ayy ne güzel 2kızın var insallah benimde 2 kızım olur 2 kız olması çok iyi benim 1 tane kız kardesim 1 tanede erkek kardesim ama kzı kardesimle çok iyiyiz bu arada tesekkür ederim cnm not aldım bu yiyecekleri bebiş yapmayı planladığım zaman bol bol yiycem bunlardan...sende erkek bebek istiyosun galiba bildiğim kadarıyla eşinde sende çok kola içiceksiniz ki bendende belli eşimde bende kolay delisiyiz ama ben şimdi çok nadir içiyorum kilo almamak için sağ tarafına yatıcaksın benim hamile kaldığım ay sağ kasığım ağrıyodu normalde yatarkende sağ tarafıma yatıyorum insallah allh ikiizinde kalbine göre verir tabiönce sağlıklı ve hayırlı olması önemli ama insan değişik istiyo işte

Son düzenleme:
herkese merhabalar,bu forumu her zaman olmasa da ara ara takip ediyorum..matematik arkadaşın verdiği bilgiler oldukça mantıklı geldi bana da..ph ölçer cihazlarıyla ilgili fiyatlara baktım hatta..ben de ph ölçer almayı düşündüm ama bu cihaz nasıl kullanılıyor bilen varmı aranızda?bilmediğim için biraz da utanarak soruyorum,idrarla mı ölçüm yapacağız?yanıt veren olsa çok sevinirim,teşekkürler..

herkese merhabalar,bu forumu her zaman olmasa da ara ara takip ediyorum..matematik arkadaşın verdiği bilgiler oldukça mantıklı geldi bana da..ph ölçer cihazlarıyla ilgili fiyatlara baktım hatta..ben de ph ölçer almayı düşündüm ama bu cihaz nasıl kullanılıyor bilen varmı aranızda?bilmediğim için biraz da utanarak soruyorum,idrarla mı ölçüm yapacağız?yanıt veren olsa çok sevinirim,teşekkürler..

ph idrarla değil, vajinal akıntıyla ölçücekmişiz ama nasıl ölçeriz nasıl olucak hiçbir bir bilgim yok.ben kağıtlarla denedim beceremedim:)matematik olsa ayrıntılı bilgi verirdi bize:

ayy ne güzel 2kızın var insallah benimde 2 kızım olur 2 kız olması çok iyi benim 1 tane kız kardesim 1 tanede erkek kardesim ama kzı kardesimle çok iyiyiz bu arada tesekkür ederim cnm not aldım bu yiyecekleri bebiş yapmayı planladığım zaman bol bol yiycem bunlardan...sende erkek bebek istiyosun galiba bildiğim kadarıyla eşinde sende çok kola içiceksiniz ki bendende belli eşimde bende kolay delisiyiz ama ben şimdi çok nadir içiyorum kilo almamak için sağ tarafına yatıcaksın benim hamile kaldığım ay sağ kasığım ağrıyodu normalde yatarkende sağ tarafıma yatıyorum insallah allh ikiizinde kalbine göre verir tabiönce sağlıklı ve hayırlı olması önemli ama insan değişik istiyo işte

cok sagol cnmya,inss allah hepimizin gonlundekini verir:KK16:aminnn,ya ben aslinda hep kilo yapan yagli ,kola ,asiri kirmizi et,margarin, yemezdimm,demekki kilo yapan besinler erkek cocuk habercisiymiss:KK50:ne bilim artik bende bole beslenecem ama bikac kiloyu artik gozonune alicaz neyapalim:KK1:senin ikinci ozaman inss seninde kizin olur,bu dediklerimi aynen yap,bide yumurtlama gununde iliskiye girme,4 5 gun once gir ve sik iliski olsun,yani uc gun ust uste olabilir,ha bide ben kizlarimda orgazm olmadim bence bunada dikkat et:emir_bebek:

cok sagol cnmya,inss allah hepimizin gonlundekini verir:KK16:aminnn,ya ben aslinda hep kilo yapan yagli ,kola ,asiri kirmizi et,margarin, yemezdimm,demekki kilo yapan besinler erkek cocuk habercisiymiss:KK50:ne bilim artik bende bole beslenecem ama bikac kiloyu artik gozonune alicaz neyapalim:KK1:senin ikinci ozaman inss seninde kizin olur,bu dediklerimi aynen yap,bide yumurtlama gununde iliskiye girme,4 5 gun once gir ve sik iliski olsun,yani uc gun ust uste olabilir,ha bide ben kizlarimda orgazm olmadim bence bunada dikkat et:emir_bebek:

teşekkür ederim cnm söylediklerini o gün gelsin aynen yapıcam

selamm arkadaslar gogleye elanee ph test yazinca cikiyor benim aldigim tabiki baska markalarida var bu 7 tane cubugu var cubugun ustunde ph test kagidi var cubugu vajinanin icine sokuyorsun olcuyor daha cok hamileler icin oneriliyor cunki ph degismeleri erken gebeligi getirdigi icin onu engellemek icin bencek turnoson kagitlarindan daha hassas ben daha once turnuson kagidi aldim vajinami olctum pek anlayamadim birsey buhafta bu testi deniyecegim detaylari paylasirim fiyati 7 euro

teşekkür ederim cnm söylediklerini o gün gelsin aynen yapıcam

eyluleecim,

valla acayip güzel bilgilendirdin bizi:) saol cnm benim Insallah hepimizin kalbindeki karnımıza düser:))

arkadaslar nerelerdesiniz:KK43:ya eskilerden bu yontemleri deneyip basarili olanlar yada cevreden duyduklariniz ltf bizede yardim edin bilgilerinizi paylasinnn:KK34:

egemcım sen ne zaman dusunuyosun bu topıgın eskılerındensın heralde gecmısı okurken farkettım baya bılgı sahıbı olmussundur ya en azından sen bıraz anlat bıze...

Canım ağusta düşünüyorum..bildiğim şeyler diyet ve karbonatla duş.karbonatlı duşa çok güveniyorum teyzemin kızı ve bildiğim iki kişi bu yöntemle erkek bebek sahibi oldu.yumrtlama günü ilşkiye inanıyordum ancak artık inanmıyorum...bu arada vajinal phımı ne kadar arttırmaya çalışsam da olmuyor aşırı asidiğim galiba..bu arada çin takvimiyle de uymasını bekliyorum:)))

Canım ağusta düşünüyorum..bildiğim şeyler diyet ve karbonatla duş.karbonatlı duşa çok güveniyorum teyzemin kızı ve bildiğim iki kişi bu yöntemle erkek bebek sahibi oldu.yumrtlama günü ilşkiye inanıyordum ancak artık inanmıyorum...bu arada vajinal phımı ne kadar arttırmaya çalışsam da olmuyor aşırı asidiğim galiba..bu arada çin takvimiyle de uymasını bekliyorum:)))

mrh cnm,karbonat demissinde nasil guveniyosun bukadar,matematik yumurta aki demisti ama kafam karisti bide karbonatla nasil hazirliyosun ve iliski oncesimi uyguluyosun?teyze kizin yumurtlama gunu olmamismi benim bu yil kactane arkadasim hamileyse geneli erkek bide hep yumurtlama gunu tuturmuslar,ya tam olarak ne yapmak lazim bilmiyorumki:KK19:

merhaba arkadaşlar,
ben de aranıza yeni katıldım, daha bebeğim 8 haftalık ama ben cinsiyetini çok merak ediyorum.

mrh cnm,hosgeldin:KK64:senin ilkmi,inss istedigin gibi olur ama eli ayagi duzgun hayirli evlatlar olsunlar oncelikle bence,sen cinsiyet icin herhangi biseyler yaptinmi yada duydunmu:KK61:inss allah hemizin gonlundekini verir:KK16:

ben sadece yumurtlama günü tek ilişkiyi uyguladım.internetten yumurtlama günümü hesapladım mayıs 9 'du.mayıs8'de ovulasyon testinde 2 çizgi çıkınca (36-48 saat diyor ya) kesin olsun diye doktora gittim doktor daha yumurtamın çatlamadığını, ertesi günü yani 10 mayısta tek ilişki olmasını önerdi.
ben de dediği gibi yaptım ve zaten eşim şehirdışına gittiğinden başka da olmadı.
sizce ne? bazı anneler hissedermiş, ben hiçbirşey hissetmiyorum. :KK1:

ben sadece yumurtlama günü tek ilişkiyi uyguladım.internetten yumurtlama günümü hesapladım mayıs 9 'du.mayıs8'de ovulasyon testinde 2 çizgi çıkınca (36-48 saat diyor ya) kesin olsun diye doktora gittim doktor daha yumurtamın çatlamadığını, ertesi günü yani 10 mayısta tek ilişki olmasını önerdi.
ben de dediği gibi yaptım ve zaten eşim şehirdışına gittiğinden başka da olmadı.
sizce ne? bazı anneler hissedermiş, ben hiçbirşey hissetmiyorum. :KK1:

tek ilişki ve seyrek ilişkiyle bide yumurtlama gününde ilişki yaşanıyorsa erkek olur diye biliyorum yani yöntemleri onlar

X