- 14 Temmuz 2008
- 6.614
- 95
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.721
burası bomboşşşşşş şansıma bak yahuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurta akımı 9.5 cıktı cnm yanı yatar pozısyonda koyarsın baska turlu olmaz bence
kızlar ph olcerı nereden aldınız ben bulamadım bıde sorunca uzaylı gıbı bakıolar
KIZLAR merhaba, ilk sayfadan kumaya basladım ELARA MATEMATIKCI KARABIBER GURBETGUZELI EGEM en sık okuduklarım oldu ama sonra bi baktım 106. sayfadayken 4000 küsur sayfa var. Benim durumum su 86 dogumluyum 30 mayısta ilk evlilik yıldönümümüzü kutladık. Ben Mart ayında bilmeden kazara hamile kalmısım ve sinüs grafisi beyin tomografisi fln cekildim cunku daha reglime vardı. reglim 3 gün gecince hemen test yaptık kand degeri 795lerdeydi Doktor tercihi bize bıraktı esimle o gece uzun uzun düsündük ve karar verdik risk almaya gerek yok hele ki ilk bebekte diye metatroxat ignesi ve cytotec ile düsük yaptırdı doktorum bana, persembe günü basladı pazartesi aksamı düsük yaptım. Fakat simdi cocuk istiyoruz yani kısa dogru ekimden itibaren ve özlelikle erkek cocuk istiyoruz cünkü hem esimde bende doguluyuz hemde 2 bir cocuk icin bircok sebep var engel olan. Kafam karmakarısık o kadar cok sey varki okudugum buradan hepsi birbirine girdi, MATEMATIKCI INANILMAZ MUTLU OLDUM SENIN ADINA TEBRIK TEBRIK EDERIM DARISI HEPMIZIN BASINA DILERIM ALLAH uzun ömürlerle kucaklamanı nasip etsin... egtemin bebegi oldumuı nasıl oldu onuda merak ediyorum ve tabiki karabiberinkini...:97: bu sertt konuşmalarımın ardında cok yumuşak bi kadın vardaa siz bilmiyonuz iştee
neyse hamileligine veriyorum az önceki mesajını
tmm rengin biliyorumm.lafım sanada degildidirekt
ama inan cok sinirleniyorum bazenn
yani herkes ne yaptıgını paylaşıyor ama tekrar tekrar aynı şeyelrin sorulması gercekten insanı bunaltıyor bazen.
ben hamile kaldıgımda yazarım ne yaptım ne ettim diyee
ama mümkünsee bana defalarca aynı şeyelr sorulmasın sölememm ,döferimm
hamileyken insanın sinirleri tepesindeoluyor zatenn bide biz bunaltmıyalım dimi
evetya aynen :26:karakedi sen nerde oturuyosun,ya ben yurtdisindayimda burdaki doktorlar pek yardimci olmuyorlar,bende bir ay sonra turkiyeye gelicem orada dokora gidicem bana yardimci olmasini istiycem,bugun yine burdaki doktoruma gittim bana sadece yiyeceklerle ilgili rejim verdi bide yumurtlama ,ph ,hepsi yaziyor kagitta daaa ben ph tir ,yumurtlamadirr,daha nasil yapacagimi bilmiyorum,burda bilenlerde kimse bisey yazmiyorrrbuarada benim iki kizim var
canım ben ıstanbuldayım dr sana erkek bebıs ıcınmı verdı bunları phdamı verdı
canım sayfa 24 ve 30 a bakın ok orada yazıo
evet doktor baya bi sayfa dolusu bilgi verdi,hemen hemen burda paylasilanlarin hepsi var,yenmesi gereken ve yenmemesi gerekenler,vajen ph i ,bide yumurtlama gunu iliski yaziyo,yani bende buna inaniyorum cunku bu yil etrafimda hamile kalanlarin geneli erkek bebek ve hepsi yumurtlamaya denk gelmisseninde iki kizin var sanirim yanilmiyosam ucuncuyu ne zaman dusunuyosun,inss allahim hepimizin gonlune gore verir
MATEMATIK
ne yiyip ictigini yazicakti sanirim iyice agirlasti
belkide dogurdu
Ezel aklini karistirmak istemem ama, Nisan ayi havada negatif iyonlarin(kiz icin uygun) en yogun oldugu bir donem. O yuzden eger o ayda bebis yapmaya niyetliysen iyonlari farkli yonde degistirmen sart. hem diyet hem soguk dus, altin tak bulabildigin kadar, cebini vucudunda tasi, laptopunu yakin tut, sacini sac kurutmayla kurut, elektrikli battaniyeyle yat(en dusuk ayarinda), tutsu yak evde odada bol bol(karanfilli vs), biberiye kullan yemeklerinde, karanfil tohumu kullan cayina vs ekle.. simdilik bunlar geliyor aklima. disari cikma mumkun oldugunca (ozellikle yumurtlama haftasi. Kapiyi cami da aksam ve sabah serininde ac. evi serin tut tutabildigin kadar.
arkadaşlar ne ümitlerle üye olmuştum bu siteye ama kimseden bir paylaşım yok.ben mi bakmayı beceremiyorum acaba kimse yazmıyo mu.geçmişi okuyorumda ne güzel arkadaşlıklar kurulmuş yeni üyelere sesleniyorum kızlar bizde paylaşım oluşturalım .sizi bilmiyorum ama ben bu konuda çok dertliyim dünya güzeli bir kız evladım var fakat eşimin ailesi erkek torun olayına takmış durumda .Allaha tevekkülüm sonsuz elimden geleni yapıp hayırlsını ALLAH DAN beklemek istiyorum sizlerdende paylaşım bekliyorum.
Eylule nolur o yazılı kagıtları bana da ulastırsan? Bu yıl tam 4 tanıdıgıö erkek 1i oda tüp bebek yapmıstı kız bebek sahibi oldu sanırım birazcıkta atmosferdeki + - lerle de alakalı...
Kızlaaaar nolur banada yardımcı olun su matematikcinin yumurtayla ph düzenlemeside mantıklı geliyor... Eylulecim benim doktorumda cok karsı buna kesinlikle kabul etmiyor nolur o sana verdigi yenilenler yenilmeyenler listesini banada verirmisin????
tabiki cnm,buarada senin kacinci bebek olcak nezaman yapmayi dusunuyosun? yenmesi gerekenler:kirmizi et ve balikk serbestt istedigin kadar,kuru fasulye nohut(dr burda konserve yazmis)bide salam sucukta yaziyor,pirinc,makarna( yogurtsuz),patates,;icecekler cay, kahve,kola ve soda,serbest;meyvelerde muz bol bol yenmeli,portakal ,seftali ve kayisi;buarada hurma,kuru(kayisi,erik ve incir)boyle,,,,,,yenmemesi gerekenler:yumurta ve sut urunleri yasak,yesil fasulyeye bayilirim yasakmis:)pasta ve tatlilar yasak,bide ceviz ve findikta yasak diyor(sasirdim),, vede vajenin ph i yaziyo sanirim bununda eleti varmis eczanelerde,son olarak ta yumurtlama gunu iliski yaziyor hatta erkegin yumurtlama gunune kadar prezervativ takmalari gerek yaziyoinss isinize yarar yazdiklarim bende simdiden yapicam bunlari ama yinede hayirlisi diyorum,inss allahim hepimizin yuzunu guldurur
arkadaşlar merhaba,cinsiyet belirleme yöntemleri hakkında yabancı bir site var.bu sitenin forum sayfalarını okuyun,ingilizce bilenler okuyup buraya yazabilir,bilmeyenler googlenin çeviri butonuna basıp bakabilir anladığı kadar uygulayabilir,sonuçta bütün yöntemlerin çıkış noktası inanın bu site kimse bir emek harcayarak bulmadı yöntemleri sadece ordan çevirdi.sitenin adı ''in gender''burada cinsiyetle ilgili herşey var.yöntemleri uygulayanlar neler yaptıklarını açıkça anlatıyor,kimde tutmuş tutmamış herşey yazılı ordan yararlanabilirsiniz..
erkek bebek için,en önemli yöntem yumurtlama zamanı tek ilişki,bunu ya dr kotrolünde yada alacağınız yumurtlama kitleriyle öğrenebilirsiniz(ama dr kontrolü eşliğinde denemek daha iyi olur,bu yöntemi uygulayan doktorlar şansın yüzde elliden,yetmişe çıkabildiğini söylüyor)ilişkiöncesi en az beş gün c. perhiz
anne adayı folik asit,omega 3,potasyum,magnezyum takviyeleri kullanıp,patates,domates,bol yeşillik,deniz tuzu,yeşil çay,sirkeli su,et balık,kayısı,kavun,çekirdekleriyle karpuz,hurma,buğday yer fıstığı,karahindiba,kereviz,elma sirkeli su,limon suyu,ıhlamur gibi vücudu alkali yapan besinler tüketmeli,sağlıklı beslenmeyen,vücuduna hep işlenmiş gıdalar giren bir insan çok asit biriktirir bu asit bir çok hastalığa neden olduğu gibi,erkek hücrelerinin de düşmanıdır.internete alkali beslenme yazarsanız bir çok reçeteyle karşılaşırsınız.diyette süt ve süt ürünleri olmamalı..ph yüksek su içilmeli,su markası devamlı değiştirilmeli,eşiniz ve siz her gün soda içmeli,1çay kaşığı toz soda 1bardak suda karştırılıp içilmeli,bu sodayla ilişki öncesi vajinal duş veya sadece parmakla duş da öneriliyor.
baba adayı,folik asit,omega 3,b12,ginseng,e vitamini,selenyum,c vitamini,çinko,l-arginine,l-carnitine,gibi spermleri güçlendirici ve hızlandırıcı sperm dostu vitaminleri kullanmalı bol bol yeşillik,et tüketmeli,çok ağır spor yapmamalı,rahat stressiz olmalı
eksi iyonları kendine çekmek için kadın altın takmalı,ilişki esnasında cep tel,laptop gibi cihazlar komodinde veya yatak altında bulundurulmalı,elektrikli battaniye soğukta çalıştırılmalı,manyetik bilezikler var hani onlardan da takılabilir..
bunlar ve bunlar gibi birçok şey orda yazılı arkadaşlar çevrenizde ingilizce bilenlere çevirtebilirsiniz,herkese bol şans diliyorum :)))allah hepinizin dilediğini versin inşallah...
in gender sitesinde kız bebek için önerilenler;
-erkeklerden her boşalmada %50 dişi,%50 erkek hücresi atılır,düşük ph ve ona bağlı asit ortamı kız hücrelerinin daha rahat yol almasını sağlarken,yüksek ph ve alkali ortam erkek hücrelerinin rahat ilerlemesini sağlar.asidik olmak için yapılması gerekenler;
-size ve eşinize kalsiyum kürü(süt,yoğurt,ayran,kefir) kalsiyum tablet
-düşük tuz alımı,kafein hiç kullanılmayacak
-tahin(susam ezmesi)çilek ve ahududu
-parmesan peyniri,tuzsuz süzme peynir(lor)yumurta
-sade makarna nötrdür,kız için bol yoğurt soslu yenilebilir(erkek için domates soslu)
-haşlanmış balık,tavuk göğüs eti,kuzu bel veya pirzola
-pırasa,taze fasülye,salatalık,
-düşük sodyumlu mayonez,mısır gevreği,mısır patlağı
-tuzsuz ekmek,kızılcık(kurusu,tazesi,şurubu hepsi vücudu asidik yapar)
-diş macunlarınızı düşük sodyum içerenlerden seçin
-en iyi ph düşürücü aspartam tatlandırıcı ve kızılcıkmış(ikea isveç market bölümünde kızılcık ürünleri var arkadaşlar reçeli,şurubu vs.)ayrıca eczanelerde kızılcıklı vitamin takviyeleri sorup kullanabilirsiniz
-nane çayı(günde 2-3 bardak)
-düşük ph su kullanmaya dikkat edin ayrıca ne kadar hazır gıda,bisküvi vs.yerseniz o kadar asidik olursunuz(uzun vadede kötü bir beslenme sistemidir)
-eşinize; meyan kökü kürü(testosteron düşürür,östrojen yükseltir)
-kalsiyum,c vitamini,kızılcık
-ilişki öncesi eşe sıcak duş, kendinize sirkeli suyla vajinal duş ve sudafet(suda eritilip içilecek)
-eşiniz deneme zamanlarında bol bol halı saha maçlarına gitmeli,pestili çıkmalı :)
-yumurtlama günü belirlenip 3-4gün öncesi sık ilişki denenmeli,kadın orgazm olmamalı,misyoner poz.tercih edilmeli
-ilişki anında eğer varsa taktığınız altınlar çıkarılmalı,yakınlarda cep tel.laptop olmamalı.
erkek bebek için;(anne adayının kullanacağı)
-evening primrose oil(çuha çiçeği yağı)içeren tabletler
-guaifenesin içeren balgam söktürücü öksürük ilaçları(brodil vs.gibi)balgam söktürücü ilaçlar servikal mukusunda incelmesini sağlayarak y hücrelerinin rahat geçişlerini temin ediyor.
kız bebek için;
-kızılcık içeren vitamin takviyeleri
-sudafet
-lydia pinkham adlı bitkisel kür(bunun içeriğinde ne olduğunu bulamadım ama adet dönemi ağrılarına iyi gelen çeşitli bitkiler olduğunu düşünüyorum,ayrıntıları bulunca yazacağım)
arkadaşlar hepinize merhaba...pek msj yazmaya zamanım olmuyor...bende bildiklerimi şöyle yazayım...yazılmayan farklı şeyler yazmaya çalışayım..........
erkekbebek için:
arkadaşlar şunu bilin yurt dışında cinsiyet belirleme ile ilgili bir labratuara gitseniz yapacakları ilk şey vajinal ph nizi ölçmek...bu yüzden dietiniz çok önemli..daima vucudunuz rahatta olduğunu,yemeğin kesintisiz geleceğini hissetmeli,genelde vucudunuz dinlenmiş olmalı,stres kesinlikle olmamalısağlık probleminizin olmaması gerekiyor....dietiniz sırasında 3-4 kilo almalısınız.fazlasına gerek yok..süt ürünlerini kesmmelisiniz fakat kesinlikle sağlıksız ve gereksiz yerlerden kalori almayın...tuzlu fıstık,tabiki et,baklagillerin bazıları size gerekli kaliteli proteini sağlar...b12 tabletide alacaksınız zaten..anlayacağınız üzere protein çok önemli..
ağırlık çalışmalısınız her gün kas kütlenizi attırmalısınız.3-4 kiloyla yada hangisi rahat geliyosa onla başlayın,sonra arttırın..aldıığınız kiloyu kasa çevirirseniz müthiş olur...ne kadarkas o kadar testesteron...(vucut çalşanlar gibi olmazsınız merak etmeyin,ben hamile kalmadan 1 yıldır ağırlık çalışıyorum,anca kaslarım belirginleşti)...
her gün et yemelisiniz mutlaka bu çok önemli,hatta 2 öğünde yemelisiniz.et temel besin..
diğerbesinleri arkadaşlarım zaten yazmış tekrar etmiyorum.eğer aranızdan diete başlayan olursa soru sorabilir..
bunun dışında kaliteli beslenmenin gereği olarak 9 porsiyon meyve sebze yemelisiniz.
limonataya kabartma tozu katarak her gün en az 2 koca bardak için.elma ve şeftalisuları aynışekilde.
jelibonların içindeki yenilebilir sığır jelatini testesteronu arttırmada çok etkili.yemeniz tavsiye ediliyor.ben yemedim,sağlıksız şeyleri yemiyorum...ama 2 ay sabredilebilir tabi...
ilişki esnasına dolunay olması önemli,jonas yöntemiyle yumurtlama gününüzü bebeğinizin olası cinsiyeti hesaplayabilirsinz.tabiki benim hit yöntemim BIORİTİM...bunuda esgeçmeyin.
benim eşim kanda vermişti.(bebek kanıkimin taze ise onun cinsiyetinden olurmuş;bilimsel yönü ispatlanmışmı bilmiyorum...
ayrıca koluma bi dolu altınbilezik takmıştım ben...uzun kolluların altına saklardım..
aklıma gelenler bunlar geldiçe yazarım...sizlerde sorun,hemen olmasada cevap veririrm....