bebek cinsiyet belirleme..

sen ne zaman başlıyorsun çalışmalara

vajen ph sini yükselttiği için olmalı diyorum..

kızlar ben de çok ii biliyorum artık,kesinlikle erkek bebek için kadın orgazm olmamalı...gerçi takdiri ilahi ama...şuan bu yöntemi deneyen ve tutturan 3 tanıdığım var,1 inin oğlu oldu,diğer ikisi de erkek bebek bekliyor..

o zaman Türkiye' deki kadınların büyük çoğunluğunun boy boy oğullarıolmalıydı..

hiç bir yöntem %100 başarılı değil,büyük olasılıkla diyorum zaten...ayrıca bi önceki nesle bakarsan,erkek çocuğu olan teyzeler daha fazla..şimdi şimdi kız çocukları arttı...mesela,doğuda genelde erkek,batıda ise kız çocuğu doğuyor...ben orgazm ile alakalı olduğunu düşünüyorum..tabi en başta ALLAHın takdiri...

bencede :)
cnm o kadar cok bayan varkı organızmanın ısmını bıle bılmıyolar ama kızları var

işin özu ph yanı kızlar ne kadar yuksek o kadar ıyı erkek bebış olaması ıcın
yum gunude denedınızmı işlem tmm ınş Allahın ıznıyle öle degılmı matamatıkcım..

Son düzenleme:
selam kızlar ben de bişey sormak istiyorum 13 haftalık hamileyim 1 oğlum var bide kızım olsun istiyorum rabbim nasip eder inşallah.
kız diyeti uyguladım 1.5 ay kadar bide tahmini yumurtlamaya kadar sık ilişki oldu.ama doktor erken döllenme diyor bebek 1.5 hafta önden gidiyor.ben zaten 25 günde bir adet olurum 11. gün yumurtlama desek zaten 4 gün ilişki oldu.ne zaman erken dölledim ben bunu
doktor erkeğe benzior dedi ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi
bu arada çin rus ve bio kızdaydı.
sizce benim durumun nedir kızlar

canım merhaba,kendi çevremizde olanlara bakarak yorum yapamayacağımız kadar geniş bir olaydan bahsediyoruz,bir önceki nesilde o kadar çok kızı olan tanıyorum ki inanamazsın..bence asıl mevzu devamlı aynı cinsiyetin doğması bir kızı bir oğlu olanlar çok azınlıkta kalıyor,çoğunlukla ya tekrar erkek,ya tekrar kız oluyor ikinci bebekler,bunları da beslenme tarzımızdaki hazır ve işlenmiş gıdaların çokluğu,tekdüze beslenme alışkanlıkları belirliyor bence, tekdüze beslenmeler tekdüze hayat tarzı aynı cinsiyetleri getiriyor,eskiden mevsimsel döngülerde ve sıcaklıklarda o mevsime özel besinleri zamanında yiyen,işlenmiş gıdalardan haberi olmayan zamane insanları bizim gibi 2.çocukta doğa kendini bana göre ayarlasın ikinci illa değişik olsun ki başka çocuk yapmayayım diye düşünmüyor kendilerini doğaya bırakıyor doğuruyorda doğuruyorlard...ı

sorularınızıburdan sorabilirsiniz arkadaşlar doğurana kadar yanıtlamaya çalşırım:90:

selam canım ya ne yapmamız gerekıyo ben olayı anlamadım kı ne ıcıcez ne yıyecegız bıde ılac falan dıosun ne ılacı ıcıcez kıme ıcırıcez benmı ıcıcem esımmı bıde merak ettım kıden duydun denedınmı ?deneyen varsa tutmusmuu benımde ıkı kızım var bu ay deneyecegım ınsallahh korkuyorum kızlarrrr dua edın banadaa

selam sormussunuz buruc suresını arkadaslar 1 kere okuyacansın ama hamılelıgın 40 gunu gecmeden bırde esınızle yer degıstırın dusunun kızınızda yada oglunuzdakı yerınızı ona gore yer degısıklıgı yapın ve kızlar esınıze kecıboynuzu kuru ıle aksamları yemek arasında evıcap ıcırın ve bırde yastıgınızın altına ısmı azam duasını fotokopısını cektırıp koyun ve hergun okuyun rabbım ınsallah emeklerımızıde bosa cıkarmasın ya bırde su dıyet olayını bı anlatsan tekrar matematıkcımm...
ALLAHIM NE OLUR BIZLEREDE NASIP ET MAVISS TULUMLAR ALMAYI SAGLIKLA HAYIRLA INSALLAHHH

diet ve takviyelerle...önceki sayfalardavar bulamazsan yine yapıştırırım...

cnm takviyeler sanırım silinmiş
sana zahmet tekrar ekleyebilirmisin
en başta allah razı olsun bilgilendirdiğin için bizi senin demiş olduğun adet sonrası ilk 5 gün benimde kafamı çok karıştırmıştı ama hep yum.günü okudum heryerde
aslında bütün bunları birleştirdiğimizde ph olayı herşeyi etkiliyor
gitmeden cnm bize bi yol göster eşimiz biz ne takviye alalım ?

Arkadaşlar meraba uzun zamandır sayfayı takip ediyorum buradan çok güzel bilgilere
ulaştım Oğlum olsun istiyorum ama kafam çok karıştı gerçekten.Matematik hangi takviyeleri
kullandın yazarmısın :26:

Arkadaşlar nacizane tavsiyem, değişik cinsiyette bebek istiyorsanız. denenecek yöntemleri diyetleri takviyeleri iyice öğrenmeden denemeyin. Ayrıca çocuk için hazırlıklardan biriside 2 ay öncesinden diyete başlamak.

cnm nasipse çok istiyorum 2 kızım var
ama kaç aydırda hamile kalamıyorum elimden geldiğince diyet yapıyorum ama takviyeler daha öenmli sanırım burdan matematik arkadaşımızda yazmış sağolsun
sen ne zaman düşünüyosun ?

Seyhancım, benimde 2 kızım var ama dediğim gibi ben bu ay deneyeceğim deyipte pat diye yola çıkmayın. Bilinmesi gereken çok şey var. Ben belki yaz sonu düşünüyorum.

Canım dr oğlan dediyse oğlan olur gibime geliyor. Olsun sağlıkla olsunda varsın bir oğlun daha olsun. Sen çine bioya takma tutmayan çok insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…