- 12 Ekim 2009
- 519
- 10
- 41
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.581
evet fakat herkeste farklı oluyor.1 arkadasım hemen adetten sonra hamile kalmıs yani sadece 1 gün korunmamıs oğlu olacak.ablam ve başka bi arkadaşım da aynı durumda kızları oldu.yani değişiyor.benim doktor bile ph olayına evet dedi ya ben artık kesin ph olayına bakacağım.çünkü çyle şeylere pek itimat etmez konuşmaz da.peki kadının orgazm olayına ne dersin?
vajen ph sini yükselttiği için olmalı diyorum..
sen ne zaman başlıyorsun çalışmalara
kızlar ben de çok ii biliyorum artık,kesinlikle erkek bebek için kadın orgazm olmamalı...gerçi takdiri ilahi ama...şuan bu yöntemi deneyen ve tutturan 3 tanıdığım var,1 inin oğlu oldu,diğer ikisi de erkek bebek bekliyor..
kızlar ben de çok ii biliyorum artık,kesinlikle erkek bebek için kadın orgazm olmamalı...gerçi takdiri ilahi ama...şuan bu yöntemi deneyen ve tutturan 3 tanıdığım var,1 inin oğlu oldu,diğer ikisi de erkek bebek bekliyor..
o zaman Türkiye' deki kadınların büyük çoğunluğunun boy boy oğullarıolmalıydı..
bencede :)o zaman Türkiye' deki kadınların büyük çoğunluğunun boy boy oğullarıolmalıydı..
cnm o kadar cok bayan varkı organızmanın ısmını bıle bılmıyolar ama kızları varhiç bir yöntem %100 başarılı değil,büyük olasılıkla diyorum zaten...ayrıca bi önceki nesle bakarsan,erkek çocuğu olan teyzeler daha fazla..şimdi şimdi kız çocukları arttı...mesela,doğuda genelde erkek,batıda ise kız çocuğu doğuyor...ben orgazm ile alakalı olduğunu düşünüyorum..tabi en başta ALLAHın takdiri...
hiç bir yöntem %100 başarılı değil,büyük olasılıkla diyorum zaten...ayrıca bi önceki nesle bakarsan,erkek çocuğu olan teyzeler daha fazla..şimdi şimdi kız çocukları arttı...mesela,doğuda genelde erkek,batıda ise kız çocuğu doğuyor...ben orgazm ile alakalı olduğunu düşünüyorum..tabi en başta ALLAHın takdiri...
sorularınızıburdan sorabilirsiniz arkadaşlar doğurana kadar yanıtlamaya çalşırım:90:
listedekileri dikkatli tüket,karbonatlı suyu ve bol limonlu limonatayı her gün iç...ayrıca takviyeleri düzenli kullan.Aslında insan hep bişeylerin eksik kaldığını düşünüyor ama eğer ph ni öncesini de ölçerek takip edersen sihir gibi yükseldiğinde sen bile inanamazsın...
siz yine yumurtlama gününü takip edin tabi.ama aklıma bişey gelmiyo değil...hani dini kitaplarda şöyle bişey deniyodu...kadın adetten temizlendikten sonra 5 gün içinde ilşki olursa erkek,5-8 arası olursa kızdırdie....şimdiye kadar buna yanlış diyorduk ama bu araştırmadan sonra düşünüyorum,doğrumu acaba...
siz ne düşünüyosunuz????
diet ve takviyelerle...önceki sayfalardavar bulamazsan yine yapıştırırım...
Arkadaşlar nacizane tavsiyem, değişik cinsiyette bebek istiyorsanız. denenecek yöntemleri diyetleri takviyeleri iyice öğrenmeden denemeyin. Ayrıca çocuk için hazırlıklardan biriside 2 ay öncesinden diyete başlamak.
cnm nasipse çok istiyorum 2 kızım var
ama kaç aydırda hamile kalamıyorum elimden geldiğince diyet yapıyorum ama takviyeler daha öenmli sanırım burdan matematik arkadaşımızda yazmış sağolsun
sen ne zaman düşünüyosun ?
Seyhancım, benimde 2 kızım var ama dediğim gibi ben bu ay deneyeceğim deyipte pat diye yola çıkmayın. Bilinmesi gereken çok şey var. Ben belki yaz sonu düşünüyorum.
selam kızlar ben de bişey sormak istiyorum 13 haftalık hamileyim 1 oğlum var bide kızım olsun istiyorum rabbim nasip eder inşallah.
kız diyeti uyguladım 1.5 ay kadar bide tahmini yumurtlamaya kadar sık ilişki oldu.ama doktor erken döllenme diyor bebek 1.5 hafta önden gidiyor.ben zaten 25 günde bir adet olurum 11. gün yumurtlama desek zaten 4 gün ilişki oldu.ne zaman erken dölledim ben bunu
doktor erkeğe benzior dedi ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi
bu arada çin rus ve bio kızdaydı.
sizce benim durumun nedir kızlar