bebek cinsiyet belirleme..

Akvaryumcularda var bu kağıt. Ph ölçer ise nette satılıyor. Ancak dijital ölçeri tavsiye etmiyorlar. İyi değilmiş. Sen bence kağıdı al dene. Ucuz diye biliyorum. Bu arada kaç çocuğun vardı?

bir kızım var 3 yaşında.fakat 2 çocuk düşünüyorum o yüzden önemli benim için tabi hayırlısı her şeyin.nasıl ölçülüyor ve ne yapılıyor dedeim ya biraz bu konuda cahilim.sadece ph dengesi yüksek su içiyorum

valla matematiğin bulduğu yazı bir makale.yani öle internetten yarım yamalak toplanan bilgi değil.bilimsel ortamda araştırılmış bi olay.zaten farkındaysanız çoğu dr yum öncesi sonrası bunlara takılmayın deyip duruyor.demekki boşuna değil.bence yum sonrası vede diyet ayrıca yumurtanın yükünü değişti rmek önemli olan.bunuda matematik geçmiş sayfalarda çok ii anlattı...
bakalım bende şoktayım.gerçekten çok değişik bi araştırma ve sonuçlarda şaşırtıcı

Canım vajen akıntısını kağıda sürüyorlar ama ben net bilmiyorum. Ama dur senin için öğrenmeye çalışayım.

cnm haklısında matamatık yum gunu denememısmı bılgın varmı?

kız merak ettim sedu
evet arkadaşlar bende çok şaşırdım.tam yorum yapamıyoruz tablo hakkında.matematik geçmiş mesajlarımı okuyup bana cevap yazarsan canım iyce didiklerim:),
hatırlarsanız regl sonrası tek ilişkşyle oğlu olan o kadar kişi vardki tabloyu iyce anlamaya çalışıyım bakalım.sizde bakın kızlar:matematik çok sık girmiyor girince yanıtlar.ama ben çatlıycam meraktan

matematik diyet yum sonrası ilşki ve bio ritim denedi...bildiğim kadarıyla...
zaten bizlerde bunları yapıcaz.başka kesin yöntem yok...bio ritmi biraz salıvermiştim ama bu son tablo canımı sıktıaslında.yum sonrasını bulmakla iş biter sanıyordum açıkçası

cok ırdeledıkce neler cıkacak daha bence matamatıgın yontemını uygulasak kafı ya

Arkadaşımın yazdıklarını aynen aktarıyorum. kagitin icinde renkler var sayilar birde, vajinandan aldığın akıntıya değdir yeterli miktarda. Akıntım yetersiz diyorsan bol su iç özellikle adet sonrası o zaman akıntı çoğalır. Kagiti icinde 10 snye kadar beklet cikar ve renklerle karsilastir...

anladım canım ph yüksek çıkınca mı ilişki olacak.

Süpergıdalar

Yüksek miktarda enzim, bitkisel besinler, vitaminler, mineraller, klorofil ve antioksidan içerin gıdaların genel adıdır. Örneğin yosunlar (klorella yani tatlı su yosunu, spirulina ve taze mavi-yeşil su yosunu), buğday çimi ve diğer çimler, polen tozu birer süpergıdadır. Ayrıca yüksek miktarda C vitamini ve diğer antioksidanlar içiren belli başlı meyveler, taze sügün vermiş bütün tahıl, tohum ve bitkilerin filizleri de bu gruba dahildir.

Alkali ve Asitli Yiyecekler Tablosu

Tüm yiyecekleri ve etkinlikleri iki grupta sınıflandırabiliriz: alkali oluşturan (pH derecesi 7'den yüksek) ve asit oluşturan (pH derecesi 7'den düşük). Aşağıdaki rehbere bakarak yaşamınızda alkali oluşturan yiyecek ve etkinliklere ağırlık verin.

Alkali Oluşturan Yiyecekler

Yüksek Alkali Oluşturanlar

Limon
Karpuz (çekirdekleri dahil)
Tüm çiğ, yeşil yapraklı sebzeler
Tüm çiğ sebzeler
)
Deniz yosunları (dulse, wakame, kelp)
Yeşil süpergıdalar
Chlorella
Yeşil sebzelerin suları
Tüm taze bitkiler

Düşük Alkali Oluşturanlar

Buharda pişmiş sebze ve yeşillikler
Tüm olgun meyveler
Darı (Lat.panicum miliaceum,İng.millet)
Quinoa (Lat.chenopodium quinoa)
Tüm soğuk sıkım, sızma yağlar (zeytin, keten, susam, hindistancevizi, ayçiçeği, kenevir)
Kurutulmuş aromalı bitkiler ve baharatlar
Kafeinsiz bitki çayları
Fermante olmuş yiyecekler

Alkali Mineraller

Kalsiyum
Magnezyum
Potasyum
Sodyum
Silikon
Demir
Manganez

Yüksek Alkali Oluşturan Duygu Durumu ve Etkinlikler

Huzur
Minnettarlık
Affetmek
Neşe
Gülmek
Olumlu Düşünmek
Dinlenmek
Egzersiz yapmak
Derin nefes almak
Meditasyon yapmak
Nezaket
Asit Oluşturan Besinler

Yüksek Asit Oluşturanlar
(uzak durun)

Kümes hayvanları ve balık dahil tüm etler ve deniz ürünleri
Tüm süt ürünleri (süt, peynir, tereyağ, yoğurt)
Yumurta
Her tür ekmek, hamur işi ve rafine edilmiş kahvaltı gevrekleri
Beyazlatılmış tahıllar ve işlemden geçmiş beyaz unlar
Beyaz şeker
Sentetik tatlandırıcılar ve kimyasal katkı maddeleri
İşlenmiş çikolata ve diğer tatlılar
Rafine edilmiş soslar (ketçap, mayonez, hardal)
Gazlı içecekler
Kafein (kahve, siyah çay)
Alkol (bira, diğer alkollü içecekler ve şarap)

Düşük Asit Oluşturanlar
(Mümkün olduğunca az kullanın)

Pişmiş baklagiller ve tahıllar
Rafine edilmiş soya ürünleri (tofu, soya peyniri)
Patates ve mısır
Pişmiş tam tahıl ekmeği ve kahvaltı gevrekleri
Konservelenmiş veya şişelenmiş sebze ve meyveler
Tüm pişmiş (sızma olmayan) yağlar
Ticari meyve suları
Tüm sirke çeşitleri
Bal
Kuru meyveler
Filizlendirilmiş badem dışındaki tüm kuru yemişler ve çekirdekler

Asitli Mineraller

Fosfor
Klor
İyot
Nitrojen
Sülfür

Yüksek Asit Oluşturan Duygu ve Etkinlikler
Nefret
Korku
Kıskançlık
Öfke
Stres
Uykusuzluk ve dinlenmeye zaman ayırmamak
Hareketsizlik
Uyuşturucu kullanımı
Sigara içmek
Radyasyona maruz kalmak, televizyon, bilgisayar gibi

Son düzenleme:

canım evet benimki geç döllenme ile oldu dr zaten satı değiştirdi. ben zaten yumurtlama gününden öncesiyle alakalı olarak değil onca zaman y kromoaomlarının nasıl yaşadığına şaşırdım,hepimiz x lerin uzun ömürlü ve yavaş ,y lerin kısa ömürlü ve hızlı olduğunu bilmiyormuyuz.
geç döllenmenin kıza işaret olmadığınıda biliyorum çünkü eğer döllenme esnasında ilişki olmuşsa erkek şansıyüksektir.ancakben beklediğim yumurtlama tarihinden 4 günönce ilişkiyi bıraktım ve döllenme çokdaha geç oldu. bilmiyorum artık erkek oldu işte...

hatiracım nerden kaça aldın..

selamm arkadaslar gogleye elanee ph test yazinca cikiyor benim aldigim tabiki baska markalarida var bu 7 tane cubugu var cubugun ustunde ph test kagidi var cubugu vajinanin icine sokuyorsun olcuyor daha cok hamileler icin oneriliyor cunki ph degismeleri erken gebeligi getirdigi icin onu engellemek icin bencek turnoson kagitlarindan daha hassas ben daha once turnuson kagidi aldim vajinami olctum pek anlayamadim birsey buhafta bu testi deniyecegim detaylari paylasirim fiyati 7 euro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…