bebek cinsiyet belirleme..

maşallah ,3 çocuktan sonra 4. ye cesaret edecek kadar kız bebek istemeni takdir ettim doğrusu...Allah gönlüne göre versin inşallah.

ilk önce bir kaç ay potasyum ve sodyumdan zayıf beslenerek kilo vermelisin.vucudundaki tuzuda atmak için bol bol ter atlamılısın.kardio yaparak (hafif tempolu koşa bilirsin,hızlı yürüyebilirsin,vs.)
bu çok önemli.
bol kalsiyum ve magnezyumlu beslenmelisin,etten uzak durmalısın.bol çilek,süt ve süt ürünleri,bol balık...
aslında özü fakir bir insan gibi beslenmelisin.Gıdanın az olduğu ülkelerde ekseriyetle kız bebek olur.
sabah kahvaltı yapmamalısın,kahvaltıyı es geçip kan şekerini düşürmelisin...bunun için sabahları aç karnına elma sirkeli su içebilirsin.sonra a sütlü yulaf içine bol çilekli yada tuzsuz ekmekle klasik Türk kahvaltısı yapabilirsin.(domates yok)
bu şekilde zayıflayınca vucüt zaten stresten phsini düşürür.
eşinde sende bol bol sıcak duş alın.ilşki öncesinde de eşin sıcak duş uygulasın.sık ilişki olsun
aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarım..

ne güzel yazmışsın kız bebek için.keşke erkek bebek için de yazsan canım çünkü ben haziran ayında bhamilelik planlıyorum.

ama bildiğim kadarıyla bu test ph yi 7 ye kadar ölçüyor ...bu çok düşük bence.zaten eşinin ph si 9 ve üstü olamlı,onu nasıl ölçeceksin?

ayrıca nasıl ve ne zaman ölctün yani işin bi,raz ayrıntısını yazar mısın?

tabiki bulabilirsiniz...su satan ve havuzculuk yapan bi yer var burda,ben ordan aldım.siz netten de alabilirsiniz.yada büyük su şirketlerinden ricaedin size getirtsinler...

ben diete başlamadan önce ve her hafta iki kere ölçüm yaptım.hepsini not ettim..
hem kendimi hem eşimi...

cnm elma sirkesi erkek bebek icin deilmii bol ^potasyum var deiliyor
peki bizim icin ilo almamizi onermisin erkk bebekisteyenlere
nasil olcak o

ama bildiğim kadarıyla bu test ph yi 7 ye kadar ölçüyor ...bu çok düşük bence.zaten eşinin ph si 9 ve üstü olamlı,onu nasıl ölçeceksin?

ben o testi kendim icin aldim esim icin turnosol kagidi var ve deneme yapacagimiz ay esim sperm testine gidecek takviyelerin ise yarayip yaramadigini test etmek icin takviyelerden once gitmisti o testlerle bu son yaptircagimiz sonuclari karsilamak icin

matamatik cnm birde su yumurta aki olayini soracaktim ben yapmayi dusunuyorum yumurta aki iliski aninda vajinanin icindemi kalacak kisaca nasil yapilacagini anlatirsan sevinirim

matamatik cnm birde su yumurta aki olayini soracaktim ben yapmayi dusunuyorum yumurta aki iliski aninda vajinanin icindemi kalacak kisaca nasil yapilacagini anlatirsan sevinirim

senın 3 kızınmı vardı cnm ıns gonlunce olsun hersey rabbım nasıp etsın sana hayırlı bı erkek evlad...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…