- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.601
En önemlisi kalsiyumdan uzak durmak. Protein, potasyum ağırlıklı beslenmek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seyhancım, yaşın kaçtı canım? Birde kaç aydır deniyorum derken nasıl denediğinide anlatırmısın?
sorularınızıburdan sorabilirsiniz arkadaşlar doğurana kadar yanıtlamaya çalşırım:90:
allah gonlune gore versin arkadasimgurbet güzeli merhaba;
benim bir kızım vardı ikinciye hamileyim şuanda senin yöntemlerini uyguladım arkadaşım
ihşallah rabbim banada nasip eder haftaya belli olacak
sanki banada oglu olucak gibi geliyo
duanin gucne cooookkk inanirim
ama en yurekten istiyorum ya
rabim bununla imtihn ederse diyorum bzende
benim oğlum olacak gibimi hissettin yani
doğrumu anladım
inşallah duaların kabul olur.sabırsızlıkla bekliyoruz.çin takvimine göre ne diyor.doktor tersi de olur derken sanki ip ucu mu vermiş ne?11 haftalıkken gitmiştim yalvardım söylemedi daha çok küçük dedi
ne hissediyorsun dedi o arada bakıyordu ölçüm yapıyordu dedim kızım var doğal olarak yine kız hissediyorum dedim genelde öyle hissedilir ama terside olur dedi o sırada karnıma vurdu hatta bebiş oynasın diye :)
bidahakine söylerim dedi , haftaya salı gidicem
çokkkk dua ettim namazlar ama öyle böyle değil eşimde tam o ay ümreye gitmişti onada çok tembih etmiştim benim içinde yaptı ümresini ve dualarımı allahım ihşallah kabul eder
ben çok inanıyorum
yok cnm deilim kizmdada bi yontem denemistim olmadi
cook istedim olmayinca cook agladim
insalah bu kez olur
a agladigim icnde cok psimanim
slmm kizlar matamatik ne zamn doguruyon anacimmm
matmatikcim merak ettim seninki çin takvimine göre ne diyor?yani tutuyor mu?
Allah kolay doğumlar nasip etsin çok az kalmış.bir avazda inşallah.kaç çocuğun vardı canım.doğdu doğacak bebişim...iki hafta kadarvar...normal doğum yapmak için bekliyorum bakalım...