bebek cinsiyet belirleme..

gurbet güzeli merhaba;
benim bir kızım vardı ikinciye hamileyim şuanda senin yöntemlerini uyguladım arkadaşım
ihşallah rabbim banada nasip eder haftaya belli olacak

matematik dogum ne zamana cnm saglicakla al kucagina insallah oglusunu
rabbim bizede nasip eylesin
takviyeleri kullandikta sonra yukselmesi kac haftayi buldu birde nasil olctun dijitalle i kagitlami
dijitali buyuk eloktronik magazalarindan bulabilirmiyiz net ortmi istemiyorum
yumurta akyla dusu kc adet yaptn

sorularınızıburdan sorabilirsiniz arkadaşlar doğurana kadar yanıtlamaya çalşırım:90:

3 tane oğlum var 1,5 ay önce düşük yaptım..40 günde adet oldum yumrtlama günümü nasıl hesplarım..? daha öncesi 32-33 gün aralıklı oluyordum.ve ASIL MESELE KIZ İÇİN NE YAPMAM GEREKİR ..? 15 mayıs 1976 doğumluyum

11 haftalıkken gitmiştim yalvardım söylemedi daha çok küçük dedi
ne hissediyorsun dedi o arada bakıyordu ölçüm yapıyordu dedim kızım var doğal olarak yine kız hissediyorum dedim genelde öyle hissedilir ama terside olur dedi o sırada karnıma vurdu hatta bebiş oynasın diye :)
bidahakine söylerim dedi , haftaya salı gidicem
çokkkk dua ettim namazlar ama öyle böyle değil eşimde tam o ay ümreye gitmişti onada çok tembih etmiştim benim içinde yaptı ümresini ve dualarımı allahım ihşallah kabul eder
ben çok inanıyorum

11 haftalıkken gitmiştim yalvardım söylemedi daha çok küçük dedi
ne hissediyorsun dedi o arada bakıyordu ölçüm yapıyordu dedim kızım var doğal olarak yine kız hissediyorum dedim genelde öyle hissedilir ama terside olur dedi o sırada karnıma vurdu hatta bebiş oynasın diye :)
bidahakine söylerim dedi , haftaya salı gidicem
çokkkk dua ettim namazlar ama öyle böyle değil eşimde tam o ay ümreye gitmişti onada çok tembih etmiştim benim içinde yaptı ümresini ve dualarımı allahım ihşallah kabul eder
ben çok inanıyorum
inşallah duaların kabul olur.sabırsızlıkla bekliyoruz.çin takvimine göre ne diyor.doktor tersi de olur derken sanki ip ucu mu vermiş ne?

X