bebek cinsiyet belirleme..

antibiyotiklerle ilgili dediğin blgiyi duymadım zaten duysamda içmezdim,antibiyotik kullanmayalı yılllarrr oluyor.
clear blue nun gülen yüzlü testi çok iyi. ben tam alacaktım son dakkada tükrükle yapılan dan aldım.parası çok gelmezse kesin tavsiyemdir.3-4 ay testin seni tanıması gerekiyor sanırım.güzel ,garanti bi şey...

kısaca ve gayet sade şekilde açıklıyorum arkadaşlar:
ovulasyondan 4,3,2,1 gün önce ve tam ovulasyon gününü düşünün,bunların dışında hamilelik gerçekleşmemiş.
yumurtlama gününden 4 gün ve 2 gün önce doğan bebekler açık ara ERKEK;
3gün,1 gün önce ve sıkı durun yumurtlama gününde olanbebekler ise daha çok KIZ...
tabi hamilelik olasılığı da ovulasyondan 2 gün ,1 gün önce ve ovulasyon günü artıyor...

sımdı bır yasına daha gırdım ya

matamatıkcım sen yum gunu tek ılıskı denememısmıydın cnm ya?

evet benyumurtlama günü ilşkiye girdim ama hasta olacak kadar da ph ım yükselmişti öyle anlatayım bensize.Hep diyodum bu insanlar yumurta çatlatma iğnesi ile ilşkiye giriyor ,madem erkek hücreleri(y ler) önce varıyor nasıl bunların kızı oluyor die....yani meselenin özü PH

ne kadar ayrıntı böyle.ve ezberbozan bilgiler doğrusu.ben takipteyim sizi.inşallah bu tecrübeler bizim yol haritamız olur...canım diyet olayını da yazarsan seviniriz....

matematikciğim ilk defa rastlıyorum sanan lütfen ph nasıl yükselteceğiz listedeki yiyeceklerden zaten yiyoruz ama ben kendim için söyleyim yeterli olduğunu düşünmüyorumm
süt ürünlerine dikkat ediyorum ama hep yum gününü yakalamaya çalışıyodum
şimdi daha çok kafam karıştı :85:
herşey için teşekkürler inşallah bi avazda doğurursun :)

listedekileri dikkatli tüket,karbonatlı suyu ve bol limonlu limonatayı her gün iç...ayrıca takviyeleri düzenli kullan.Aslında insan hep bişeylerin eksik kaldığını düşünüyor ama eğer ph ni öncesini de ölçerek takip edersen sihir gibi yükseldiğinde sen bile inanamazsın...
siz yine yumurtlama gününü takip edin tabi.ama aklıma bişey gelmiyo değil...hani dini kitaplarda şöyle bişey deniyodu...kadın adetten temizlendikten sonra 5 gün içinde ilşki olursa erkek,5-8 arası olursa kızdırdie....şimdiye kadar buna yanlış diyorduk ama bu araştırmadan sonra düşünüyorum,doğrumu acaba...

siz ne düşünüyosunuz????

herkese merhaba,zaman zaman bu topiği takip ediyorum ama uzun zamandır bakmıyordum. 2,5 yaşında bir kızım var. seneye mayıs ayında 2. bebeği düşünüyoruz.aralarında 4 yaş olmasını planladığımız için 2. bebeğimin cinsiyeti elbette farketmez, ama erkek olursa bir kız bir erkek eşitliğini sağlayacağımızdan erkek olması yönünde elimden birşey gelirse yapmayı deneyeceğim. ben matematik arkadaşın tablosunu ve paylaşımlarını göremedim, ama bir diyetten bahsediyor sanırım ph yükselmek için. bu diyete ne kadar süre devam etmeli, mesela dediğim gibi ben seneye mayıs ayı için gebelik düşünüyorum. ne kadar süre önceden başlamam lazım bu diyete.

evet fakat herkeste farklı oluyor.1 arkadasım hemen adetten sonra hamile kalmıs yani sadece 1 gün korunmamıs oğlu olacak.ablam ve başka bi arkadaşım da aynı durumda kızları oldu.yani değişiyor.benim doktor bile ph olayına evet dedi ya ben artık kesin ph olayına bakacağım.çünkü çyle şeylere pek itimat etmez konuşmaz da.peki kadının orgazm olayına ne dersin?

vajen ph sini yükselttiği için olmalı diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…