- 12 Ekim 2009
- 519
- 10
- 41
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.561
ok matematikcim burdan devam edelim o zaman...
düşük sonrası rahim phı konusunda bilgin varmı.kullanılan antibiyotiklerin vajen phını arttırdığını okumuştum ama ne kadar vdoğru bilemiycem..
ayrıca şu clerblunun gülenyüzlü testlerinden var bende .onla ilgili neler önerirsin..
evet biraz bişiler çözdüm matematikcim.ilk tablo ilişki zamanıyla ilgili yani yum zamanına olan yakınlıkla.ikinciside foliküler faz yani yumurtlama gününe kadar olan zamanla ilgili.tamam buraya kadar çözdüm.sadece m/f oranlamasında kız erkekmi erkek kızmı orasını anlayamadım mesela 12 ila 13.günde yumurtlayan birisi ogünkü ilşkide 30/25 oranında bi sonuç elde etmiş.30 kız 25 erkekmi 30 erkek 25 kızmı...mesela 14.günde yumurtlayan birisinin kızı yada oğlu olma şansı eşit çıkmış..20 ila 21.günlerde yumurtlayan birisi 27/19 oranında bi durum gerçekleşmiş.ama 27 erkekmi kızmı?????????
ayrıca planlı ve plansız gebelik durumuda var?yani plansız gebelikte rastgele ilişkimi?ay matematik çıldırcam bana cevap yaz musait olunca:))
sımdı bır yasına daha gırdım ya
matamatıkcım sen yum gunu tek ılıskı denememısmıydın cnm ya?
matematikcim burayı internetten yarımyamalak arakladım:)
ama et burda asidik yapar dio???
sorularınızıburdan sorabilirsiniz arkadaşlar doğurana kadar yanıtlamaya çalşırım:90:
kısaca ve gayet sade şekilde açıklıyorum arkadaşlar:
ovulasyondan 4,3,2,1 gün önce ve tam ovulasyon gününü düşünün,bunların dışında hamilelik gerçekleşmemiş.
yumurtlama gününden 4 gün ve 2 gün önce doğan bebekler açık ara ERKEK;
3gün,1 gün önce ve sıkı durun yumurtlama gününde olanbebekler ise daha çok KIZ...
tabi hamilelik olasılığı da ovulasyondan 2 gün ,1 gün önce ve ovulasyon günü artıyor...
bunlari hayatta kafam almazdi allahtan sadece dua ettim allah gonlume gore verdi
amin canim ins cabuk deyil baya oldu dusunuyoduk ama dusuk oluyodu ne bilim bayabi ugrastik yani anlican git gel doktora evet 18 haftalik hamisim ama cinsiyetini cok merak ediyom once saglikli hayirli evlat olsun napalim
matematikciğim ilk defa rastlıyorum sanan lütfen ph nasıl yükselteceğiz listedeki yiyeceklerden zaten yiyoruz ama ben kendim için söyleyim yeterli olduğunu düşünmüyorumm
süt ürünlerine dikkat ediyorum ama hep yum gününü yakalamaya çalışıyodum
şimdi daha çok kafam karıştı :85:
herşey için teşekkürler inşallah bi avazda doğurursun :)
offf ya ne zormuş bu bence en iyisi ph yükseltmek ama nasıl ?????
inşallah ben de çok dua ediyorum ve dualarımın kabul olacağına inanıyorum.tekrar diyorum Allha hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin......
diet ve takviyelerle...önceki sayfalardavar bulamazsan yine yapıştırırım...
listedekileri dikkatli tüket,karbonatlı suyu ve bol limonlu limonatayı her gün iç...ayrıca takviyeleri düzenli kullan.Aslında insan hep bişeylerin eksik kaldığını düşünüyor ama eğer ph ni öncesini de ölçerek takip edersen sihir gibi yükseldiğinde sen bile inanamazsın...
siz yine yumurtlama gününü takip edin tabi.ama aklıma bişey gelmiyo değil...hani dini kitaplarda şöyle bişey deniyodu...kadın adetten temizlendikten sonra 5 gün içinde ilşki olursa erkek,5-8 arası olursa kızdırdie....şimdiye kadar buna yanlış diyorduk ama bu araştırmadan sonra düşünüyorum,doğrumu acaba...
siz ne düşünüyosunuz????
evet fakat herkeste farklı oluyor.1 arkadasım hemen adetten sonra hamile kalmıs yani sadece 1 gün korunmamıs oğlu olacak.ablam ve başka bi arkadaşım da aynı durumda kızları oldu.yani değişiyor.benim doktor bile ph olayına evet dedi ya ben artık kesin ph olayına bakacağım.çünkü çyle şeylere pek itimat etmez konuşmaz da.peki kadının orgazm olayına ne dersin?